A csöppség olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egy álló éjszakán át harcoltak az életéért a műtőben. Azt egyelőre nem tudni, ki volt képes ilyen embertelenségre, amely még a rendőröket is elborzasztotta – írja a Blikk.

Szakemberek szerint ilyen kisgyermek esetében a tettest rokonok, közeli ismerősök között kell keresni. Facsarné Werner Mária igaz­ságügyi szakértő a lapnak azt mondta, véleménye szerint megakadt a pszichoszexuális fejlődésben az, aki képes ilyenre.

Egy másik igazságügyi szakértő, Szeles Géza szerint minden szakértő rémálma egy ilyen kegyetlen eset. Egy felnőttnek tudnia kell, hogy egy gyerek egy ilyen bántalmazásba bele is halhat. Ha fizikálisan ki is heveri, ami vele történt, örökre nyomot fog hagyni benne – magyarázta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Remélem még ha, annyi pénzt kell áldozni a DNS vizsgálatra mint az esküvői telefonra, akkor is végig csinálják, és megtalálják a mocskot!!!
Ha megtalálták: kepkezelo.com/images/2weeqr7r03kssjyramev.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Levágnám a farkát, beleműteném a tenyerébe, hogy egyetlen pillanatra se felejtse el, mit csinált. Majd a börtönben megtudja, mi a magyarok istene. Mert a raboknál is van becsület, az ilyen bűncselekményt megtorolják.
Borsodi
@Perwool: Ez attól függ kinek a gyereke volt ez a szerencsétlen kis gyerek.Vérdíjat az elkövető fejére,ezt a férget el kell taposni! Ezért kell a halálbüntetés, legalább az ilyen kirívó esetekre .Pl. Kiss László a mártír.
Feraj49
Na ne már,hogy nem tudni ki volt ? Hol voltak a kétéves gyerek szülei ? Ki vigyázott a kislányra ?Tessék a szülőket is felelősségre vonni ! Csak nem a családi pótlékért mentek a postára ?
eugen4402
@Feraj49: Nagy a sumákolás... A Faktor (jól értesült) szerint anyuka bevitte a csöppséget a gyermekotthonba, mondván: lemond róla, mert nem tudja ellátni. Az ottani személyzet vette észre a csecsemő sérüléseit, és tette meg a szükséges intézkedéseket... No comment!!!
Perwool
@Borsodi: Ebben a mocskos dologban nem lehet senkinek megbocsájtani. Erre nincs mentség... még akkor sem ha maga az "Úr Isten" gyereke az elkövető!!!
vukkocska
@Borsodi: Azért én az anyát sem hagynám ki a sorból. Mint kiderült, az erőszak után beadta egy intézménybe azzal, hogy nem tudja gondozni. Nem orvoshoz vitte. Tőle meg végérvényesen elvenném a gyermeket. @eugen4402: ja, most látom, ugyan erről írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.