Hónapokig nem fizették a járulékokat a dolgozók után a mezőcsáti iskolákban, amelyeket a Magyar Református Egyház működtet. Az RTL Híradónak nyilatkozó pedagógus szerint teljes a létbizonytalanság, ebben a hónapban már fizetést sem kaptak. A fenntartó annyit közölt: a csökkenő gyereklétszám mellett az oktatáspolitikai folyamatok is közrejátszottak a jelenlegi helyzet kialakulásában

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Hm ! Református egyház ! Orbánc - a genyó ! - 1 ( azaz egy ) milliárdot ajándékozott oda - nem saját zsebből !
Hol a lé ?
human
@Toby: Megkapták vatikáni valutában: Isten fizesse meg.
karma1
Eddig minden gondolatommal a pedagogusok mellett voltam (na, azert meg most is ott vagyok), de azt mondom most mar, hogy megerdemlik, ha az adando alkalmat nem hasznaltak ki, es esetleg el sem mentek a tuntetesekre,.

Varhato es nyilvanvalo volt, hogy orban ezentul MINDENT megtehet a tanarokkal, ledaralhatja oket, ok megis turni fognak.
A kerdesem mar csak az, hogy MEDDIG es MIERT??? (Foleg annak tudataban, hogy karacsony elott mar megtapasztalhattak egy 3 honapos fizetesi kesedelmet, ami kivaltotta a sztrajkot, tuntetest).
Pedig a tanarok okosak: hogyan hihettek egy velejeig romlott , hazudos vezetesnek, miert hagyjak magukat a foldbedongolni?
kkalman
@karma1: ma, 00:55 A legtöbb iskola igazgatóját már lecserélték fideszcsicskára. Az meg fenyegetéssel, zsarolással ráveszi a tanárokat mindenre, ami a g..i orbán kedvére való.
IMOPB
Orbán az átlagműveltséget a maga szintjére akarja süllyeszteni, ezért mindenre hajlandó! Mindennap tesióra, mindennap imádkozás, semmi természettudomány, semmi matematika, így lesz ostoba birkaország, aki elviseli Orbán Viktort és pereputtyát!
christike
Ezek minden intézményt papíron felvásárolnak?! Azthittem csak a szoc. szférában nyomulnak ! / reform.átusok/ ... pfff.
nezelodo
Nehezen ébred a magyar, mert személyesen nem őt érinti. Tíz éve, a győri fideszes főjegyző kedvenc alapítványi iskola hálózatában fizetést nem kapott 37 tanár egy évig, a mai napig is tartoznak nekik, úgy tudom, de azok a szélhámosok legalább a járulékot kifizették a minimálbérük után, mert arra voltak besorolva.
Bringás
Hát a KLIK legalább a fizetést átutalta!
justhpeter
Az igazgató mit csinál ez alatt ? Nincs pénz, nincs tanítás. Hatalmas lakat a kapura, oszt Jónapot !
nezelodo
@Bringás: Az óradói díjat, a jubileumi jutalmat, a költségtérítést viszont több hónapos késéssel, sokszor jogi lépés kilátásba helyezésével köhögték ki. Az adózásra való figyelmeztetés viszont a kifizetés esedékesekor megérkezett. Úgyhogy fölösleges a melldöngetés.
Bringás
@nezelodo: Nem melldöngetés volt, hanem összehasonlítás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.