Tegnap Simicska Lajos egy zártkörű vezetői értekezleten kijelentette: nem engedhető meg az, hogy az ország egyik vezető internetes médiája az Orbán–Habony páros irányítása alá kerüljön – írja a Simicska tulajdonába tartozó mno.hu.

A 168 Óra múlt héten arról számolt be: a nagyvállalkozónak opciós szerződése van a Spéder Zoltánhoz kötődő oldal megvásárlására, így hiába érdeklődhet az Andy Vajna – Habony Árpád-kör a lap iránt egy esetleges tulajdonváltás során.

Ismert: többen is azt feltételezték, hogy a Spéder Zoltánnal szembeni vizsgálatok mögött más okok mellett az is állhat, hogy a bankvezért rábírják arra, váljon meg a CEMP médiacsoporttól, amelyhez az Indexen túl a Portfólió.hu és a Napi.hu is tartozik.

Múlt szerdán a Népszava is azt közölte a nagyvállalkozóhoz közeli forrás alapján: Simicska Lajos pályázhat az Indexre.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@justhpeter: elég érdekes helyzet, de vannak olyan dolgok amikor Simcskának vagyunk kénytelenek sok szerencsét kívánni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@justhpeter: elég érdekes helyzet, de vannak olyan dolgok amikor Simcskának vagyunk kénytelenek sok szerencsét kívánni...
human
@Szeparepa2: Csak kulturáltan gecizni lehet :)
Desischado
Drukkolok neki! De ha végre borítaná a bilit, az lenne az igazi!
Jozefina
Szerintem fog bilit borítani, de megvárja míg eljön az ideje!! Ha nem legfeljebb ő is bukik!!!
human
@Mirabilis: Tipikus patthelyzet. Egyik sem tudja kinyírni a másikat, mert akkor már nem lesz veszteni valójuk és a másikat is magával rántja. Így marad az izmozás egy olyan szinten belül, hogy egyik se kerüljön börtönbe.
kukac50
Habony helyett jobb a Simicska. Mondhatna már valami buktatót Orbánra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.