Pénzhamisítás miatt vádat emeltek V. Áron ellen. A Fidelitas korábbi tagjára az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a bíróságtól – tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség. A hatóság jelezte azt is, hogy a vádlott jelenleg szabadlábon védekezik, s a vád tárgyává tett bűncselekményért a törvény szerint kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják – írja az Magyar Nemzet.

A fiatalember, aki korábban egy ideig a Fidesz ifjúsági tagozatának volt az elnöke, tavaly februárban bukott le, miután a Keleti pályaudvarnál megpróbált beváltani egy hamis százeuróst. A pénzváltó észlelte, hogy a bankjegy hamis, és bár V. Áron el akart menekülni, a rendőrök elfogták. Ruházatának átvizsgálásakor további hamis bankjegyeket találtak nála, majd budai, Logodi utcai lakóhelyén 297 darab – feltehetően hamis – száz-, valamint öt darab húszeurós bankjegyet foglaltak le. V. Áron elismerte a bűncselekményt, és azt állította, hogy tartozás fejében kapta a pénzt egy rejtélyes moldovai férfitól.

Amikor kibukott az ügy, akkor a Fidesz azt állította, hogy már 2012-ben kizárta a soraiból V. Áront. A szervezet által kiadott közlemény tartalmának azonban ellentmondott több, a sajtóban megjelent cikk.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eleg sokaig tartott a vademeles, pedig lehet, hogy ezt az egesz megallapitast (vagyis hogy hany db hamis bankjegyet talaltak nala) mar az elso nap megtudhattak a rendorok.
fide$$-hez illo hazugsag (es persze a fidelitas, mint ifjusagi kiscsoport rendkivul tanulekony), igy aztan eloszor gyorsan kijelentettek, hogy mar 2 eve kizartak soraikbol, mikozben o volt a fidelitas elnoke...

Erre szokta mondani a Kohn bacsi, hogy : "Ugyes..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Felháborító,,hogy a "kiccsóka " még nem miniszterelnöki tanácsadó,,vagy biztos,,vagy mija f@ccom,,,,,,Farkas flóri mellett jó helye lenne...nemzetileg...Oszt jó napot.
vadnarancs
Csak 4 év kellett, hogy vádat emeljenek, mert fideszes? Addig sikerült mindent eltüntetni elvtársak? Több takarítót a fideszbe!
Desischado
Kiváncsi lennék rá, ha nem fideszes lett volna, meddig tartott volna vádat emelni? A joghurttal leöntöző férfiakat egy nap alatt elítélték!
eugen4402
@wagabund: Ez a feltételes mód eléggé zavaró. Persze, nyolc évet is kaphat, sőt még egy teherautó is elütheti... Az a legvalószínűbb, hogy kap 2 évet felfüggesztve, mellékbüntetésként pedig meghívják a Pénzjegynyomdába továbbképzésre...
kukac50
Az ifjú Fideszesek nagyon jól megtanulták a gazemberséget

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.