Majdnem sikerült Európában hivatalosan is hatalommal rendelkező politikussá válni, de már elmúlt. Orbán annyira eltaktikázta magát, hogy minden súlyát elvesztette Európán belül, és még Magyarországon is kínos perceket szerezhet magának. "Sikertelen volt a találkozó. Nem változtatták meg a bevándorláspolitikát. Sőt, továbbra is a korábbi önsorsrontó és naiv bevándorláspolitika uralkodik. " Ez a nyilatkozat két dologra következtet: -a magyar miniszterelnök vagy elaludt a csúcs alatt, és nem vette észre, hogy hatalmasat fordult körülötte Európa, -vagy belekergette magát egy olyan politikai helyzetbe, amelyből nagyon nehéz kimászni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Atyaisten! Fentebb olvastam Jeges Ida bejegyzeset a feszbukon,... egyszeruen felelmetes... mindegy, mit csinal orban (dr), csak a s@ggenel mindig legyen takaritanivalo, mert addig elnek az ilyen parazitak is... Amikor egy-egy ilyen hsz-t meglatok, megkerdezem, hol el az illeto, mert nagy valoszinuseggel vagy bura alatt, vagy nem otthon.
Es egy ilyennek meg eszervekkel sem lehet indokolni, mert ahhoz feltetel lenne az ESZ...
A cikkhez: orban vegre tudomasul vehetne, hogy o csak a magyarul beszeloket tudja (kis reszben) befolyasolni a magyar nyelvu "Tudta?" plakatjain keresztul, kulfoldon senki sem vevo a hulyesegeire...
Mar a roman-magyar kettosallampolgaroknak is sok, ahogy propagandazik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Atyaisten! Fentebb olvastam Jeges Ida bejegyzeset a feszbukon,... egyszeruen felelmetes... mindegy, mit csinal orban (dr), csak a s@ggenel mindig legyen takaritanivalo, mert addig elnek az ilyen parazitak is... Amikor egy-egy ilyen hsz-t meglatok, megkerdezem, hol el az illeto, mert nagy valoszinuseggel vagy bura alatt, vagy nem otthon.
Es egy ilyennek meg eszervekkel sem lehet indokolni, mert ahhoz feltetel lenne az ESZ...
A cikkhez: orban vegre tudomasul vehetne, hogy o csak a magyarul beszeloket tudja (kis reszben) befolyasolni a magyar nyelvu "Tudta?" plakatjain keresztul, kulfoldon senki sem vevo a hulyesegeire...
Mar a roman-magyar kettosallampolgaroknak is sok, ahogy propagandazik...
Yoda69
Szerintem csak mast forditott neki a kirendelt tolmacs.
sziha
@karma1: Hat... Ennyi konkretumtol es a cikkel kapcsolatos merhetetlenul mely velemenytol mar en is csak hangyaszarnyira voltam tole, hogy szerelmes legyek Viktoriuszba. Elmeroggyant ez is, ha a vezire ezust talon vinne neki egy kupac szart, azt is megenne. Csak gondolkodni ne kelljen, az ugyanis tilos a fiideSS-esek koreben. Azt csak es kizarolag a finek tud.
A cikkrol: ez a hulye tenyleg azt hiszi, hogy amit miniszterelnokkent belebofog a nepe pofajaba, az a hatarokon belul marad, vagy csak magyarul jut ki a mocskosliberalishaldokloEUhoz es azok nem ertik, hogy ez itt mit csinal? Szep jovo ele nez a magyar.
karma1
@sziha: Elore sajnalom azokat, akiket megszivat ez a g...ilada,... Mert akik most otthon szenevdnek , azok szinte tuti, hogy nem orbanra szavaztak! Egy ilyen bige, mint ez az Idacska pedig el van erzestelenitve (vagy jol le van fizetve), ugyanis csak ez a ket lehetoseg letezik...:o(((
Az, hogy hulye, az meg egy allapot...
