Tavaly már csaknem hatezren voltak, akiktől a sok mulasztás miatt megvonták a pótlékot. A legtöbben Borsod megyében élnek.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem mondható rám, hogy Fidesz-fan lennék, de ez (szerintem) végre tényleg egy jó rendelkezés. Talán, mondom talán a zsebükön keresztül rábírhatók az emberek és nemcsak cigányra gondolok, hogy iskoláztassák, taníttassák a gyerekeiket, hogy végre megpróbáljanak egy kicsit feljebb lépni. A szocializmus egyik bűne az volt, hogy akkor nem próbáltak valami hasonlót, sokkal nagyobb eréllyel megcsinálni.
eugen4402
@namihami: Teljesen igazad van. Ez az MSZMP-és téveszme is a mosdóvízbe került 1990-ben, (a kmk-val együtt), amit akkor ki kellett önteni, kár, hogy a gyereket (a lakosságot) elfelejtették kivenni előtte... Tudod, a jogot egyetemeken oktatják, a kötelességet lassan már a családokban sem, és tényleg őszinte tisztelet a kivételnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.