A Fidesz szerint a baloldal elengedte a pedagógusok és az iskolák kezét, a Gyurcsány-kormány kivonta a pénzt az oktatásból.

A nagyobbik kormánypárt Niedermüller Péter DK-s európai parlamenti képviselő által elmondottakra reagált szombaton. Az ellenzéki politikus arról beszélt, hogy az oktatás "válsághelyzetben" van, a megoldásra a Demokratikus Koalíció hárompontos tervet dolgozott ki, amelynek része, hogy a felelős miniszternek és az államtitkárnak távoznia kell, új tárcavezetőre van szükség, akinek van bátorsága új alapokra helyezni az oktatási rendszert.

A Fidesz reagálásában úgy fogalmazott: a pedagógusok nem hogy több éves béremelési programra nem számíthattak, de a sorozatos iskolabezárások és megszorítások miatt "örülhettek, ha nem teszik őket utcára".

Azt állították, a polgári kormány 2010 óta folyamatosan pótolja a pénzt az oktatásba, felelősséget vállalt az iskolák fenntartásáért, csökkentette a szülők terheit és több éves béremelési programot hajt végre, amelyben 170 ezer pedagógus bére átlagosan 50 százalékkal emelkedik és bérrendezés kezdődik az oktatást segítő dolgozóknak is.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Ez azért kínos, hogy a nagyanyám tehet arról hogy én tolvaj lettem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Köszönjük a mai mesét a Lendvai utcai Központi Bizottságtól!
Szopjatok pacit!
Mézike
Ez azért kínos, hogy a nagyanyám tehet arról hogy én tolvaj lettem.
Nagy Mária
No egyre nehezebb finomnak és nőiesnek maradnom. Szóval elmentek ti oda ahova gondolom. Most pedig kerítek egy korbácsot, hogy leverjem magamon, milyen sokszor szavaztam a fideszre.
Desischado
Ez a "normális" tőlük. Mást nem tudnak, kivéve a lopást és a hazudozást. Ennyi telik tőlük. Szánalmas!
karma1
@Nagy Mária: Hagyd a fenebe a korbacsot, Kedves..:o)) Tudod, ezelott 19 evvel, amikor a lanyom 18 eves lett, es eloszor valaszthatott, megkerdezte az edesapjat, hogy "Apa, Te kire szavaznal a helyemben, mert en nem igazan ertek a politikahoz, viszont szeretnek szavazni". Erre az Apukaja azt mondta neki, hogy" olvasgassa el az 5 vezeto politikai part rovid programjat, amit a kormanyrakerulese utan vegre akar hajtani, es ha valamelyik megtetszik neked, akkor valaszd azt. De ha erre nincs idod, vagy kedved, akkor en javaslom neked a fideszt, mert ok fiatalok, energikusak, meg akarjak valtoztatni az orszag sorsat, lehetoleg jobb eletszinvonalra, ugyhogy a helyedben, mint fiatal, rajuk szavaznek, ok meg nem rontottak el semmit." (Mi magunk akkor az MDF-re szavaztunk, mert volt szemelyes ismerosunk, kapcsolatunk az aktivistaikhoz, akik jol mukodtek, es mint szellemi szabadfoglalkozasuak lattunk fantaziat az o programjukban. Kesobb joval lecsokkent az erdeklodesunk, de akkor ez volt a legjobb a szamunkra).
Tehat vegulis a mi csaladunkban is volt fideszes szavazo, ha nem is meggyozodesbol, mert sem elotte, sem utana a politika mar nem erdekelt egyikunket sem, a kovetkezo valasztason asszem mar masra szavaztunk, erre nem emlekszem, mert roviddel ezutan en balesetet szenvedtem, majd elhagytam az orszagot. Azota a lanyom is itt el a kozelemben.)

Ezzel azt akarom mondani, hogy a fidesz fenyevekre tavolodott az elso idokben felvazolt programjatol, sajatmagat hazudtolta/hazudtolja meg nap mint nap, orban, az oroszokat "kizavaro" politikusbol a leghubb putyinistava valt. KI TUDHATTA EZT ELORE? KI TUDTA, HOGY EGY BUNOZOT ENGEDNEK A JOHISZEMU VALASZTOK KOZE???
Szoval, hagyd a fenebe az onmarcangot, gondolkodj inkabb a hogyan tovabbon?
nevemnick
Magyarország kormánya határok nélkül hazudik, ebben csak a szögesdrót akadályozhatja meg őket amely egy magas téglafal tetején található.
vonotok
Sajnálom, hogy mindezekért a bűneikért nem Gyurcsány Ferencet teszik felelősért.
Mag akadt volna a kis Himmler gépezett?
Nagy Mária
@karma1: Teljesen igazad van. Nem én érdemlem a korbácsolást, de tényleg álmomban sem gondoltam, hogy ennyire kivetkőznek magukból. Ami fiatalként a programjuk volt, reményt adott egy becsületes, szabad, élhető életre.Azóta nem érdekel egyik párt sem, mert hatalmon épp az ellenkezőjét teszik, mint amivel kampányolnak.
Mézike
@Nagy Mária: Azért ne verd agyon magad.:-)
Mézike
@Nagy Mária: Ja igen a folytatás! Mi9vel nekem is egyre nehezebb megtartani úrinői mivoltom, így én ezeket a szavakat szoktam használni.
Pacipucu, lókuki, csőrös szájú kiskukac, ha a kispöcs nagy faroknak képzeli magát...
:-)
kukac50
Gyurcsány a mumus, a Fidesz ettől nem tud elhatárolódni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.