Bár a feljelentő, Tényi István a XIV kerületi kapitányságon tette meg a bejelentését ellene, „a nyomozást annak további lefolytatása érdekében" a BRFK Bűnügyi Szervek Kiemelt Ügyek Főosztálya Bűnügyi Támogató Osztálya saját hatáskörébe vonta- írja a NOL.

Puklit Tényi István jelentette fel, „közfeladati helyzettel visszaélés" bűntett gyanújával. A rendőrség pedig a jelek szerint megalapozottnak találta a feljelentését, amely szerint a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának a tevékenysége miatt kényszerült felmondani az iskola egyik tanár. Amikor ugyanis Pukli a kormány oktatáspolitikája miatt polgári engedetlenséget hirdetett, nem kérte ki a tantestület véleményét.

A Pukli miatt felmondó tanár „veszélyesnek tartotta a megfogalmazásokat, és úgy vélte, a média nagyfokú jelenléte az intézményben ellehetetleníti oktatást.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Draba
„közfeladati helyzettel visszaélés" bűntett gyanújával.

Ezen az alapon az egész Orbán kormányt fel lehetne jelenteni.
Miattuk hányan kényszerültek felmondani a munkahelyüket,vagy csak egyszerűen megszűnt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Oktatás: kipukkadt már az a lufi, a tanárok már nem állnak ki pukli mellett.
Bringás
A tanárok jó része eddig se állt ki Pukli mellett. Politikai ambíciókat dédelgető hangember ez!
colibri
Ezt értik! Rászállni és tönkre tenni azt, aki nem ért egyet a mindent kisajátító agymenésükkel! De remélhetőleg fordul a kocka és a hopp után eljön a kopp végre a fidessnek!
human
Jogállam viszlát. Üdvözöllek rendőrállam?
jav
Táncsicsot is ki kellett szabadítani.

Legfeljebb mos a Nagy Orr Bán börtönéből kell nem a labancokéból.

Ha tudja meg ez a Bán is ,milyen is az a valódi Magyar Virtus.

Oszt egyúttal be is lehet lökni a ,helyére.

Osztán mindegyik ott lesz,ahová,Való.

Ki kint,ki bent.

Végre egyszer Valódi,Sikeresen.
zöldszem
Bezzeg ha a békemenet első sorában menetel...(ne)
joopapa
@Bringás: A tanárok nagy része még saját magukért se állnak ki, így a gyerekekért se állnak ki!Tehát a pukliért sem állnak ki majd! Én nem hallottam hogy politikai pályára készülne, de ha arra azzal se lenne semmi probléma! Ha Balog pap létére lehet politikus akkor a Pukli mint tanár miért ne lehetne?! És nem hang ember mert aki azt mondja hogy az oktatás területén minden szép és jó az hazudik, rengeteg gond van az oktatással! Jó tudom a szocik alatt se volt rendben minden, de ilyen káosz nem volt!
Draba
„közfeladati helyzettel visszaélés" bűntett gyanújával.

