Rég szívatta már így meg magát önszántából egy ország. Mi lesz most a brit gazdasággal? Hazaküldik a magyarokat? Heti összefoglaló.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az angolokban ma is mélyen gyökerezik, hogy világbirodalom voltak. Nem egy alárendelt szerepre vágynak. Hatalmas területű országok kormányzására is mindig csak küldtek egy embert.
Nem egy pillanatnyi ötlet ez. Azt gondolták, kormányozni fogják majd az EU-t is.
karma1
Ahol a pillanatnyi dontesek hatasat nem merik fol elore, felelossegteljesen, ott ez kovetkezhet be!
Most fog szetesni atomjaira Commonwealth , mar Skocia is kifele tekintget, mindenesetre ez jol elorevetiti Magyarorszag szamara is a szomoru jovot, ha mindenaron ki akar szallni az EU-bol
(De mi inkabb elerjuk, hogy paros labbal rugnak ki bennunket, mint az EU utolsonak teljesito, de a kozosbol legtobbel reszesulo ballaszt-allamot).
Huzzon el Anglia mielobb az EU-bol, hagyja elni a masik 27 allamot. Nincs joga a sajat belso politikai helyezkedese miatt (tory kongresszus osszel) feltartani mas orszagok gazdasagi eletet!
karma1
Ha valaki nem meri fel, hogy az egesz Commonwealth osszedolhet, mert "pillanatnyilag jo dontesnek tubnt", akkor az inkabb jatszadozzon a farkaval... Altalaban pillanatnyilag az is tud jo lenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.