Hetek óta előzetes letartóztatásban van P. Tamás, a legnagyobb magyar ásványvízgyártó, az Aquarius-Aqua Kft. ügyvezetője – írta a Figyelő.

A cég piaci részesedése mintegy 30 százalék, árbevétele meghaladta tavaly a 13,4 milliárd forintot. A hazánkban működő legtöbb élelmiszer-hálózatnál az egyik vagy épp a legjelentősebb beszállító, mint például a Tescónál.

Az Aquarius-Aquával közös tulajdonosi körhöz tartozik többek közt az egyik legnagyobb magyarországi energiaital-gyártónak számító Buszesz Zrt., valamint az a Recy-Pet Hungária Kft. is, amely Karcagon tavaly avatta fel PET-palackokat újrahasznosító üzemét, egyben kutató-fejlesztő bázisát.

A NAV nem válaszolt a lap kérdésére, hogy van-e összefüggés a sajtóban júliusban sok helyen ismertetett kecskeméti számlagyáros ügy és P. Tamás előzetes letartóztatása között.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Kell a "felségterület", a mangalicás Mészáros-Orbán duónak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
Kell a "felségterület", a mangalicás Mészáros-Orbán duónak!
Clavigo
CC@r ügy...Szerencsére itt van nekünk Méhsz@ros @Méhsz@ros Co...,,,Szerencsére a " mindenen " kívűl még ehhez is ért...Nem maradunk ásványvíz nélkül...
Központi Bizottság
Már ideje, hogy az állam kezébe kerüljön az ország ivóvízkészlete. Így legalább nem kell attól tartani, hogy a kiváló minőségű vizünkből származó haszon külföldre kerüljön!
karma1
@Központi Bizottság: Juj de okosat mondtal! Nagyon kell nekik,...Remelem, beszakad alattuk a meszko, amit kirabolnak az asvanyvizert!...
Központi Bizottság
@karma1: Nem erőlködök a meggyőzéssel, mennyire fontos a vízkészlet biztos állami kézben tartása. Főleg külföldre. Neked jó lesz a borszéki víz is!
karma1
@Központi Bizottság: Ha orbanc nem passzolna at mindenhezerto mangalicas meszarosnak (vagy garancsinak. fliernek, akarkinek ezt a jol jovedelmezo monopoliumot, akkor meg jo is lenne allami kezben... De igy...:o)))

Milyen az a borszeki viz? (Nem iszom , es sajnos nem ismerem eppen ezert az ezzel kapcsolatos szlenget sem, tehat nagykegyesen megengedem, hogy felvilagosits...:o)
Perwool
@Központi Bizottság: Ne is erőlködj, mert:A szerelem is olyan, mint a fingás Ha erőlteted, egy nagy szar lesz az egész ...
Központi Bizottság
@karma1: www.visitborsec.ro/
@Perwool: Az erőlködős fing csak akkor lesz szar, ha az alapanyag bevitel úgy hozza!
karma1
@Központi Bizottság: Dejo!" Enrolam itten most gondoskodva lesz, ha a fene fenet etkezik is" (Vavyan Fable) Mar nem kell hulyen meghalnom... Az nem zavar Teged, hogy en par tizezer km-rel arrebb vagyok, es nem tudok elutazni erre a szep helyre egy pohar vizert?

Mivel a szep veretes roman nyelvet halvany nyomokban sem beszelem, arrafele ki az ura a vizkeszleteknek? Allambacsi, avagy tan ott is van viz-mutyi? Erre esetleg valami linket, vagy megjegyzest, he a becses idejebol telne...