Ezen az alapon az egész Orbán kormányt fel lehetne jelenteni.
Miattuk hányan kényszerültek felmondani a munkahelyüket,vagy csak egyszerűen megszűnt.
nevemnick
Ez az egy tanár mondott fel? Az ilyen kecsege nem is való pedagógusnak. Mi lett volna a kádár alatt (a ma már nyugdíjban lévő tanarak) felmondtak volna, mert nem értettek egyet a rendszerrel?
... ja, akkor a vezírnek kevesebb dolga lenne az értelmiséggel és a szakemberekkel, és hamarabb eljutnánk a rabszolgatartó társadalom kiépítéséhez.
Bringás
@joopapa: Soha nem volt ideális egy gyalogsági csizma, mert vagy túl kicsi, vagy túl nagy volt. Soha nem volt ideális az oktatás, mert valakinek vagy túl szűk, vagy tág keretű volt. Tárgyalás nélkül lázadni, viszont több, mint bűn, hiba!
Hofipisti
Pukli ellen „közfeladati helyzettel visszaélés" gyanúja miatt a Kiemelt Ügyek Főosztálya nyomoz, Matolcsy és bagázsa ellen a főügyész nem látott okot nyomozásra, mert hát "nem folyik eljárás", aztán hosszú unszolásra a közbeszerzések elmaradását vizsgálgatják, a százmilliárdok nem érdekesek. Bróker-ügy 2.0
prime777
@Bringás: Matolcsyék 260 milliárdja ellen semmi nyomozás.
Pukli a "kisember" ellen rögtön beindult a nyomozó hatóság.
Nem más ez komám mint színtiszta kommunizmus.
Aki veszélyes a rendszerre azt kicsináljuk.
egyvandor
Mutasson nekem valaki egy embert (legyen az akár koleszos haver) aki a Gorbán bandának az útjába került és a nertársak nem kezdték ki.
Ágnes40
A feljelentő kifogsolta, hogy az engedetlenség napján a gyerekek nem tanulhattak, a tanárok nem oktathatnak.
Nekem úgy tűnik, mintha nem nagyon bntak volna, sőt, annyian voltak, hogy a támogatók az egész iskolát körbe vették és elmondták a véleményüket.

