A megkérdezettek 20 százaléka diktatúraként írja le a mai magyar politikai berendezkedést. KÖZÉLET 92 Leginkább diktatúrához hasonlít a mai Magyarország 24.hu 24.hu HÍRFARAGÓ. 2016. 08. 02. 12:36 9252 A Medián legfrissebb mérése szerint, amit a HVG megbízásából készített, az derül ki, hogy: a legtöbben, a megkérdezettek 20 százaléka diktatúraként írják le a mai magyar politikai berendezkedést. 18 százalék szerint polgári demokrácia, 18 százalék szerint tekintélyuralmi rendszer, 15 százalék szerint maffiaállam. A Fidesz-szavazók hét százaléka szerint is maffiaállam a mai, egy másik mérésben a 38 százalék szerint pedig (szintén a Fidesz-KDNP szavazói közt) a korrupció felülről irányított.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Horizont: Én amúgy a felmérésekben nem nagyon bízom. Mondjuk egy tiszta, demokratikus választás mutatna valós értéket. Na, nem egy hisztériára gyűlöletre épített népszavazás.(okt.2)
Mert ez sem mutatja meg a tényleges támogatottságot.
Nil
@Horizont: Egyelőre engedik, de figyelnek- kell a látszat - volt valamikor a tv2 teletexes sms klubja - kicsinálták - mindenkit elkezdett vizsgálni az adóhatóság aki az akkori hatalomnak nem tetsző kritikákat írt - ki nem találjátok ki volt éppen hatalmon
picike1
ma itt sok minden de nyugalom az nincsen ez igy nem jó értelmetlen napok vannak . nem mondhatom ez tetszik az nem . ez már a korlátok a javából !!! ez van .
nem tibi
@Horizont: Miközben a vezír minden meccsen állva elénekli azt hogy
" megbűnhődte már e nép a multat s jövendőt "
De nem érti :-(( aztán köp egy két szotyit mielőtt leül .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.