Orbán Viktor a menekültek veszélyével riogatja levélben a külföldi magyarokat. De hogy kerültek a címek a miniszterelnökhöz, ha nem adták meg azokat?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az egész fütyisz bandát élükön a viktor szopkinnal fel kell jelenteni személyes adattal való visszaélés miatt!Sőt zaklatásért is.
karma1
Na, ha engem megtalalnak, akkor orban meg a sleppje megerdemli a kemkedesi Nobel-dijat! Ja, hogy olyan meg nincs is? Na majd most!

Nincs az az ujzelandi, vagy canberrai (ausztraliai) belugyekkel foglalkozo miniszterium, amelyik MAGATOL kiadna' az adataimat. En is vegigjartam a hosszu levelezesi utat, amikor innen meghosszabbitattam a magyar utlevelemet, de azt a cimet az itteni Internal Affair Ministry meg tevedesbol sem adja ki.
Amikor kerelmeztem az allampolgarsagot, akkor az osszes letezo eddig hasznalt nevemet meg kellett adni, idotartammal egyutt, hogy mettol-meddig viseltem, sot, itt meg a becenevet is kerik.
Megkertek az utolso magyarorszagi lakcimemet is, tehat ha a magyar allam kerdest inditana az adataimra nezvest az itteni hatosagoktol, akkor en eloszor kapnek egy levelet az itteni belugytol, es mint ujzelandi-magyar kettos allampolgart megkerdeznenek, hogy kiadhatjak-e barmilyen adatomat erre a megkeresesre, vagy tekintsuk a kerdest semmisnek. Mivel ilyen kerdes nem erkezett hozzam eddig - meg a poci-focihuszar levele sem -, akkor nekem ebbol az derul ki, hogy az itteni szervek NEM adnak meg semmifele adatomat sem egy harmadik felnek.

Talan ebbol a fair-segbol kellene kiindulni, es mas kulfoldre tavozott magyart se vegzalna ez a rablobanda.
RonaGyuri
A dolognak van egy másik szeplője is:

Ahogy tetszik,

pontosabban ahogy a pillanatnyi érdeket szolgálja

Napjaink egy igen érdekes kérdése, hogy kit kell tekinteni választójogosultnak. Épp a napokban gorombított le a derék NVI, hogy rosszul olvasom az alkotmányt (na jó ezt azért nem mondták, csak céloztak rá) és főleg a népszavazásról szóló törvényt, mert szerintük az a jogosult, aki benne van a névjegyzékben.
Ezek után nagy meglepetéssel olvastam az index.hu beszámolóját arról, hogy mire jutottak abbéli kutakodásukban, hogy kitől szerzet meg Őfenesége a külföldön élők értesítési lakcímeit.
Ezt a remek választ kapták: „A külföldön élő nagykorú magyar állampolgárok név- és lakcímadatait a Miniszterelnöki Kabinetiroda a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalától igényelte a polgárok személyi adatának és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény alapján. ”.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.