A terrorizmus és a migráció kéz a kézben jár – jelentette ki Kósa Lajos az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Vajon meddig kell várni arra, hogy az Európai Unió és a baloldali pártok rájöjjenek, hogy a terrorizmus, az egész európai életforma ellen irányul, és megváltoztassák álláspontjukat? – tette fel a kérdést a Fidesz frakcióvezetője.

Az Európába érkező migránsok ugyanis nem akarnak integrálódni – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Kósa Lajos, aki az országgyűlés rendészeti bizottságának elnöke is, beszámolt arról, hogy a bizottság a röszkei látogatásakor példásnak ítélte a tranzitzóna működését. Svéd és finn rendészeti szakemberek is hasonlóan nyilatkoztak az intézményről – tette hozzá.

Orvos, videotolmács áll a migránsok rendelkezésére, és akinek a kérelmét befogadhatónak ítélik, azok táborban várhatják meg menekültkérelmük elbírálását – mondta.

A gondot az jelenti – folytatta – hogy a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársai szerint a migránsok 90-95 százaléka nem együttműködő. Nem mutatnak be úti okmányt, hamis adatokat közölnek, és miközben például azt állítják, hogy Szíriából jöttek, nem beszélnek arabul. Az pedig nem igaz, hogy a magyar hatóságok fizikailag bántalmazzák a bevándorlókat – fűzte hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője arról is szólt, hogy tapasztalatai szerint a magyar baloldal bevándorláspárti, minden eszközt felhasznál a migráció támogatására.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@krumpli: Itt már éjjel lement a cikk... De migráncsozz még kicsit, most nagyon trendi a birkák körében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Tavryni őrnagy: Ő az! :-))
Éppen ma hallgattam újra egy beszédét abból az időből, amikor még értette a politikát. Nagyon tanulságos amit az oktatásról, az egészségügyről, és egyebekről mond.
indavideo.hu/video/Gyucsany_beismeres_teljes_25_perc
eugen4402
@Eriksson: 14:12 Jól emlékszem, hogy legtöbbjüknek mennyit kellett várakozni, amíg "vevőre talált" a munkaerőpiacon. Sőt egyik barátom három- vagy négy év múltán jutott ki Kanadába, ahol aztán gyökeret vert. Viszont soha nem írta, hogy leterroristázták volna, pedig a világtörténelem első repülőgép rablója is 56-ban landolt Ingolstadtban a Maszovlet LI-2 gépével...
eugen4402
@krumpli: 14:07 Kösz a rendreutasításért...:-)
Azokat a döbbenetes állapotokat persze, hogy nem komolyan állítottam, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy a valóságot nem csak Kósa úr tudja meghamisítani. Ha nagyon muszáj, én is tudok lódítani... Azért most zavarba hoztál: ha nem vagy fideszes, most már a Jobbikban is csalódtál, be fogsz lépni a Bizonytalanok Pártjába?
justhpeter
Látom Lala ma is hiába ment a rendelésre, a rendelő be volt zárva.
Eriksson
@eugen4402: Akkoriban még ismeretlen volt a fogalom. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.