www.youtube.com/watch?v=nCkZuU3WP-8
Villon
@Bringás: Hogy idézzem a kedves vezetőt, : " A liberálisok tárgyalnak, mi pedig cselekszünk " - Nos - Megpróbáltak tárgyalni, de hatalom, hatalmi pozícióból uralta a tárgylásokat, és az alternatívája ennyi volt, : "Cseber, vagy veder"! Aztán kiállnak a plénum elé, hogy mi demokratikusan tárgyaltunk volna, még a kéményseprők országos képviselőjét is meghívtuk, a cipészek képviseletét is asztalhoz ültettük, hogy biztosítsuk a széles körű társadalmi jelenlétet. Sajnos, a miniszter úr azokon a napokon éppen nem ért rá, mert fontosabb dolga akadt.
Villon
A kiemelt ügyek főosztályának tudnék pár tippet adni, hogy mit kéne kiemelten kezelni.
Desischado
Érdekes, a mutyik a lopások nem zavarják a főosztályt, nem hallom, hogy matolcsyt, szíjártót, vagy orbánt eljárás alá vették volna, na de egy kisembert, aki ellene mert menni a fidesznek, azt persze ki kell csinálni! Mocskok!
Bringás
@Villon: A kormány az oktatási koncepcióból nem akar engedni! Jól teszik, őket bízta meg a többség, hogy ezt intézzék. Erre most pár okoska nekiáll lázadni?
Bringás
@prime777: Matolcsy esetében megmondták, nincs mi után nyomozni! Elég érthető kijelentés!
silber13
@Bringás: 8:55-re: Nem ezzel a fércmáűnek sem nevezhető elmebeteg cselekedetek sorának végrehajtásával lett a kormány megbízva, kéretik az össze-vissza hazudozásodat abba hagyni!
magyarbakancs
@prime777: Orbán keresztény maszlagba öltöztetett diktatúrája, ami itt folyik.
Szólj, igazat betörik a fejedet.
Villon
@Bringás: Kedves "@bringás"! Szerinted a nagy-többség ezzel a tevékenységgel bízta meg választottjait? Mert én arra emlékszem, hogy azzal kampányolt a kedves vezető, hogy "söralátét", hogy az állami vezetők fizetését két-millióban maximálja, hogy "egymillió munkahely". Vajon hány százalékot értek volna el, ha azzal kampányolnak, hogy lenyúljuk a magánemberek megtakarított pénzét (magánnyugdíj-pénztár), hogy meglévő forrásainkat nem egészségügyre, oktatásra, munkahelyteremtésre, hanem a szeretett vezető gyermekkori vágyainak kielégítésére, Várba költözés, kisvasút, stadionok építése, családi, haveri körök pénzelésére fogjuk költeni. Ha Te erre szavaztál, akkor lelked rajta.
Bringás
@Villon: Mint mindketten tudjuk a kampány és a kormányzás nem ugyan az! A rezsiharc viszont folyik!
Bringás
@silber13: Gyurcsány hazudozással, tömegbe lövetéssel és a gazdaság tönkretételével volt megbízva?
prime777
@Bringás: Lol.
Hogy a faszba van képed ilyeneket beírni?
De most tényleg.
Normális vagy?
Ajánlom neked Molnár F. videóját ahol kifejti,milyen hitvány gazemberek vagytok ti, akik támogatjátok az ország kirablását.
Bár ostobák is vagytok a végletekig, hiszen ti nem vagytok haszon élvezői ennek az egésznek,de tapsoltok a lopásokhoz.
Ha a rendszer bukik akkor nektek is buknotok kell!!!
Majd a böriben lehet tapsikolni tovább meg onnan beirkálni ide.
De jó lesz akkor.
Nekünk.
prime777
@Bringás: " Gyurcsány hazudozással, tömegbe lövetéssel és a gazdaság tönkretételével volt megbízva? "
Te egy buta troll vagy ember.
Most már látom.
Szervilis troll.
Bringás
@prime777: Elgurult a gyógyszered, hogy ilyen mocskos, trágár, gané hozzászólást megengedsz magadnak?
Ha anyuci nem tanított meg viselkedni, majd én meg foglak tanítani tahókám!
Villon
@Bringás: Kifejtenéd bővebben, hogy mi az a "rezsiharc"? - Ki? Ki ellen? Hol? Hogyan? Mivel? - Hogy tisztázzuk.: Nem vagyok sem Gyurcsány, sem DK, sem MSZP szavazó. De azért azt csak a lelki vak nem tudja, hogy a tömegoszlatás következmény, nem program kérdése. A lopás, kifosztás pedig akkor is bűn, ha más is megtette. Amikor pedig törvényt is alkotnak arról hogy a törvényalkotóknak szabad a rablás, azt pedig terrornak nevezem. Terror saját megbízóikkal szemben. Bízd továbbra is őket, miközben jót röhögnek rajtad is, rajtam is. Rajtad azért, mert bevetted, rajtam pedig azért, mert nélküled nem tehetek ellene.
Bringás
@Villon: Szerintem épp az ilyen erőlködőkön nevetnek!
silber13
@Bringás: Ha van egy cseppnyi eszed,tudhatnád, nrm Fletó lövetett a tömegbe és nem ő verte szét a gazdafágot! A z éles löszer használatát éppen egy véresszájú fideszes hiányolta,ha nem emlékeznél rá,
Bringás
@silber13: A gumilövedékkel és a könnygázzal ki is lövetett?
silber13
@Bringás: Ja, az illető parlamenti fityiszesképviselő Nyitrai Andeás volt! Csak hogy tudd!