1magyar
Akik nagyon elszúrták azok merkel és csapata! Orbán csak a tényeket ismertette nagyon is józanul.
Ha nem állítjuk meg őket még így a közepén elveszett Európa.
nemsemmi2
@1magyar: És Szerinted a népszavazással majd mi fogjuk megállítani?
Nem kellene az unióval közösen dolgozni a megoldáson?
1magyar
@nemsemmi2: Ha a lakásomba be akar valaki költözni nem engedem. Nem a mi problémánk Afrika problémája, miért kellene nekem, vagy bármelyik eu. állampolgárnak megoldani, behívni és eltartani őket.
Még csak nem is hálásak mert náluk a korán szent és mi hitetlenek vagyunk tehát ki kell irtsanak bennünket.
Nem békés nép ez, nálunk is van épp elég probléma, az lenne a banyáék feladata.
nemsemmi2
@1magyar: Miért is akarna ebbe az országba beköltözni bárki ls?
Innen az is elmenekül aki itt született, hála ennek a szemét tolvaj bandának. Ha nem vetted volna észre rajtunk keresztül akartak eljutni a németekhez. Nyugodj meg, ha ide betelepítenének 1700 menekültet, valószínűleg innen is elmenekülnének rövid időn belül.
magyarbakancs
"Orbán majdnem Európa ura lett, de csúnyán elszúrta"
Ez még viccnek is rossz.
Mi mindig eljátsszuk a meg nem értett nemzetett.
Olyanok vagyunk, mintha mi lennénk az Európa zsidói a kiválasztott nép. Megsértődünk, azonnal ha nem a mi szánk íze szerint történne a dolgok. Folyton másban keressük a mi problémáink okát. Szembenézni valamivel azt soha.
Bele bódulunk az 1000 éves határokba. Keressük az igazságot, és ha meg találtuk nem tudunk vele mit kezdeni.
1magyar
@nemsemmi2: Honnan vetted az 1700-at? Bár ezek évente kétszer szülnek és itt is belaknának mindent.
Sziszifusz
@1magyar: 09:46
Utolsó mondatod, " nálunk is van elég probléma" része az amivel többet kellene foglalkozni, mivel jelenleg ez érinti érzékenyebben a magyar embereket.
Az idióta népszavazás csupán porhintés, amivel Orbán csak elvakítja az embereket, azért, hogy ne lássák a nagyon-nagy bajokat.
Az, hogy Orbán esetleg a kedvezőnek mondott népszavazási eredménnyel büszkélkedik az EU-ban, nem állítja meg a menekültek áradatát. Ezt a problémát az EU-s országok közös erővel lehetnek képesek minimalizálni.
1magyar
@Sziszifusz: Az eu-s országoknak mi köze Afrikához?
karma1
@1magyar: 1294 a pontos szam, legalabbis amit alairt orban, DE NEM KOTELEZO, es mar a tervet is elvetettek, vagyis ha legalabb az interneten szorfolnel, akkor lathatnad, hogy NINCS, es NEM IS LESZ KOTELEZO BETELEPITES!!!

Azert jol gondold meg azt a mondatodat, hogy "Bár ezek évente kétszer szülnek", mert ez meg nekik sem megy.
Sziszifusz
@1magyar: 10:07
Az, hogy onnét is rengeteg menekült van útban, Európa felé is.
1magyar
@karma1: Enyhe túlzással, de megy nekik.A banyát hallgatva nem kétséges mit akar.
1magyar
@Sziszifusz: És??? Adjuk át nekik önként dalolva az életünket?
Sziszifusz
@1magyar: 10:18
Nem, és ezt a veszélyt el kell hárítani. A magyarországi népszavazás erre nem alkalmas.
1magyar
@Sziszifusz: A diktátorok nem veszik figyelembe a tagállam akaratát?
silber13
@1magyar: nek semmit!Nem kell átadni senkinek semmit! Délen 5 EU-s ország tengeri ereje létezik. A tengeren nem lehet átgyalogolni, ott át kell hajózni, hát tessék bevetni a flottákat! Az első 3 migráns hajóval történjen valami baj, menten megcsappan a hajózni vágyók száma!
