A Demokratikus Koalíció mai elnökségi ülésén Kerék-Bárczy Szabolcs bejelentette, hogy lemond pártelnökségi tagságáról és kilép a DK-ból – áll a párt szűkszavú közleményében.

A DK megköszöni Kerék-Bárczy Szabolcs eddigi munkáját – írták.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nocsak, megjött az esze? Hogy a Megbukott Fletóval nem rúgnak labdába?
36
Már várom, Gyurcsány reakcióját. ELÁRULTAK!
Béla333
Nem tetszett a Fidesszel a háttér mutyizás Eörsi kinevezésével kapcsolatban?
Vagy Gyurcsány üzlettársa (Kóka) diplomata útlevele és Orbánnal való utazásai verték ki a biztosítékot?
Nem hiszem hogy az okot titkolni kellene!
világlátó
Nem is volt ő oda való. Amúgy nagyon meglepődnék ha most belépne egy bármelyik másik pártba. A jelenség fontosabb annál hogy az ő személyén kellene rugóznunk. Sokkal inkább gondolom előrevetülni azt a kort és állapotot, amikor nem a PÁRT mint amúgy igen heterogén szerveződés kell hogy meghatározza egy ország ideológiai - politikai berendezkedését és állapotát.Egyre több olyan hangot hallani, hogy a már velejéig kompromitálódott pártokat egyszer és mindenkorra szélnek kell ereszteni és valami más, érdekcsoport halmazokból kell kiválasztódjon egy olyan csoport, amely mentes a korabeli pártok minden jellemzőjétől. Hogy az új alaptörvény mit ír erről? ugyan kit érdekel egy olyan alaptörvény amit egy párt hozott össze a maga arculata kifejezésére, hatalma biztosítására az örökkévalóságig. Persze ma még nem így működik az ország , de más országok is. Mióta nincs spanyol kormány, jobb az élet, a gazdasági fejlődés megindult, a másfél % -os növekedési ráta három 5 -ra ugrott, zajlik az élet. Hát nem érdekes?
vitriol
K-B.Szabolcsnak igaza lehet. Már néhány éve azt tapasztalom, hogy a baloldali politikusok - és nemcsak a DK-sok, hanem szinte mind csak óvatosan mer politizálni, mert senki nem meri felvállalni - győzelme esetén - az orbáni ámokfutás következtében szétbarmolt ország helyreállítását. Ehhez nyilván gigászi erő és összefogás kell, ami még mindig hiányzik a népből.
PJProby
Ha nem tudod, hová tartasz, bármelyik út oda vezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.