Megrekedt a Bicskei Járóbíróságon Váradi András, a tragikus körülmények között elhunyt alcsúti juhász halálának körülményeit tisztázni hivatott eljárás. A rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást, mire Magyar György ügyvéd pótmagánvádat nyújtott be a bíróságra. De az áprilisra ígért új tárgyalás egyelőre csúszik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Minek kell itt babaruházni..? Abba a gránitsziládságú micsodába fél nap alatt befirkanthatjátok: "Ellenzéki személy lemészárlása nem bűncselekmény"...!
Európai joggyakorlat, nyugodjon békében: Valahol Európában...
RonaGyuri
Nyugi kell nekik az energia a Pukli-félék elleni harcra! =))
nezelodo
Nagy szívességet tett a dakotának a félvak osztrák nyugger! Biztos, hogy nem zsebszerződéssel szerezte a birtokát, mert akkor osztrák vircsaft minősítést kapott volna ott a vörsi pajtában, ahol hadat üzent Orbán az osztrák földvásárlóknak. Már tudjuk, a strómanlenci elől akarták ellopni a leendő Orbánvagyont hizlaló földbirtokokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.