1magyar
@silber13: Én nem bántanám őket, csak visszavezényelném a hazájuk megvédésére a sok fiatal, életerős férfit.
Ne a miénket akarják.A hajójukat visszakísérni hadihajóval a kiindulási pontra.
Sziszifusz
@1magyar: 10:27
Orbán Viktor valóban nem veszi figyelembe a tagállamok akaratát.
silber13
@1magyar: Senki nem mondta, hogy bántani kelll őket. Elég egy végsebességgel haladó őrhajó farvize is, hogy a hajó felboruljon. Lehet úszni! Ha meg visszakisérik akkor partra rakni a népet, a hajóikat meg kivontatni a tengerre és szétlőni!
Csizmás Kond
@karma1: na és mond Ida mitől parazitább mint te ?
Csizmás Kond
Amúgy a pozsonyi csúcs tulajdonképpen a berxitről akart szólni, csak mivel ahhoz már senki nem tud semmit hozzáfűzni így arra terelték a témát ami nekik inkább kijövedelmezőbb...vagyis a migráncsokra mert az angolok kilépésével elvesztett jövedelmüket ezzel akarják pótolni.
1magyar
@Csizmás Kond: Na de ki fizeti a révész banyáékat?
Csizmás Kond
@1magyar: Az akinek érdeke, hogy megszűnjenek a nemzetállamok...akik olyan kereskedelmi egyezményt sűrgetnek amely a kormányok helyére oriáscégeket ültetne.
wagabund
Tegnap esti hír volt, miszerint az ausztriai választások egyik fenegyereke azzal kampányol, ha ő lesz a választások nyertese, azonnal kérvényezni fogja a V 4-hez való csatlakozást...és részletezte, milyen ütős csapat lenne Lengyelország, Cseh ország, Szlovákia, Magyarország, Ausztria ha szövetkezne V5 -ként..Ő már unja, hogy Német -Francia uralom van...és a többiek azt csinálnak,amit ez a kettő kitalál.

Kétszer is elolvastam, mert azt hittem rosszul látok...
papa.49
Vannak itt értelmezési gondok bőven, no de pont ez kell a hazugovicsnak...
soljanka
@karma1: Azért vigyázz:ha Orbán mondja, akkor tuti tudnak kétszer szülni évente :)
Mézike
@silber13: Én aszittem a befogadók táborát erősíted.:-)
silber13
@soljanka: Sőt, semjéni áldással akár háromszor is! Nekem egy Soós zoltán versrészlet ugrik be: "...És szaporodván, mint a nyulak:
- bűnük közerkölcsi volt főleg -
leteperték – ha arra jártak –
brutálisan a szende nőket..."
silber13
@Mézike: Nem nyert! Nix hangszórő!:-)))
Mézike
@silber13: Hoppá! Pedig ara hajtottam.:-)
Bringás
Megy a huhogás, de a Miniszterelnök Úr (Isten áldja meg a lábanyomát is) Európa vezetője lesz!
silber13
@Mézike: Na jó, meggondolom, kérdezd meg a családot egy 100 W-os Celestion hangszóró jó lesz? Azért vigyázz, mert akkorát szól, hogy afeje elviszi!
Mézike
@silber13: Tök baró! :-)
aranyom, én erősen nagyot hallok...:-) Mintha már mondtam volna hogy milyen speciálisan átalakított fülessel tengetem napjaimat...
karma1
@soljanka: Erre nem gondoltam,... :o))) De ezt most az 1magyar mondta...:o))) Csak nem "O" van koztunk, alneven??? Tudod, a nemzet elmebetege?
silber13
@Mézike: Akkor másképp mondom, 100 W hangerőnél megmozdul elötted az asztal és alattad a szék! Tudom, mert én 100W-os Marshallt hajtottam mikor zenéltem .
karma1
@wagabund: 11.15-re: Tudod, az orulet nem ismer hatarokat es nyelveket: kulfoldon is leteznek pont akkoara bunkok, mint amekkora otthon az ME. Csakhogy ott ma lehet ezt mondania valakinek, mint politikai programot, de ott folall valaki, es elmondja az illetonek, hogy te teljesen hulye vagy, vagy ne igyal annyit, es ezzel az otlet el is halt. Mert ott van ellenzek, nemcsak az egyfele kozmedia, mint fidesz-szo'cso", es nekik nincs egy bebetonozott pol-polt petyajuk.
