A Magyar Idők úgy tudja, Nyakó István lesz a Magyar Szocialista Párt kommunikációs igazgatója.

Ma dönt az MSZP elnöksége arról, hogy Nyakó István lesz a felelős a párt kommunikációjáért – írta a Magyar Idők. A napilap emlékeztet rá, hogy Nyakó 2002-ben már betöltött egy hasonló pozíciót; akkor az országgyűlési képviselőcsoport szóvivője volt.

Molnár Gyula, az MSZP új elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról, hogy szerinte mit kell megváltoztatni a párt kommunikációjában.

„Mi nem fogunk tudni olyan fényesen csillogó médiabirodalmat felmutatni belátható időn belül, mint amilyennel a jelenlegi kormánypártok rendelkeznek. Nyilván ők is tizenév alatt építették ki, hagyjuk, hogy milyen módon és forrásokból.

Nekünk úgy kell most működnünk, hogy a világban megjelenő közösségi média, és lényegesen olcsóbb médiafelületek használatával nagyon egyszerű, világos és pontos mondatokkal kell megpróbálnunk operálni. Ez azt jelenti, hogy az mszp.hu filozófiáját át kell alakítani. A kommunikáción kell változtatni.

Olyan színvonalú és ütemű témával kell tudnunk ellátni, ami lehetővé teszi, hogy a sajtó abban a pillanatban igényesen tudja használni. Az sem jó, ha túl sok, de az sem, ha nincs álláspontja egy pártnak, akkor abba a résbe bejön valaki más.”

Nyakó István a közelmúltban került vissza a politika élvonalába. Ő volt az Éhségmenet egyik szervezője; részt vett a Közmunkás-szakszervezet munkájában, idén februárban pedig a Nemzeti Választási Irodánál ő nézett szembe azokkal a nagydarab kopasz férfiakkal, akik megakadályozták, hogy leadja a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezést.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
No ez bizony kevés lesz. Ez nem feltétlenül pénz kérdés. Tehetségest kellene találni!
justhpeter
@esdi: szerintem is itt ér véget a történet.
Hofipisti
Már megint egy olyan korábbi ember tér vissza a fényre, aki korábban már teljesen eljátszotta a becsületét, erkölcsi tartását. (Ne feledjük, kedves feleségével, aki ugyancsak képviselő volt, mindketten felvették az utazási- és lakhatási támogatást. Négy éven át összesen mintegy 30 millát!) Nem maradt az MSZP-ben már feddhetetlen ember? Ilyen alakokkal akar az MSZP megújulni? Megérettek arra, hogy megsemmisüljenek, csak hát itt a politikusi felelősség!!! Ebbe az MSZP-s Wirtschaftba - a FIDESZ röhögő kórusa kíséretével - tönkre megy az ország!
Szégyen és gyalázat! Nem csoda, hogy Zuglóban is a FIDESZ-szel paktálnak az MSZP-s "harcosok": '18-ban remélem már nem lesz szavazójuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.