Hetek óta előzetes letartóztatásban van P. Tamás, a legnagyobb magyar ásványvízgyártó, az Aquarius-Aqua Kft. ügyvezetője – írta a Figyelő.

A cég piaci részesedése mintegy 30 százalék, árbevétele meghaladta tavaly a 13,4 milliárd forintot. A hazánkban működő legtöbb élelmiszer-hálózatnál az egyik vagy épp a legjelentősebb beszállító, mint például a Tescónál.

Az Aquarius-Aquával közös tulajdonosi körhöz tartozik többek közt az egyik legnagyobb magyarországi energiaital-gyártónak számító Buszesz Zrt., valamint az a Recy-Pet Hungária Kft. is, amely Karcagon tavaly avatta fel PET-palackokat újrahasznosító üzemét, egyben kutató-fejlesztő bázisát.

A NAV nem válaszolt a lap kérdésére, hogy van-e összefüggés a sajtóban júliusban sok helyen ismertetett kecskeméti számlagyáros ügy és P. Tamás előzetes letartóztatása között.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Kell a "felségterület", a mangalicás Mészáros-Orbán duónak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Központi Bizottság
@Horizont: Nézőpont kérdése. Az ő nézőpontjából biztos nem szórakozás
Központi Bizottság
@Horizont: Jé, tudsz mosolyogni!? Éld ki a lehetőséget, 2018-ban ismét nem lesz rá okod!
aremy
@Központi Bizottság: miért is plagizálsz no mert a disznó a jégen ma már más tollából meg volt.
ez is olyan nárciszos .
simmering73
Máér éppen ideje. Mikor csapvizet adnak el széndioxiddal dúsítva és pofátlanul azt mondják hogy ásványvíz. A hülye magyar meg bekajálja.
nezelodo
@simmering73: Ha jól emlékszem, úgy a rendszerváltás körül az akkori terméktanács, vagy a hasonló nevű gittegylet vezetője azt találta mondani nyilvánosan, hogy a forgalmazott ásványvizek többsége szénsavval dúsítva közönséges csapvízből készülnek. Irigykedett, mert az általa vezetett patinás, valódi ásványvizet előállító, ma már prosperáló üzem tulajdonosai éppen éhen halni készültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.