Ausztria egy semleges orszag - amugy -, de otletek ott is felmerulhetnek. Remelem, fogsz hallani ennek a baromsagnak a cafolatarol is.
Mézike
@silber13: Jujj! :-)
Elmondom hogy már kezdem érezni is a hangokat, valahogy megérzem ha a közelemben hangosan szól valami..., pedig hallani nem hallom.
LPQ
"Orbán majdnem Európa ura lett"

A "majdnem sem" a pontos.
De ha mégis az lett volna, Európának, annyi!
A migránsok általi rombolás hajófütty ahhoz képes, amire orbán lenne.képes.
orbán nem ember, hanem egy állat, egy ösztönlény - a legnagyobb buta magyar paraszt, akit a föld hord a hátán.
Kérdezz valamit, orbán.
Még azt sem hiszem el, amit kérdezel.

Álságos. - ízlelgesd a szót..
1magyar
@karma1: Már írtam egy párszor nő vagyok. De a te szelektív agyad azt fog fel amit akar,vagy amit diktálnak.
karma1
@1magyar: Igazad van, elnezest kerek! Nekem viszont nem diktal senki sem, mert a ferjem nem tud magyarul, igy ebbe az oldalba sem tud beleolvasni, a legkozelebbi magyar a lanyom, aki 40 kilometerre el tolem...:o))
Annyira pedig vagyok onallo, hogy nekem senki sem szokott parancsolgatni, vagy egyeb modon befolyasolni. Viszont az is igaz, hogy en sem utasitgatok masokat. Me'g ezen az oldalon sem, mert itt mindenkinek a sajat velemenye hangzik el, - kiveve a trolloket, akibol van nehany, de letszamuk elhanyagolhato. (Mielott felkapnad a vizet, tudom, hogy Te nem vagy az!...:o))))
Törölt felhasználó
Simicskától is kapott egy 200 milliárdos gyomtost, ha érvényes is lesz a népszavaz, akkor is mirő szól, hiszen már tényleg nincs kérdés, amiről kell szavazni...ezt is bukta most... ?
Úgy érzem most előveszi a fiókok aljára eldugott idegnyutatóit is. Megint vörös szemekkel, logó pofával fogja tólni, pedig már a beképzeltség miatt kezdett kijönni a sápadtságból..kérdés ez mennyibe került eddig nekünk és még mennyibe fog, hogy jönnek a nemlétező ellenfelek, miközben magyarok döglenek meg naponta hiányos kórházi kezelés miatt...
silber13
@1magyar: Ne morogjatok már! Itt egy kis pihentető ebég utánra. Kicsit emlékeztet a nói csacsogásra.
www.youtube.com/watch?v=9Lrv1oR1WU4
gulyasgyula
@ziziplanet: ..Én nem akarok tanácsot de a bevándorlók jönnek -jönnek míg Merkel nem mondja hogy állj .. Ki tartja el őket , mert ennyit már senki nem akar , nem tud eltartani ..Ezek létező elenfelek és mindenre kevesebb fog jutni még külön adót is fognak kivetni az eltartásukra ..Orbán legfeljebb 2018-ban nem jelölteti magát és elvonul a világ bármelyik békés szigetére és éli a milliárdosok kényelmes életét ..Mi meg itt maradunk a bevándorlókkal együtt MERT HOGY BRÜSSZEL SZÉT OSZTJA ŐKET AZ BIZTOS ..
