Szerda este, miután a biztonságiak a rendőrség segítségével elfoglalták a ligetvédők táborát délelőtt, tíz óra körül a Városligetben újra mozgásba lendültek a biztonsági őrök. Visszasiettek a Közlekedési Múzeumhoz, mert elterjedt a hír, hogy a kordont bontják – írja a 444.hu.

A biztonságiak a már délután ismert módszerüket alkalmazták a tábor megvédésére: bár nem látták, hogy kit találnak el, elkezdtek mindenféle tárgyat kifele dobálni a sötétbe, sőt előkerültek egy gázspray, amivel a lyukokon fújkáltak ki.

Ostoba, provokatív fellépésüknek meg is lett az eredménye. Lefújták az egyik rendőrt.

A biztonsági őr veréssel fenyegeti a rendőrt, majd valamelyiküknek annyira elgurul a gyógyszere, hogy társai vonszolják el („Picsábeaá!!”).

A rendőr pusztán arra kíváncsi, miért lett kollégája is a spray áldozata. A helyszínen láthatóan még komolyan vették az incidenst, ugyanis két szemtanú tanúvallomását is rögzítették, de rendőrségi eljárás végül nem indult.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez az igazi... Amikor a hatalom mar nem tudja kontrollalni a sajat verolegenyeit sem...Aztan ez a ket szep reteg - a kopaszok meg a rendorok - kez a kezben azok ellen forditjak majd a fegyveruket, duhuket, akik addig madzagon rangattak oket...

Mondjuk ez mindig igy mukodott a diktaturakban - a forgatokonyv most sem valtozik...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@lópicigáspár: Sőt még a rendőröket hurcolták meg, pedig kismilliószor felszólították a tömeget arra hogy hagyják abba...
percsi
Kíváncsi lennék arra, hogy egy ringben hogyan produkálnának ezek a felfújt kopasz disznók! Fognak ezek visítani is, amikor a dagadt hátsójukat megkínálják.
kkalman
Ezután mi jöhet még? Kopaszék lőfegyverrel lőnek a rendőrre, az meg bocsánatot kér tőlük, mert nem kopasz?
keresztapa
@kkalman: A rendőr ne kíváncsiskodjon de határozottan intézkedjen! Ezen jelenlévő kíváncsiskodó, egyenruhába bujtatottak feladatukat majdnem,,tessék, lássék,nyom nélküli rendszerben ellátó határozottság nélküli járkáló bábok! Vannak de minek? ez itt a lényegi kérdés ami csak kérdés marad: REND - Őr azt hiszik, hogy rend van: amit őrizni kell! Esküszövegük tartalma valóságot tükröz?
Nil
ö mennyit fog kapni- felfüggesztve?
Desischado
Legalább a rendőrök is láthatják, hogy mennyire érdemes orbánékat szolgálni! Undormány, ami itt folyik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.