Jancsó Miklós levele a nemzetmegvezetőhöz 2002-ben! Ha ezzel a levéllel még idejében foglalkoznak….“Levél Orbán Viktornak és Orbán V. szüleinek Tisztelt Orbán Viktor/Viktor! Önnek/Neked írjuk ezt a levelet, azért Önözünk/tegezünk, mert Ön/te is így beszéltél a Testnevelési Egyetemen. Egyikünk 80 éves múlt, másikunk 60 lesz. Sok mindent láttunk, sok mindent megéltünk. Szeretnénk néhány kérdést feltenni Neked. Tizenkettőt. Tisztelt Orbán szülők, egyúttal Önökhöz is fordulunk, hiszen a legélesebben talán Önök látják, miket mondd, tesz fiúk, a gyermekük. Érkeznek az SMS-üzenetek: “Orbán Viktor szeret Téged!” És a telefon kijelzőjén ott a képe. Kedves szülők, elképedésünkben fordulunk Önökhöz. Nyilván hallották, mit mond a gyerekük. Néha miket beszél. Feltámadt volna népünk bölcs vezére, Rákosi Mátyás, és tanítómestere, Sztálin, és a személyi kultusz?Ennek az országnak komoly feladatai vannak, és ezek egész embert, felelős gondolkodást kívánnak meg mindenkitől. Jó munkát,...

Forrás: 24per7.info
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
mit tesz az emberrel az öregség...:)
" ne oktassatok ki olyanokat, generációkat, akik életük nagy részét nélkülözésben, nagyobb nehézségek között harcolták, dolgozták, élték végig, mint amiket te valaha megéltél "
Éppen ezért most miért várnak a sültgalambra ?
karma1
Eggyel tobb kritika, ami lepattan rola...
prime777
Már akkor is látszott mi lesz ezekből ha hatalmuk lesz.
Egy ilyen rákosista szar rendszer,a hatalmat a kezei közül ki nem engedő diktátorral az élen.
A pénzért és a hatalomért élnek ezek a "jónemzetes" gennyládák,megfélemlítve mindent és mindenkit aki az útjukba áll.
A turbó-álnemzeti,és egyébként nem is magyar, kétszínű alakok pedig kíméljenek a válasz kommentjeiktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.