Szép és jó, ha valaki külföldre megy tanulni vagy kutatni, de a kormánynak megvannak az elvárásai. Kövér László az országgyűlés elnöke a promenad.hu-nak adott interjút, amiben beszélt a kivándorló fiatalokról. "Csak arról tudok beszélni, amikor én voltam egyetemista. A családomból több 56-os élt akkor emigrációban és biztos segítettek volna a kezdeti lépésekben, ha úgy döntök, hogy elhagyom Magyarországot – azonban ez meg sem fordult a fejemben" - mondta a portálnak. "Ma nagy lehetőségek vannak arra, hogy akár egyetemi tanulmányok alatt, vagy doktori végzés után, külföldön kutassunk. Erre sok magyar és persze nemzetközi forrás is támogatást nyújt, de egy-két év múlva jó nyelvtudással, nemzetközi kapcsolatokkal haza kell jönni, mert Magyarország a mi hazánk. "Szerinte minden adott ahhoz, hogy hazajöjjenek a fiatalok: "A költségvetést és a kormány bevételeit teljesen átformáltuk, a fiatalok családalapításához, a családok lakás építéséhez támogatást dolgozott ki a kormány, valamint ott...

Forrás: eduline.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"A családomból több 56-os élt akkor emigrációban és biztos segítettek volna a kezdeti lépésekben, ha úgy döntök, hogy elhagyom Magyarországot – azonban ez meg sem fordult a fejemben" - "

Még az első hullámmal menekülhettek.
Az első napokban léptek le a vérkomcsik.

De neked már nem kellett lelépni, mert jöttek a jó hírek, hogy a bolsilibsi Szovjetunió bevéd titeket, így maradhattál.
Azóta te is milyen szép komcsi karriert futottál be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.