Soha nem látott gyorsasággal reagált délelőtti cikkünkre a Miniszterelnöki Kabinetiroda, amiben azon lamentáltunk, vajon mikor jelenik meg Rogán Antal miniszter interjúja a Bildben, ami miatt az egykori V. kerületi polgármester nem tudott megjelenni a Portik Tamással való szembesítése során. A minisztérium a levélben megismételte, hogy Rogán hivatalos programon vett részt pénteken Münchenben, ahol előbb háttérbeszélgetést folytatott a német sajtó munkatársaival, majd interjút adott a Bildnek. Az is kiderült, hogy az interjú a tervek szerint már hétfőn megjelenik a német bulvárlapban. Ezen túl Rogán szakított időt arra is, hogy Nürnbergben találkozzon Marcus Söder bajor pénzügyi és területfejlesztési miniszterrel, amiről a minisztérium által elküldött fenti kép tanúskodik. Marcus Söder aznapi hivatalos programjai között sajnos nem találtuk meg a Rogánnal folytatott megbeszélést, de ez persze nem zárja ki, hogy fontos témákról beszélgettek a miniszterek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@lenalena: Felperes vagy se, ő egy miniszter...és ha tetszik ha nem a munkája révén találhat kibúvót...ha már mindenképpen annak akarják beállítani.
Amúgy ha ő perelt akkor előbb utóbb el fog menni a tárgyalásra.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Fingom sincs mi volt az ok...szerintem nem akart egy maffiózóval egyszerre megjelenni ugyanabban a légtérben.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 15:15
Budapest Kossuth L. tér 1 sz. alatt hány maffiózóval van egy időben, egy légtérben, egy frakcióban ?
Nem olyan finnyás ez a Tóni.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...ugye nem kell mindenkinek azt hinnie amit neked ???
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 15:27
Nem.
Mindenkinek privát joga mit hisz el és mit nem.
Amikor az összes ellenzéki párt (a Jobbik is) egybehangzóan, konkrét történésekkel indokolva kormányzati bűncselekményekre hívja fel a figyelmet, akkor az már csak jelent valamit. A hitből idővel bizonyosság lesz.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: A mai politika lényege, ki hol éri ott marja. Mindenki szellőzteti a száját de tenni senki nem tesz semmit...pont olyan mint itt a mi bekiabálásaink...és annyit is ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.