A Fidesz-frakció szóvivője szerint az október 2-ai magyarországi népszavazás olyan üzenet lesz Brüsszelnek, amellyel kizökkenthetik a jelenlegi, a valódi élettel nem harmonizáló gondolkodásmódot.

Halász János az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában ezt többek között arra reagálva mondta, hogy a dpa német hírügynökség szerda hajnali, előzetes ismertetése szerint a Die Welt című lapnak Inge Grässle, az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának CDU-s elnöke, továbbá Alexander Graf Lambsdorff, a parlament szabaddemokrata (FDP) alelnöke egyaránt arról beszélt: az uniós támogatási pénzeket meg kellene vonni azoktól a tagországoktól, amelyek – értékelésük szerint – nem tanúsítanak szolidaritást az EU menekültpolitikájában.

A Fidesz-frakció szóvivője szerint azok nyilatkoznak ilyeneket, akik elszakadtak a valódi problémáktól és a valódi megoldások keresésétől, és akiknek fogalmuk sincs, mit jelent a hétköznapokban az, ha százezer, másfél millió migráns megjelenik az országban.

Halász János úgy vélte, azok a politikusok, akik ilyeneket nyilatkoznak, "nem értik ezt", és őket nem az európai polgár biztonsága érdekli, hanem a migránsok ügyeivel foglalkoznak.

Ezért is fontos az október 2-ai népszavazás, amely arról szól, hogy a brüsszeli elit migránspolitikája elfogadható-e, vagy sem – emelte ki Halász János, megjegyezve: reméli, más országokban is lesz majd ilyen népszavazás.

A fideszes politikus kiemelte: a migráció biztonságpolitikai kérdés, amelynek kezelésében az első lépés, hogy Európa határait meg kell védeni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Az egész istenverte nyavalyás Fityiszt még orbáncot kéne már helyrezökkenteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@nevemnick: Na jó, sós paprikás kenyér...-:))
De, a hívek még, ha a saját anyjukat baxná tarkón Orbán akkor is az mondanák:jogos!
silber13
Csak nehogy egy brüsszeli válasz zökkentse ki ezeket a zakkant kizökkentőket!
perfekt
A széket kilopják alólad, ha nem vagy gyors!
eugen4402
Hogy jövünk mi ahhoz, hogy egy egész kontinens gondolkodásmódját kizökkentsük? Szóvivő úr nyugodtan perelje be a munkáltatóját, mert ez már a "maradandó egészségkárosodás" jele, ami ez esetben munkaköri ártalom következtében alakult ki. Rosszabb, mint a szilikózis, vagy a maradandó halláskárosodás...
telegdilaci
@Perwool: Sajnos nagyon sok agy mosott,semmi rosszat nem hisz el a Fideszről ha kilopják a szemünket sem, akkor is azt mondanák hogy nem igaz,vagy csak ráfogják Gyurcsányra hogy,Ő is lopott,nekik is lehet!
Perwool
@telegdilaci:Ha a Fidesz ki áll, és az intézkedésre azt mondják mert a szocik... A fideszes feláll és ováció tapssal fogadja.
Képesek védeni a tolvajokat, meg béke menetelni nekik, mert azok azt mondják, hogy "nektek nem azért szar, mert ellopjuk a pénzeteket, hanem mert,zsidók-cigányok-melegek-Soros-migránsok-Trianon -Brüsszel!".
Vajna nem fizet adót! Taps!
Kilopják a földet alóla! Taps!
Focipályát épít!Taps!
Kisvasutat épít! Taps!
Taps, Taps, Taps...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.