Majdnem sikerült Európában hivatalosan is hatalommal rendelkező politikussá válni, de már elmúlt. Orbán annyira eltaktikázta magát, hogy minden súlyát elvesztette Európán belül, és még Magyarországon is kínos perceket szerezhet magának. "Sikertelen volt a találkozó. Nem változtatták meg a bevándorláspolitikát. Sőt, továbbra is a korábbi önsorsrontó és naiv bevándorláspolitika uralkodik. " Ez a nyilatkozat két dologra következtet: -a magyar miniszterelnök vagy elaludt a csúcs alatt, és nem vette észre, hogy hatalmasat fordult körülötte Európa, -vagy belekergette magát egy olyan politikai helyzetbe, amelyből nagyon nehéz kimászni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Atyaisten! Fentebb olvastam Jeges Ida bejegyzeset a feszbukon,... egyszeruen felelmetes... mindegy, mit csinal orban (dr), csak a s@ggenel mindig legyen takaritanivalo, mert addig elnek az ilyen parazitak is... Amikor egy-egy ilyen hsz-t meglatok, megkerdezem, hol el az illeto, mert nagy valoszinuseggel vagy bura alatt, vagy nem otthon.
Es egy ilyennek meg eszervekkel sem lehet indokolni, mert ahhoz feltetel lenne az ESZ...
A cikkhez: orban vegre tudomasul vehetne, hogy o csak a magyarul beszeloket tudja (kis reszben) befolyasolni a magyar nyelvu "Tudta?" plakatjain keresztul, kulfoldon senki sem vevo a hulyesegeire...
Mar a roman-magyar kettosallampolgaroknak is sok, ahogy propagandazik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@gulyasgyula: Nem szabad elfelejteni, hogy azt a feszültséget direkt generálták! Felkínáltak nekünk segítséget is, de nem fogadtuk el. Én sem szeretném, hogy szabadon járjanak, keljenek hazánkban, csak nagyon ellentmondásosak a kommunikációk és a valós intézkedések. Mi mindenkit ellenőriztünk-hangzik még ma is el vezetőink szájából, közben meg ráeresztették az országra a tömeget, sok ezren hagyták el akkor az országot regisztráció nélkül. A szájkatare nem oldja meg a problémát. Nem beszélve arról, amikor tavaly az hangzott el, hogy mi már mennyit befogadtunk, igencsak meglepődött mindenki . S kiderült, hogy a jól fizető kuncsaftok pár órás ellenőrzés után szabad utat kapnak hazánkba, így az Eu.ba is. A letelepedési kötvény vásárlóira utalok. A törvényeket kijátszva bekerülhetnek bűnözők, "csont nélkül". Nekik sok a pénzük, azt nem feltételezik, hogy köztük is lehetnek olyanok, akik a menekült válságot gerjesztik pénzzel, okos telefonokkal? Mert ugye, arra sincs elég rendőr, nyomozó, határőr, vagy mit tudom én már minek nevezik őket. A valós menekülteknek meg több hónapos eljárást kellene kivárni. Ez történik, amikor valakik mást mondanak, mint amit tesznek. Káosz, amiből a félelembe és félelem keltésbe keresnek kiutat. A jobbikosok kezdettől fogva határozottabb fellépést sürgettek!
gulyasgyula
@Cicamama55: ...Az a baj hogy mindenki hazudik ,Merkel, Brüsszel , a gazdag nyugati államok ,meg a kormányunk, és az ellenzéki politikusok is de én inkább hiszek Orbánnak mert az én érdekem szerint próbálja megvédeni az országot a bevándorlóktól ..A pénzes bevándorlók nem gyilkolni ,erőszakoskodni , lopni jönnek ..Velük mi nem találkozunk ..Mert ha az ellenzéki politikusoknak köszönhetően nem lesz érvényes a népszavazás és a bevándorlók elözönlik az országot akkor most nagy okos politikusainkat felakaszthatjuk ??? Mert fizetni így is-úgy is fogunk de legalább ne lássam ezt a csürhét az országban ..Harcoljanak Ők is szabadságért mint ŐSEINK tették ne ide jöjjenek élősködni ..Kérdezd meg valameik 1956-os diszidenst Ők meddig voltak Ausztriába és milyen jogaik voltak ??,
Cicamama55
@gulyasgyula: A disszidenseinknek nagyon nagy lett a tekintélye 1990 után. Akik itt küszködtek, építették a hazát, azok megszívták régen is, utána is. Nagyobb becsben voltak, akik leléptek. Könnyű külhonból az észt osztogatni, s amikor a dolgok rendeződnek jó pofival visszatérnek, Én nem engedném hogy bármelyik szavazásban részt vegyenek-legyen az bármilyen célú is-csak akik itt élnek, dolgoznak, adóznak, nevelik a gyerekeket, csak az egy állampolgárságú magyarokat. Migráns ügyben a jobbikkal tudtam kezdettől fogva egyet érteni ebben. Ők fogalmazták meg az én gondolataimat, hogy állítsák vissza a határőrséget, a kerítés nem megoldás. A menekültek helyzetét pedig az első pillanattól kezdve a hazájukban, nemzetközi összefogással, közös katonai haderőkkel kellett volna rendezni. Életerős férfiak elmenekültek a hazájukból, nem pedig a saját nemzetükért harcoltak...
gulyasgyula
@Cicamama55: ..Nagyrészben egyet értünk , még disszidens ügyben is ..Talán határőrséghez annyit a kerités régen is volt , nyomsáv , akna mező/ /részt vettem az aknák felszedésében // az éles határ több km-re volt a kerítéstől ..Ez ma a tulajdon viszonyok miatt túl drága lenne..Természetesen éles lőszer és ha kellett fegyverhasználat is...Ma is csak fegyverrel lehet megállítani ezt a bandát ..Láttad mit műveltek a Magyar kamionossal ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.