Molnár Gyula volt fővárosi elnököt választotta meg az MSZP elnökének a párt szombati, zárt ajtók mögötti tisztújító kongresszusa.

Molnár Gyulát választották meg az MSZP elnökének

A szavazatszámláló bizottságnak a párt honlapján olvasható tájékoztatása szerint az elnökjelöltek második körös szavazásán 320-an szavaztak a 358 küldött közül, ebből 309 voks volt érvényes: Molnár Gyula 176 szavazatot kapott, Tóbiás József pedig 133-at.

Az elnökválasztás első fordulója sikertelen volt, az elnökjelöltekre 337-en szavaztak, Molnár Gyula 121, Tóbiás József 99, Harangozó Tamás 67, Szanyi Tibor pedig 45 szavazatot kapott.

A másodig fordulóban a küldöttek Tóbiás József jelenlegi elnök és Molnár Gyula volt fővárosi elnök közül választhatták ki a párt következő vezetőjét.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Hajrá Molnár!

Annyit javasolnék, hogy hátul is növesszen szemet...és ne bízzon senkiben...sok mosoly, az megzavarja a jóakarókat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Szívből gratulálok. Küzdelmes,nehéz időszak következik. Eddig sem volt sétagalopp... De ami eztán következik. ...Kívánok ehhez erőt, egészséget, és kitartást.
világlátó
@wagabund: @bencemacska: @solidedge: @Manhattan: Látjátok, vagyunk néhányan, akik úgy gondoljuk, jó lenne ha lenne egy derék, tisztességes, becsületes, FELVÁLLALHATÓ,szocialista tipusú , demokratikus szervezeti alapon álló,alulról felfelé építkező, a magyar és az európai munkásmozgalmak legprogresszívebb hagyományait a programjába foglaló, klasszikus baloldali érdekcsoport, amelyik képes arra, hogy leválassza a fidesz. kdnp.által elrablott programot, amiből populista propagandát varázsolt a semjén- rogán-kósa - balogh- habony bagázs.
Erre a Tóbiás képtelen volt.Molnár Gyula és Hiller István jó választás.Persze karaktergyilkolásuk megkezdődik, de talán ezen a két emberen kicsorbul a bicska éle.
Mögéjük állni most még nem lesz könnyű, de erre is vannak jó megoldások. Ha nem léphetünk be a most majd szerveződő megújított pártba, hát alakítsunk különböző szakmai baráti köröket, úgy mint kertbarátok, természetbarátok, környezetbarátok, szenior kerékpárosok, fafaragók, stb köreit, ahol a szakma mellett lehet újra jó, előremutató, kritikus, építő jellegű beszélgetéseket , vitákat tartani.Ehhez kell az új vezetés " szamizdat " kiadvány sorozata, ami természetesen ugyancsak alulról felfelé épül, formálódik és válik egyszer elfogadható szociális célokat, elemeket tartalmazó programmá.Így lehetséges az, hogy a parlament nem a baloldali pártocskák megszégyenülésének színhelye lesz a továbbiakban, hanem erős, kikerülhetetlen , kritikus politikai ellenfelévé válhatnak a kormányzó párttnak, vagy kormányzó pártkoalíció válhat belőle.Láttuk, a Horn féle mszp. nehéz teherként cipelte koalíciós partnerét, Gyurcsány még kevésbé tudta integrálni a koalíciós társát Kókát.
De meg kell tanulniok ezt is, mert egypártrendszerről a jövőben le kell mondani. A társadalom sokféle, színes és fontos rétegekből áll.Ezt kezelni csak művelt, kulturált, tapasztalt vezetők tudják.Talán most ez az idő eljött.A belső ellenzéktől el kell köszönni, mert ők a behúzott kézi fék az indulás előtt.
moon
Az egész ország orbán szekerét tolja.
Szerinted menyivel kapnának több pénzt az mszp-sek, ha dolgoznának?
Érted, kitalálnák, odatennék magukat, megcsinálnák.
SEMENNYIVEL!!!
Szerinted akarnak ezek valamit?
Már nem akarnak semmit. csak nézz a szemükbe.
Molnár egy senki. Nulla szenvedély, nulla hit, nulla akarat.
Molnár valaki.
Az a valaki, aki orbánék kezében hagyja kivéreztetni teljesen ezt a népet.

A magyarok nagyobbik fele túl jó ahhoz, hogy rossz legyen.
A magyarok kisebbik fele, túl rossz - a rosszabbnál is rosszabb -, akik nem erre építenek, hanem kihasználják ezt, és ezért lélekölők. És ezért fognak a POKOLBAN ÉGNI ÖRÖKKÉ ezek a magukat keresztényeknek hazudó hazugok.

Mi volt a kérdés?
Már nem emlékszem, de nem is érdekel, mert minden kérdésre ugyanaz a válasz: orbán és a sleppje egy vérgeci.
orbán a butamágnes.
levarosbukta
Én már régóta mondogatom hogy az MSZP a háttérben szép csendesen tolja a fidesz szekerét, de mindig kaptam érte a pofámra. El vannak jól a húsosfazék mellett a többi meg le van tojva.
wagabund
Molnár úr!
Ugye olvassa azt a hírt, hogy Volnert megfigyelik? ..nos legyen résen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.