A Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyerte a dunaújvárosi időközi választást. A város 4-es körzetében azért volt szükség a referendumra, mert a 2014-es voksoláson fölényesen nyerő kormánypárti önkormányzati képviselőt, Gál Rolandot emberöléssel gyanúsítják, s így lemondott posztjáról. A kampány során a kormány- és az ellenzéki pártok vezetői is ellátogattak Dunaújvárosba. 

A nol.hu munkatársai vasárnap a helyszínen igyekeztek szóra bírni az urnához járuló lakosokat. Taulságos miniinterjúk születtek.

A fideszesek házról házra jártak, és engem meggyőztek, hogy továbbra is rájuk szavazzak. Kaptam két tollat is tőlük. Szépen fognak, értek hozzá, valaha írószerboltban dolgoztam

- mesélte a 72 esztendős, nyugdíjas kereskedő, Marika.

Három idős asszonyt a Fidesz és a lopás fogalmával szembesítettek, de nem jöttek zavarba:

Mi a Fideszt szeretjük. Mondják, hogy a Fidesz lopott! De hát eddig mindegyik párt lopott!

Egy 61 éves férfi így indokolta, feleségével miért szavaznak mindig Orbánra:

Nem tudom. Azt se tudom, hogy mit ígért az Orbán, amikor itt volt, meg azt se, mit akarnak a szocik. Nem érdekel az elcseszett közvilágítás se, csak az érdekel, hogy a Fidesz nyerjen.

Volt olyan is, akit a fideszes jelölt elegáns öltözete győzött meg:

Nem tudok róla semmit, csak látom, hogy jó megjelenésű

- mondta egy idős férfi.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
"...Lassingleitner Fruzsina..." MIlyen szép MAGYAR neve van !
És volt olyan nyugger, aki 2 (!) golyóstollat is kapott " ajándékba "
Fiatalokat vajon miért nem kérdeztek meg a párthü riporter elvtársak ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@lópicigáspár: Légy szives, ne általánosíts. Nekem is nyolc osztályom van, de nem vagyok hülye, mint ezek az agyhalottak. Sírni tudnék, hova jutottunk!
nezelodo
Kaptak két tollat, meg minden nyugdíj és áfa emeléskor, meg bank és telefonadó stb kivetésénél egy.egy újabb dakota maflást, és tetszik nekik. És még hirdesse valaki a hülyeséget, hogy milyen jó volt régen az oktatás, de főleg a matek tanítás!
lópicigáspár
@Desischado: Senkit nem akartam megbántani, főleg azokat nem, akik a 8 ált. elvégzése után tisztességes munkát végeznek, vagy koruknál fogva még tanulnak. Ha nem inged (már pedig neked nem az), ne vedd magadra. Konkrétan az olyan idiótákra gondoltam, mint a cikkben megszólaltatottak és persze nem kihagyandók azok se, aki 20 év alatt végzik el...!
csip-csup
És csodálkozunk, amikor az ilyen lebutított nyuggereket átverik a házaló csalók? Eladják nekik a pár száz forintot érő gagyit és százezreket fizettetnek ki velük?
karma1
@Biku: Inkabb keress egy olyan demencias neniket, aki mar egy tollert is Rad szavazna... Ne szorjad ma' a pizodet, ketto toll majd akkor koll, amikor a migrancsok ellen koll szavazni...
Desischado
@lópicigáspár: Oké, nem veszem magamra, jól gondolod, nem is illet meg! (mosolyog) Amúgy sajnos, igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.