A legnagyobb baj az, hogy ebben a kérdésben csak a két véglet van – Hófehérke, vagy vasorrú bába. Felnőhetnénk és észrevehetnénk, hogy a világban van szürke, vagy kék is. Elítélem azt, aki feltétel nélkül mindenkit beenged. Én több, mint ötezer gyereket fogadtam be, de csak azt, aki kérte, aki tényleg segítségre szorult és azt aki kész volt velem együttműködni. Egy partneri viszonyt alakítottam ki a gyerekekkel. Megkértem őket, hogy tanuljanak, fogadjanak szót és ezért vállaltam, hogy szállást, kosztot és atyai szeretet adok neki.

Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
" Elítélem azt aki, feltétel nélkül mindenkit beenged" Ebben igaza van.
Viszont szó sincs mindenkiről ! Csupán a hazájukból elüldözött, életüket féltő, kisemmizett szerencsétlen üldözöttek egy részéről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Fölösleges a Tízparancsolatot számon kérni rajtuk, aki legalább egyik parancsolatról be tudja bizonyítani, hogy nem szegték meg, azt érdemes lesz felterjeszteni Nobel-díjra.
KERKA
A fanyalgóknak javaslom, hogy menjenek el Dévára a volt ferences kolostorba, ami az iskolaként működik, és saját szemükkel győződjenek meg arról, hogy milyen tanítás, nevelés, és keresztényi vallás oktatás folyik a falakon belül.
Az, hogy fideszes seggnyaló, ezt élből visszautasítom. Böjte atya ferences rendbe tartozó barát, akik ugye a koldulók rendje volt. Sosem tagadta, hogy pénzre van szüksége ahhoz, hogy egy ekkora iskolát, kollégiumot és személyzetet fenntartson. A román államtól mindössze a gyerekek családi pótlékát kapja meg.A rezsi és önfenntartó kiadásaihoz adományokra van szüksége.
A gyerekek egy emeletes házban laknak, egy lakásban 15 gyerek él, 2 nevelő szülővel, akik a felnőttek tevékenységeit látják el. Amúgy a gyerekek mindent maguk csinálnak, családi életet élnek.
Pálinkafőző Rézüst
@KERKA: igazad van! Utánanéztem, és elnézést, összetévesztettem a Máltai Szeretet Szolgálattal hirtelen, ott volt egy papféle, aki szemét módon "profilozta" az ócsai adósparkba jelentkezőket...Bocsi!
KERKA
@Pálinkafőző Rézüst: oké, rendben van, de ledöbbentem, hogy az általam eddig igen nagyra becsült kommentelők, mennyi ostobaságot hordtak itt össze, ...hagyjuk!
Pálinkafőző Rézüst
@KERKA: sztem ők is keverik vmelyik celebeskedő álszent pappal. Vannak bőven sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.