Több mint harmincezer láthatósági mellény beszerzéséről írt alá megállapodást az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) és a Vizuátor Kft. hétfőn – közölte az OPSZ az MTI-vel. 

Emlékeztettek arra, hogy a Belügyminisztérium 2014 őszén bejelentette: kétszázmillió forintos, rendkívüli támogatást nyújt az OPSZ-nek, a pénzt kizárólag láthatósági mellények beszerzésére használhatják fel.

A 2015 áprilisában indult közbeszerzési eljárás eredménytelenül zárult, ezért a szövetség 2015 decemberében újabbat írt ki, amelyre hat cég jelentkezett. Ezek közül kettőt már az eljárás elején kizártak, a fennmaradó négyből választották ki a győztest – írták, hozzátéve: az OPSZ elnöksége április 29-ei ülésén egyhangúlag jóváhagyta a közbeszerzési bizottság döntését.

Ennek megfelelően hétfőn a szövetség elnöki irodájában aláírták a megállapodást. A dokumentumot az OPSZ részéről Túrós András elnök, a Vizuátor Kft. részéről pedig Molnárné Sáfrány Andrea ügyvezető látta el kézjegyével.

Az alsózsolcai cég vállalta, hogy hetvenöt napon belül leszállít a megyei szövetségeknek létszámarányosan elosztva huszonháromezerláthatósági mellényt, majd további mintegy kilencezer mellényt gyártanak.

A mellények "nagyon erős, tartós anyagból készülnek", ezért "hosszú évekre biztosítják az önkéntes bűnmegelőzők számára a láthatóságot" – olvasható a közleményben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Jó cég!

Alaptőke: 3 000 000 HUF
Nettó árbevétel: 220 422 000 HUF
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Jó cég!

Alaptőke: 3 000 000 HUF
Nettó árbevétel: 220 422 000 HUF
papa.49
Kb. 10 X ár mint amennyit ér,hogy rohadnátok meg fütyiszek!!!
papa.49
Akkor az extra erős mellények darabja 6565 Ft. kerül, fasza mi fütyiszek!!!
Hellcat
Oszt mi a fasz, ezüstből van a fényvisszaverő hogy ilyen drága?
advocat
Azért ne keverjük a dolgokat. van mellény 300-ért is, de van jóval drágább is, ami napi használat mellet (mert nem autós, jó ha van mellény) is sokáig tart. De! Mit csinálnak ezek az enberek? Mert az utak és erdők tele vannak szeméttel, a parkokkosszal és hogy állunk a fő feladat a bűnmegelőzés tekintetében?Mit is csinálnak? És hány ilyen pénzfaló, de semmire nem érdemes szervünk van? Olyanok, mint az önkéntes rendőrök voltak. Semmi hasznuk, de jól mutatnak. Ma, amikor egy rendesebb község is tele van kamerákkal? Drága jó Túrós urunk is abbahagyhatná a rendőrködést. 72 évesen legyen elég a nyugdíja. Magyarán. Erre a szervezetre, így nincs szükség. Manapság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.