A szerdai képviselő-testületi ülés előtt Kiss László arról tájékoztatta a százhalombattai polgármestert, hogy ma találkozott egykori áldozatával, Takáts Zsuzsannával ügyvéd jelenlétében, és bocsánatot kért az asszonytól, aki meg is bocsátott neki – ezt a városvezető jelentett be a képviselő-testület 13 órától kezdődő ülése előtt az összesereglett médiának.

Ahogy arról beszámoltunk, Kiss a testület összehívott ülését megelőzve lemondott a neki adott százhalombattai díszpolgári címről, és maga kérte, hogy a város változtassa meg a róla elnevezett uszoda nevét. Ez előtt a szerdai ülés előtt mesélte el Vezér Mihály polgármester, hogy Kiss beszámolt neki a bocsánatkérésről. Az uszodáról állítólag már ma lekerülhet a névtábla.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Natsuki
Na végre! Megkésve, nagyon de... Rendes az a nő - minden tiszteletem az övé. Kiss-en inkább nem akarok találgatni, szeretnék hinni a józan belátásában és a megbánásában végre, de sanszos, hogy inkább Bánáti ügyvéd úr magyarázta el neki, hogy ebből csak sz*rul jöhet ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qrfly
@WF: és ahhoz az opcióhoz miccósz hogyaszongya: Bánáti tanácsára ÍGY reméli elkerülni az esetleges további KIDERÜLÉSEKET ???
zöldszem
Bocsánatot kért? Még párnapja: ők nem bántották a nőt, koncepciós eljárás folyt ellenük!!!
WF
@qrfly: Bár nem volt hasonló esetem, de el tudom képzelni milyen nehéz döntés egy hazugságokba keveredett embernek eljutni oda, ahova Kiss jutott: a nyilvános bocsánatkérésig. Ha az ügyvéd bírta jobb belátásra akkor is. Ismétlem magamat: ha az egykori áldozat elfogadta a bocsánatkérést, más miért akar szigorúbb lenni? Hagyni kell ezt az embert is élni. (És együtt élni a múlt terheivel). És nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a bocsánatkéréssel lehetővé tette Zsuzsannának, hogy ő is megbocsásson. Ez szintén nagy tehertől való szabadulás. Egyébként meg ki vagyok én, vagy kicsoda qrfly, hogy ítéletet alkossunk több száz km-ről, hogy őszinte volt vagy sem a bocsánatkérés? Egy tényt viszont rögzíthetünk: a bocsánatkérés megtörtént. És a megbocsátás is.
WF
@zöldszem: Egyedül a Teremtő Istenről írja a Biblia, hogy "őnála nincs a változásnak árnyéka". Mi gyarló emberek meg már csak ilyenek vagyunk: vívódunk, tusakodunk, kételkedünk, belátunk, változunk, romlunk és javulunk. Ezért van remény még a legmegátalkodottabb emberek felől is, amíg képesek önállóan gondolkodni és döntéseket hozni.
papa.49
A ,,megbocsájtás,, megtörtént, de a cselekedet megmaradt, mert megbocsájtani lehet, de a tettet feledni NEM!!!
percsi
@zöldszem: Ez a pár nap kellett ahhoz, hogy előjöjjenek azok a szép emlékek, amikor az volt a szórakozásuk, hogy megalázzanak nőket, talán még férfiakat is, az utóbbiakat nem szexuálisan, bár kitudja, még az is meglehet. Én mint nő, nem tudok megbocsájtani neki! Úton-útfélen fenéken kellene billenteni, leköpködni. Ha találkoznék vele, megtenném!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.