Molnár Gyula, az MSZP és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke megállapodott abban, hogy a két párt együttműködik a kormány kvótanépszavazásának bojkottjában – értesült a Népszabadság.

Ugyanazzal a szlogennel vág neki az MSZP és a Demokratikus Koalíció a ma kezdődő kvótanépszavazási kampánynak. Mindkét párt a

„Maradj otthon, maradj Európában!”

mondatot tűzi majd a zászla­jára. Az elmúlt években ­egymással rendszeresen vitatkozó két párt most szorosan együtt fog működni. Molnár ­Gyula és Gyurcsány Ferenc megállapodott abban, hogy felszólítják híveiket, vegyenek részt a másik szervezet rendezvényein.

Összefogott Gyurcsány és Molnár Gyula a kamunépszavazás bojkottjában

Az MSZP új elnöke országjáró körútjának minden állomásán ezzel a szlogennel figyelmezteti az embereket, ne vegyenek részt a kormány által kezdeményezett referendumon.

Ez azért is érdekes, mert a kifejezést a Gyurcsány vezette párt használta először: ők mondták ki először, hogy bojkottálni kell a népszavazást. A Népszabadság által megkeresett DK-s politikusok szerint most

nincs jelentősége az elsőbbség kérdésének, hiszen a cél közös.

Ezért a szocialista politikusok arra kérik a választóikat, vegyenek részt a Demokratikus Koalíció október 1-jei akcióján, ahol élőlánccal veszik körbe a Parlamentet. Gyurcsány pedig arra buzdítja híveit, jelenjenek meg október 2-án az MSZP Szabad Európa Nap elnevezésű rendezvényein.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Összefoghat a két csapat, engem nem érdekel.
Mármint a szavazás... :D

@varrólány: az összefújt kollégiumi szemét már 18 éve az orránál fogva vezeti a ,,nemzeti magyar" bandáját...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patyuka
@feco fero: Ne játssza az eszét észosztással - azaz ne "üzengessen" - az, akinek olyan kevés jutott belőle, hogy az még a magyar helyesírás egyik legalapvetőbb szabályának megtanulására sem volt elég!
varrólány
@F_Viktor: 20:05 Az igaz nem volt ennyi lopás vagy meg nem ilyen látványosan. Meg hogy mennyi baj van most azt nem is részletezem úgyis napi rutinnal vannak megírva szinte minden cikknél , aztán az amatőrségemmel még kifelejtenék valamit!
Az a baj az ellenzék gyenge mint a harmat , talán erősödne de a választás meg borzasztó messze van még. Ne legyen igazam de nemsokára a kisebb gond lesz azorbán kormány.
F_Viktor
@varrólány: Írod:
A menekültekre gondolsz?
Nem kell pánikolnod, arányaiban több a cigány Magyarországon (10-12%), mint muzulmán az EU-ban (8-9%).

A probléma, amitől nagyon is félni kell, nem régen írtam le @papa.49: -nek, ide is bemásolom:
Nem szívesen írom le, de 2014 választási eredménye után elveszett az országnak az a lehetősége, hogy belátható időn belül demokratikus úton le lehessen váltani a fityeszt és orbánt.
Akkor sem lett volna egyszerű dolga az új kormánynak, pl. a fityeszesekből álló KT is megbuktathatta volna az első évben.
De most, hogy a politikai intézményeken kívül, a bankok, a gazdaság, a médiák, mind orbán kezében van, azt tesz amit akar, ahogyan írod, "a nép fogja megszenvedni".
Áltatni sem érdemes magunkat, a rezsimnek immár teljesen mindegy, hogy az EU-n belül, vagy kívül lesz az ország... A magyar népnek viszont egyáltalán nem mindegy, de sorsa fölött már nem dönthet.
Kovács Gizella
@wagabund: auguszts 13-ra.
Erről mi a véleményed ?
www.facebook.com/agostonlaszloartist/videos/893320557438710/
Mi lenne, ha az ellenzék ezzel kampányolna ?
Jól összezavarná a fejeket nem ?
Manhattan
El kéne már jutni odáig, hogy nem Gyurcsány, és nem Molnár, meg egyéb személyek a lényeg! A lényeg az, hogy ezt a mocskos rendszert leváltsák! Amíg Gyurcsány fanyalog, hogy a cél nem szentesíti az eszközöket, és amíg az Mszp az hajtogatja, hogy neki több jár, mert többen vannak a választói, addig nincs előrelépés! Márpedig, az idő fogy! Egyenlőre csak a cél a lényeg, aztán lehet vitatkozni, kényeskedni, korrektnek lenni! Tudom, hogy most lesznek akiknek ez nem tetszik, de a realitás akkor is ez!
kukac50
Nincsen kötelező betelepítés! Amit meg a politikusok vállaltak azt meg be kell tartani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.