Törölt felhasználó
@gulyasgyula: "ellenfeleknek" nevezed őket. Egy részük az, nagy részük pedig menekült. Nem tartozom azok közé, akik vagy ezt vagy azt globalizálja el, de ahogy nézem sem jobb sem baloldalon nem sikerűl ezt az egészet helyén kezelni... Viszont azért, mert vannak köztük "ellenségek" is nem kéne megrúgdosni a megőzvegyült anyát az éhező gyerekével, mert ez az ellenségkép képzés ide vezet...

Egyáltalán nem hinném, hogy megoldás lenne a kötelező kvóta és valóban nem kényszeríthető, lenne ezer megoldás, de erről Viktor nem beszél cs a hangulat keltő rinyálásról.
Hogy ez eddig mennyibe került, hát szorzókkal többe, mint amennyi indokolt lett volna. Csak kampányok, reklámok többe voltak eddig, mint az eltartásuk, ideiglenes befogadás lett volna.
Ezek olyan kérdések, amiről lehet és kell is beszélni, de azt ne gondoljuk, hogy az eu-ban az eu tagjaként egy közös probléma alól teljesen ki lehet vonni magunkat a dolog alól. Valami gazdasági és társadalmi helyzetre való elbírálás alapján vétó joggal kéne keresni megoldásokat. Pl lehessen olyan, hogy valaki nem fogad be, de akkor más módon részt kell vennie a probléma megoldásában..
Cicamama55
A menekülteket befogadó állomásokról ezernél sokkal több ember tűnt el, nem tudják hová lettek, nem várták meg a hivatalos ügyintézés végét. Ezt a napokban hallottam a televízióból. Hiába verjük a mellünket, hogy mi magyarok tesszük a dolgunkat és feltartóztatunk minden migránst, ha utána meg szabadon arra mehetnek, amerre akarnak.
gulyasgyula
@ziziplanet: ..Nem kívánom megtudni milyen mikor ezek a NEM ellenségek , özvegyek mivé teszik a környezetüket de ne úgy próbáljunk Orbánon bosszút álni hogy magunkra hozzuk a pestist ..Orbán ezer okot ad a támadásra PL..mát eddig mennyit költött a 2024 olimpiára stb ..fel se győznénk sorolni de érdekes módon erről az ellenzék halgat ..Még az előbbihez 17-éve Német szomszédaim vannak , tőllük tudom a híreket nem a tv-ből , nem szabad hinni Brüsszelnek se inkább teszek magamért a családért és nemmel szavazok még mindig jobb mint önként menni a vágóhídra ..Hogy ebből mi az Orbán haszna az jelenleg nem fontos nekem ..
gulyasgyula
@Cicamama55: ..A menekülteknek jogaik vannak , ezért oda mennek ahova akarnak ..Nem bűnözők hogy bezárjuk őket ..
Cicamama55
@gulyasgyula: A magyar határnál felesleges az a "bazi" nagy készültség, az egész cirkusz, ha ezzel az 1-2 ezer emberrel nem tudunk "elszámolni", akik legális úton sétálnak be hozzánk.
gulyasgyula
@Cicamama55: ..Ha nem lenne a kerítés a " "nagy készültség "" mi lenne az országba , mint tavaj a Keletinél ??..Értsétek már meg ezek az emberek a LIBERÁLIS gondolgozást lenézik és gyengeségnek tartják ..Nem lehet minden bevándorló mellé rendőrt állítani ..Így oda mennek ahova akarnak ..Pénzük van ,okostelefonnal tájékozódnak , fiatalok ,erősek , erőszakosok ,nekünk meg babusgatni kell őket mert ilyen a törvény , ahol egy 77 szeres gyikosnak jogai vannak ..
