Bár a pénteki tárgyalás alól sikeresen kibújt, a bíróság újra be fogja idézni Rogán Antalt, és ott szembesíteni fogják Portik Tamással – mondta a Népszabadságnak Juhász Péter, az Együtt alelnöke.

Juhász szerint a miniszterelnök kabinetfőnöke

meg akarta úszni a pénteki tárgyalást.

Rogán halaszthatatlan közfeladat ellátásra hivatkozott, történetesen a német Bild újságíróinak adott interjút, amit a Miniszterelnöki Kabinetiroda képekkel is bizonyított.

A pénteki tárgyaláson a Prisztás-gyilkosság miatt elítélt Portik Tamás terhelő vallomást tett Rogán Antalra, és azt állította, tízmillió forintnak megfelelő eurót adott át neki személyesen, amelyet egy belvárosi ingatlan eladása miatti közreműködéséért kapott a fideszes politikus.

A perről az állami média nem számolt be, és az Együtt közleményét sem jelentették meg, mert – mint indokolták – a vesztegetési ügyben szerepel Pápa Marianne (Habony Árpád nagybátyjának özvegye) neve, és a személyiségi jogok miatt nem lehetséges a közlés.

Tehát Rogán propagandaminisztériumi hatalma lehetővé teszi, hogy az állampolgárok teljesen egyoldalúan férjenek hozzá az információkhoz. Itt tartunk

- összegzett Juhász Péter.

Juhász azt mondta: ő soha nem találkozott Portik Tamással. Azért idéztették be tanúnak, mert korábban egy interjúban azt mondta, ismeri Rogánt. Juhász szerint Portik nem érdekelt abban, hogy hazudjon, mert hamis tanúzással öt év börtönt kockáztat.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ezért egy átlagpolgárért, már rendőrt küldenek! Mikor kapott Tónink idézést. Hát ennyi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Ezért egy átlagpolgárért, már rendőrt küldenek! Mikor kapott Tónink idézést. Hát ennyi...
joopapa
@papa.49: Nem gondoltam semennyire. De legyen 20 pár! Ami jár az jár!
justhpeter
@joopapa: @papa.49: Csatlakozom. Mert ami jár az jár.
Desischado
Életfogytiglant neki, bőven kiérdemelte. Ha meg Portikkal történik valami, az isten se moshatja le róluk, hogy ez gyilkosság!
papa.49
@Desischado: Fog történni, ebben nyugodt lehetsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.