A @Perwoolnak irt megjegyzesed majdnem olyan tudalekosan hangzik, mintha a papucsos macska irta volna... Nem az o reinkarnacioja vagy veletlenul? Mar ket napja nem olvashattam tole semmi veretest, kioktatosat... :o((((
Perwool
@Központi Bizottság: Ne erőlködj! anélkül is elég xarul írsz!-:))))Tényleg új vagy, vagy csak Perwoll-al mosva?
vadnarancs
Na akkor ihatjuk a trágyalét, amit majd a mangalica palackoz! Így kell megszüntetni a konkurenciát!
justhpeter
Nem akarta a piszok hirtelen eladni a cégét ?
Központi Bizottság
@karma1: Azt sejtettem, hogy külföldről osztod a tudást, de nem tudom honnan! Szóval akár Romániából is írhatnál, főleg, hogy elindultál nyugatra és pár tízezer kilométer után megérkeztél Bukarestbe.
@Perwool: Nem erőlködök, arra úgy látszik neked van szükséged.
karma1
@Központi Bizottság: Nem Romaniabol, - az egyebkent sem biztonsagos tavolsag a futyisztol, hiszen orbanc allandoan atjon posvanyosra osztani az eszt, ott se lennek eleg biztonsagban a hulyesegeitol...:o)) Tovabba nem figyelsz, mert irtam, hogy angol billentyuzetem van, akkor valoszinu nem tudnek romanuk irni. (Na meg azert sem, mert romanul egyaltalan nem tudok).
Tegyel hozza meg kb. 18 ezer kilometert, meg azt, hogy a kupakos lala, a futyisz kormany legszebben szolo bulbul madara az egyik legnagyobb varosunkba jott Rolling koncertet figyelni, ... Ha megfejted - hasznalt a guglit, az legalabb a baratod - kapsz egy hangszorot...;o))
Központi Bizottság
@karma1: Annyit közöltál pár tízezer km. Abból kiindulva, hogy a Föld kerülete 40e km, akár itthon is lehetnél! Viszont kiindulva a RS koncertből, Ausztrália környékére tippelek. Szóval onnan meg főként nem kellene észt osztani!
karma1
@Központi Bizottság: Annyi eszem volt, hogy jo messzire keruljek a fertozo orbanctol, de tegyel meg ra par lapattal, Ausztralia legdelibb reszetol meg 5 es fel ora repuloutra, meg 2 ora autoutra... En mar a terkepen is alig vagyok, de jo a GPS-ed, meg a guglid...:) Hatareset, tehat elfogadom. Uj-Zelandon elek, ott is a legdelibb csucsokbe. Reggelente pedig nem verebeket, hanem pingvineket etetek...(Csodalkozom, hogy futyiszes lettel - na meg sajnallak is erte -, Te meg vihetted volna valamire az eletben. Vegy peldat Juhasz Peterrol, Hadhazy Akosrol, - igaz, ok meg eletbiztositast kenytelenek venni a csungohasu miatt...:o))))
Desischado
Gondolom, emlékeztek rá, hogy mészáros koma az ásványvíz bizniszbe is be akar szállni. Ezek van valakinek kérdése?
Tódor
Biztos tiszta vizet akart önteni a pohárba...
Központi Bizottság
@Horizont: Ki vagy Te, hogy utasíts és megmondd mit mondhatok?
Központi Bizottság
@Horizont: Én is én vagyok, de te ki a franc vagy, hogy utasítgatsz? Bárkit is! Úgy látszik le kell süllyednem a szintetekre, hogy megértsétek!
Központi Bizottság
@Horizont: Nem kérésnek tűnt! De mondjuk ezt a liberális oldaltól már észre sem veszem!
Központi Bizottság
@Horizont: Hihetetlen, hogy a bal milyen szánalmasan vergődik, mint disznó a jégen!
Központi Bizottság
@Horizont: Nézőpont kérdése. Az ő nézőpontjából biztos nem szórakozás
Központi Bizottság
@Horizont: Jé, tudsz mosolyogni!? Éld ki a lehetőséget, 2018-ban ismét nem lesz rá okod!
aremy
@Központi Bizottság: miért is plagizálsz no mert a disznó a jégen ma már más tollából meg volt.
ez is olyan nárciszos .
simmering73
Máér éppen ideje. Mikor csapvizet adnak el széndioxiddal dúsítva és pofátlanul azt mondják hogy ásványvíz. A hülye magyar meg bekajálja.
nezelodo
@simmering73: Ha jól emlékszem, úgy a rendszerváltás körül az akkori terméktanács, vagy a hasonló nevű gittegylet vezetője azt találta mondani nyilvánosan, hogy a forgalmazott ásványvizek többsége szénsavval dúsítva közönséges csapvízből készülnek. Irigykedett, mert az általa vezetett patinás, valódi ásványvizet előállító, ma már prosperáló üzem tulajdonosai éppen éhen halni készültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.