A Echo TV Mélymagyar műsorában Bayer Zsolt Lentner Csabával, az MNB által létrehozott Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány kuratóriumi tagjával beszélgetett. "Nekem meggyőződésem, hogy a 2018-as választás azon fog múlni, hogy a mi koncepciónk, a mi elveink, a gazdaságpolitikánk, a társadalompolitikai szemléletünket a társadalom mennyire fogja elfogadni. Ez az elfogadottság nem plakátok, nem postaládákba bedobott fecnik szintjén fog menni, hanem igenis a szellemi tudományos műhelyeknek a produktumait, illetve magát a gondolkodást, a közgondolkodást kell ahhoz megváltoztatni országos szinten, hogy az emberek elfogadják, elhiggyék, tudomásul vegyék és akarják ezt a fajta gazdaságpolitikai tevékenységet. Így tehát az évtizedeken át neoliberális irányba eltolt közgazdasági és jogi felső oktatásnak a generális megváltoztatására van szükség. "

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Így már világos, hogy miért Lánczi lett a Corvinus lektora. Át fogják formálni a közgazdaságtant és a jogtudományt saját képükre. Így lesz a korrupcóból, hűtlen kezelésből oktatott tárgy az egyetemen és legalizált gyakorlat a jog számára.
RonaGyuri
@human: Ha valami csoda nem történik nem is olyan sokára nem csak az unortodox matolcsyzmus lesz a vezető ideológia, de az intézmény neve is hasonlóan a létezőben "megszokotthoz" a vezető ideológiához igazodik! =))
human
@RonaGyuri: Nem sokra vagyunk a szoborállítástól sem. De a szobrokat le szokták dönteni.
RonaGyuri
@human: igencsak találó a cím: Mélymagyar =))
human
@RonaGyuri: A Legalja cím kifejezőbb lett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.