Az e-mobilitás elterjedéséhez fontos az elektromos meghajtású autók töltési lehetőségeinek bővítése, ennek jogi és technológiai feltételeinek megteremtése - mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken.

Forrás: parkonet.com
Feltöltő: parkonet magazine
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Az e-mobilitás elterjedéséhez fontos az elektromos meghajtású autók töltési lehetőségeinek bővítése, ennek jogi és technológiai feltételeinek megteremtése..."

Először is kell a Zemberek zsebébe 18-25 millió, hogy venni tudjanak egy e-autót!
Bandi, ha magatoknak építitek ki a töltőfejeket, akkor nem kell ekkora csinnadratta, megtehetitek kussolva is, ahogyan a közbeszerzéseket intézitek!
namihami
Erre igenis nagyon nagy az igény, A közmunkások nem jutnak el a munkaterületre, mert lemerül az autójuk akksija a munkába menet közben.
A munkanélküliek azért nem találnak munkát, mert a hivatalig egy töltéssel nem bírja a verda. Ezért nem tudnak jelentkezni és ezzel összefüggésben nekik munkát adni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.