Az FHB-elnök Spéder Zoltánnál lefoglalt hangfelvételekről Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkára azt mondta: a kormány nem fél, hogy kompromittálóak lennének, de még nem tudják, hogy hol tart a nyomozás. Az MNO.hu szerint Orbán Viktorral és Rogán Antallal folytatott beszélgetések felvételeit is lefoglalta a Nemzet Nyomozó Iroda a Spéder Zoltán érdekeltségeinél tartott házkutatások alkalmával.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Az a helyzet, hogy az FHB-ban elég magas állítólag az állami tulajdon aránya. Ez nem csak garanciát jelenthet, hanem azt is, hogy egy tollvonással csődbe küldhető a bank az állami tulajdon kivonásával
Akkor pedig az állami garanciaalapon felüli betéteket tisztán lenyúlhatják esetleg.
Törölt felhasználó
Polt és Pintér már intézkedtek... Kivévéve, ha 2016-ban mondjuk netre is fel van töltve pár másolat... Persze ha ez van, akkor sem tudunk meg semmit csak Spéder megtarthatja a birodalmát ennyi tünne fel..:)
karma1
Hogy felne, amikor a 8 oras hazkutatas soran ok raktak oda?
human
@GeoCravker: A Quaestor esetén is egyértelmű volt, hogy megtudták be fog dőlni és lesajnálták a kisbefektetőket és kivették az állami milliárdokat. Ezek úgy tesznek tönkre cégeket, bankokat ahogy kedvük tartja. Arra odafigyelnek, hogy nekik pénzük ne bánja, a többi állampolgár pedig le van sajnálva.
GeoCravker
@human: Azért gondolom, hogy ez nem félés kérdése. Majd jól bedöntik az FHB-t és Spéder mehet panaszra, ahova akar.
human
@GeoCravker: Jó, mondjuk mást ne is mondhattak ebben a helyzetben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.