Bár a feljelentő, Tényi István a XIV kerületi kapitányságon tette meg a bejelentését ellene, „a nyomozást annak további lefolytatása érdekében" a BRFK Bűnügyi Szervek Kiemelt Ügyek Főosztálya Bűnügyi Támogató Osztálya saját hatáskörébe vonta- írja a NOL.

Puklit Tényi István jelentette fel, „közfeladati helyzettel visszaélés" bűntett gyanújával. A rendőrség pedig a jelek szerint megalapozottnak találta a feljelentését, amely szerint a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának a tevékenysége miatt kényszerült felmondani az iskola egyik tanár. Amikor ugyanis Pukli a kormány oktatáspolitikája miatt polgári engedetlenséget hirdetett, nem kérte ki a tantestület véleményét.

A Pukli miatt felmondó tanár „veszélyesnek tartotta a megfogalmazásokat, és úgy vélte, a média nagyfokú jelenléte az intézményben ellehetetleníti oktatást.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Draba
„közfeladati helyzettel visszaélés" bűntett gyanújával.

Ezen az alapon az egész Orbán kormányt fel lehetne jelenteni.
Miattuk hányan kényszerültek felmondani a munkahelyüket,vagy csak egyszerűen megszűnt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Kis stílű pitiáner emberek vezetik ezt az országot, akik képtelenek elviselni a kritikát, és ha valaki még is kritizálja azonnal igyekeznek megtorolni!. Remélem a pedagogus társadalom és a normális emberek nem fogják cserben hagyni Puklit.
Bringás
@evacica: Szerintem pedig Pukli csak egy önjelölt hőzöngő ripacs, aki mögül a többség kihátrált!
telegdilaci
@Bringás: Gratulálok! Nálad is baj van a toronyban!!! kezet foghatsz a vezérre,és gratulálhatsz,neki hogy kilopták alólunk,az Országot! a kis Emberek egyre szegényebbek,a Fidesz közeli oligarchák,egyre gazdagabbak,milliárdosok lettek!
Bringás
@telegdilaci: Megy itt a lopós szöveg, csak amikor bizonyítani kéne, akkor kukul meg a "demokratikus" oldal!
evacica
@Bringás: jó lenne ha felébrednél narancsos álmodból és használnád önállóan azt ami a nyakadon van:Talán még fog valamikor sikerülni!n mindenesetre gratulálok ennek az embernek aki mer kiállni a 3 gyereke mellett a jövő nemzedéke érdekébe, vállalva ennek a piti kormánynak az aljas bosszúját is!
Bringás
@evacica: Szerintem pedig a saját politikai ambíciói miatt áll ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.