Cicamama55
@gulyasgyula: Nem szabad elfelejteni, hogy azt a feszültséget direkt generálták! Felkínáltak nekünk segítséget is, de nem fogadtuk el. Én sem szeretném, hogy szabadon járjanak, keljenek hazánkban, csak nagyon ellentmondásosak a kommunikációk és a valós intézkedések. Mi mindenkit ellenőriztünk-hangzik még ma is el vezetőink szájából, közben meg ráeresztették az országra a tömeget, sok ezren hagyták el akkor az országot regisztráció nélkül. A szájkatare nem oldja meg a problémát. Nem beszélve arról, amikor tavaly az hangzott el, hogy mi már mennyit befogadtunk, igencsak meglepődött mindenki . S kiderült, hogy a jól fizető kuncsaftok pár órás ellenőrzés után szabad utat kapnak hazánkba, így az Eu.ba is. A letelepedési kötvény vásárlóira utalok. A törvényeket kijátszva bekerülhetnek bűnözők, "csont nélkül". Nekik sok a pénzük, azt nem feltételezik, hogy köztük is lehetnek olyanok, akik a menekült válságot gerjesztik pénzzel, okos telefonokkal? Mert ugye, arra sincs elég rendőr, nyomozó, határőr, vagy mit tudom én már minek nevezik őket. A valós menekülteknek meg több hónapos eljárást kellene kivárni. Ez történik, amikor valakik mást mondanak, mint amit tesznek. Káosz, amiből a félelembe és félelem keltésbe keresnek kiutat. A jobbikosok kezdettől fogva határozottabb fellépést sürgettek!
gulyasgyula
@Cicamama55: ...Az a baj hogy mindenki hazudik ,Merkel, Brüsszel , a gazdag nyugati államok ,meg a kormányunk, és az ellenzéki politikusok is de én inkább hiszek Orbánnak mert az én érdekem szerint próbálja megvédeni az országot a bevándorlóktól ..A pénzes bevándorlók nem gyilkolni ,erőszakoskodni , lopni jönnek ..Velük mi nem találkozunk ..Mert ha az ellenzéki politikusoknak köszönhetően nem lesz érvényes a népszavazás és a bevándorlók elözönlik az országot akkor most nagy okos politikusainkat felakaszthatjuk ??? Mert fizetni így is-úgy is fogunk de legalább ne lássam ezt a csürhét az országban ..Harcoljanak Ők is szabadságért mint ŐSEINK tették ne ide jöjjenek élősködni ..Kérdezd meg valameik 1956-os diszidenst Ők meddig voltak Ausztriába és milyen jogaik voltak ??,
Cicamama55
@gulyasgyula: A disszidenseinknek nagyon nagy lett a tekintélye 1990 után. Akik itt küszködtek, építették a hazát, azok megszívták régen is, utána is. Nagyobb becsben voltak, akik leléptek. Könnyű külhonból az észt osztogatni, s amikor a dolgok rendeződnek jó pofival visszatérnek, Én nem engedném hogy bármelyik szavazásban részt vegyenek-legyen az bármilyen célú is-csak akik itt élnek, dolgoznak, adóznak, nevelik a gyerekeket, csak az egy állampolgárságú magyarokat. Migráns ügyben a jobbikkal tudtam kezdettől fogva egyet érteni ebben. Ők fogalmazták meg az én gondolataimat, hogy állítsák vissza a határőrséget, a kerítés nem megoldás. A menekültek helyzetét pedig az első pillanattól kezdve a hazájukban, nemzetközi összefogással, közös katonai haderőkkel kellett volna rendezni. Életerős férfiak elmenekültek a hazájukból, nem pedig a saját nemzetükért harcoltak...
gulyasgyula
@Cicamama55: ..Nagyrészben egyet értünk , még disszidens ügyben is ..Talán határőrséghez annyit a kerités régen is volt , nyomsáv , akna mező/ /részt vettem az aknák felszedésében // az éles határ több km-re volt a kerítéstől ..Ez ma a tulajdon viszonyok miatt túl drága lenne..Természetesen éles lőszer és ha kellett fegyverhasználat is...Ma is csak fegyverrel lehet megállítani ezt a bandát ..Láttad mit műveltek a Magyar kamionossal ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.