Be is öltözött a kormány rendesen :-) A Ronald Lauderrel készült interjú nagyjából egy hete jelent meg az Observer-ben. Elmondta a véleményét az magyarországi antiszemitizmusról, a Jobbikról, és az éledő Horthy-kultuszról. A Zsidó Világkongresszus (WJC) elnökeként miért pont neki ne lehetne véleménye minderről? Az érdekes talán nem is ez, hanem sokkal inkább a hazai reakciók. A biztosítékot láthatóan az a néhány kitétel verte ki, amelyek egyike az interjú felvezetése: „The former ambassador to Austria also names Hungary the most anti-Semitic country in Europe”. A másik egy, a politikai környezetet is érintő szakasz: „Last year at Auschwitz, you warned that Europe “looks more like 1933 than 2015.” As European Jews face rising anti-Semitism, name the worst offender creating an environment ripe for hatred? The worst offender is Hungary. Because they now have a neo-Nazi party called Jobbik. They had started to put up statues of Admiral Horthy, who was a Nazi. They’ve changed...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Bringás: Szövegértelmezési gondjaid vannak. De semmi baj. Az ifj H. Lóri jellegű kriptofasiszták támogatóitól még ez a pár mondatod is derék teljesítmény.
Bringás
@GeoCravker: Kriptofasiszta? Mi vagy te? Temetkezési vállalkozó, hogy kriptázol?
És ki az a Lóder? Varrónő, hogy inget oszt?
GeoCravker
@Bringás: Gyenge vagy tündérke. Csizmás sokkal jobb provokátor nálad.
Bringás
@GeoCravker: Azt szeretem benned, hogy ilyen egyszerű a lelked!
Oszt Lóder milyen inget varr? Barnát, vagy feketét?
aremy
@Bringás: lóder azt hol olvastad no mert ifj. hegedűs lóri lett meg említve
silber13
@GeoCravker: Hagyd rá, hiszen orbitálisan buta, primitiv lény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.