Bringás
@silber13: Még mindig jobb fölöslegeset tudni, mint semmit!
silber13
@Bringás: Aki a tűparancsot kiadta te macskajancsi!
Bringás
@silber13: Itt épp az a baj, hogy Gyurcsány és Gergényi vezette az állami terrort!
silber13
@Bringás: 15:24-re: " Ha nem tudsz arabusul, akkor ne beszélj arabusul..."
Bringás
@silber13: Csak megköszöntem a számomra fölösleges információt!
silber13
@Bringás: Szánalmas a szöveged. Kezded utolérni Kósa szintjét!
Bringás
@silber13: Hát, ha valaki szánalmas itt, az nem én vagyok! Itt ez a sok trágár, elhülyült Orbánt gyűlölő, akik még ésszel gyűlölködni is képtelenek. Na ez az izzadtságszagú erőlködés, ami szánalmas, mert ezek az alakok megint buknak a bandájukkal, ballibékkel együtt! Lesz majd megint elmélet gyártás és sopánkodás, nácizás, nekünk elég a hatalom is! Köszönjük!
silber13
@Bringás: Ki fognak esni a hatalomból, mert a népnek enyhén szólva is túlzás, amit ebben a ciklusban műveltek és művelnek.Az előző időszak sem volt piskóta, de ez a mostani beteszi, vagy inkább már betette a vasajtót. Ersze lehet nyerni választást mindenféle -fideszre jellemző- csalárd ocsmánysággal, de akkor bizony nagy baj lesz.És nem fog segíteni az osztogatás sem!
Ez vagyok
Bringás egy kisstílű provokátor. Hanyagolni kéne a reagálást.
Villon
@Bringás: Akkor van miben egyetértünk. Rajtad és rajtam. Közben röhögve rabolnak tovább. Te nem teszel ellene, én pedig nem tudok, illetve amit teszek, addig nem elég, míg tőled megkapják a voksot. De bizonyára érdemlegesen jobb az életed, amióta Matolcsi vezeti az MNB-t, amióta Felcsúton már az ország egyik legszebb stadionja áll, mióta van már egy gázszerelőnk, aki pár év alatt milliárdos lett, mióta létezik magyar autóbusz. Ha ezektől jobb neked, akkor megértelek. Viszont ha nem, akkor tartok tőle, magadat sem érted. "Hallgass a szívedre" és bizonyára jobb a közérzeted, mint aki az eszét is használja.
Bringás
@Villon: Nekem jó a közérzetem és Orbán vezetési stílusa is tetszik!
Bringás
@silber13: A tények makacs dolgok! A Fidesz magasan vezet! Ha az ellenzék lázadást szít, majd elintézi a karhatalom a problémát. Ezt a választási eljárást úgy nevezik, hogy demokrácia. Egy baloldali diktatúrát nem fogunk eltűrni!
silber13
@Bringás: Tudom, rtudom. Te halomra lövetnéd a neked nem tetszőket! Pitiáner bunkó vagy! elejts el
Bringás
@silber13: Ez egy illetlen és idióta megjegyzés volt! Méltó hozzád!
Villon
@Bringás: Semmiféle diktatúrát nem tűrök önszántamból. Legyen az jobb, vagy baloldali. Jelzem, a kedves vezető már rég nem jobboldali. Míg annak volt mondható, még szimpatizáltam is vele. Tettei, kommunikációja számomra a hatvanas éveket idézi. Nem kívánom még-egyszer újraélni. Rám kényszeríteni, persze lehet, de mint ahogy annak idején, ma és holnap sem vagyok hajlandó tapsolva éltetni egy agyament rendszert és annak agyament vezetőjét. Bár az akkori és a mostani vezetés között fő különbség, hogy a régiek egy megszállás alatt lévő ország vezetői voltak és nem aljas, pénzszerzésnek tekintették a vezető pozíciót.
Bringás
@Villon: Kinek demokrácia, kinek diktatúra ez a rendszer!
evacica
Kis stílű pitiáner emberek vezetik ezt az országot, akik képtelenek elviselni a kritikát, és ha valaki még is kritizálja azonnal igyekeznek megtorolni!. Remélem a pedagogus társadalom és a normális emberek nem fogják cserben hagyni Puklit.
Bringás
@evacica: Szerintem pedig Pukli csak egy önjelölt hőzöngő ripacs, aki mögül a többség kihátrált!
telegdilaci
@Bringás: Gratulálok! Nálad is baj van a toronyban!!! kezet foghatsz a vezérre,és gratulálhatsz,neki hogy kilopták alólunk,az Országot! a kis Emberek egyre szegényebbek,a Fidesz közeli oligarchák,egyre gazdagabbak,milliárdosok lettek!
Bringás
@telegdilaci: Megy itt a lopós szöveg, csak amikor bizonyítani kéne, akkor kukul meg a "demokratikus" oldal!
evacica
@Bringás: jó lenne ha felébrednél narancsos álmodból és használnád önállóan azt ami a nyakadon van:Talán még fog valamikor sikerülni!n mindenesetre gratulálok ennek az embernek aki mer kiállni a 3 gyereke mellett a jövő nemzedéke érdekébe, vállalva ennek a piti kormánynak az aljas bosszúját is!
Bringás
@evacica: Szerintem pedig a saját politikai ambíciói miatt áll ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.