A Demokratikus Koalíció (DK) felszólította a kormányt, hogy vonja vissza a megszorítást, amelynek alapján október 1-jétől a benzin jövedéki adója literenként 5 forinttal, a gázolajé pedig 10 forinttal emelkedik.

A párt szóvivője felháborítónak nevezte, hogy a magyarok azért fizetnek majd többet az üzemanyagért, mert az egész világon olcsóbb lett az olaj. Az adóemelés ugyanis abban a szellemben készült, hogy az állam semmilyen szinten se viselje a világgazdaság változásának következményeit, inkább az adófizetőkön hajtsa be az alacsony olajár miatt kieső adóbevételt – jelentette ki Gréczy Zsolt.

A DK szerint a világpiaci árak eséséből származó hasznot az állampolgároknál kell hagyni, mert a magyaroknak is jár az olcsóbb benzin. A magyar emberek nem érnek kevesebbet az angoloknál, németeknél vagy franciáknál, az Orbán-kormány mégis kiveszi a zsebükből az olajáresés miatti hasznot – fogalmazott.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem engedik, h a bevételek csökkenjenek, mert még mindig sok az "ezerlábu" akiket saját lábra kell állítan(i)unk, + hát, mibűűl lopnának zavartalanul tovább.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Amikor először 300 Ft fölé ment a benzin ára Gyurcsányék idejében, Orsós habzó szájjal verte az asztalt, hogy akkor csökkentsenek az adón, mert a zembereknek drága lesz a berzin! Most miért nem veri az asztalt? Mert a szája azóta is habzik!
lampa laz
Nem engedik, h a bevételek csökkenjenek, mert még mindig sok az "ezerlábu" akiket saját lábra kell állítan(i)unk, + hát, mibűűl lopnának zavartalanul tovább.
kkalman
Fogytán a lopnivaló, és még sokan akarnak a saját lábunkon állni.
A kerékpáros bekaphatja
Mápedig a világ akkó is tőlünk fog tanúni! Csak még nem tud róla.
Borsodi
Mert ez Magyarország itt az Orbán diktátorunk törvényeit kell betartanunk.
RonaGyuri
@kkalman: megelőztél, itt kell keresni az okokat!
kamazuka
Azért születtem magyarnak,hogy használjam azt a tököt,mely a nyakamon van anyakamon,e szóösszetétel nem azt jelenti,hogy anyú gyere,argóban ,hanem a, nyakamon.
Pár katalizátor segédletével minden kőolaipari termék visszaalakítható az eredeti anyaggá,na jó értem én hogy bányaipari engedély szükséges,hozzá,de mi van a Joe cellával.Attól allejtólag valami brutál dolog hozható ki s csak valami vassertonic kell meg némi enyergijá az elktromosbú.Az rezsicsökkentés a javából.de a hülyeséget félre dobom azt mondom,kisfogyasztást lehet kisebbíteni.Építek a hybridet.Alapból füstől a kypuffogó,de nem eszi a motalkót.hangja is lesz mint bönzinyösé,de jelektrongyos.Ha ez kell a csutihóhérnak,hogy elzüllessze bírkáit.Megkapgya!
papa.49
Piszkos, csaló,lopós, szemét banda, ez a fütyisz mert mindenből a maximálisan kiakarják venni a pénzt!!!
Közben a kórházakban általuk beismerten, évente több százan halnak bele az OTT SZERZET FERTŐZÉSEKBE!!!
Tetvek ezzel is lehetne foglalkozni!!!
Hellcat
@vadnarancs: Ellenzékből sokmindenért verték az asztalt habzó szájjal amit aztán most ők is megcsináltak.
dr. prédikátor
Azért emelik a benzin adóját hogy ez a mocsok geci fütyisz banda még többet tudjon lopni!! ezeknek semmi nem elég!!!Úgy e nemszavazó magyarok!!! kellett nektek ez a tolvaj banda???Hogy a görcs állna belétek akik lusták voltak annak idején elmenni szavazni!!!
Yoda69
Utcara magyar! Ne hagyjuk hogy a kormany ujabb adoemelesbol fedezze a luxus nyaraoit es yachtjait az Adrian. Sok szazmilliardos lenyulasait.
Ez az utolso csepp a poharban. Az ertelmetlen kvota nepszavazassal vakitanak benneteket, mikozben tobb szamilliardos adot csapnak a nyakatokba. Ne hagyjatok!
Aki Én
Azért, mert csak ellenzékben harcolnak az emberek érdekeiért. Mikor hatalmon (egykor 2/3) vannak és módjukban állna tenni, akkor csak ártanak, megszorítanak. Egy korabeli összefoglaló, hogyan vélekedtek ellenzékben az üzemanyag árakat sújtó terhekről. Akkor még a kötelező biztosítás árát is csökkenteni kellett volna szerintük a jövedéki adóval együtt. Látványos előadást tartottak egy benzinkúton, ahol a kormányt anyázták az árak miatt.
Tessék:
www.baon.hu/orszag-vilag/velemeny/fidesz-es-benzinar-2002-2010-351892
nevemnick
Egyszer volt...
mult-kor.hu/20101025_taxisblokad_negy_orult_nap_kronikaja
Akkor a kölykök ellenzékben voltak, habzott a szájuk mint a veszett rókáé...
Bringás
Megy a hazudozás ezerrel, hogy a Fidesz lop! Nem! Az MSZP volt a tolvaj! A befolyt adó pedig kell a szociális ellátásokra és az állam kiadásaira! Nem sok öt forint, de az egészségügynek égetően jól jön!
Rágalom tolvajozni a Fideszt és jellemzően gusztustalan is!
Mindenki lopást vonyít, de se ügy, se bizonyíték, dse eljárás, csak a hazudozás megy!
Bringás
@dr. prédikátor: Az őrjöngésed is azt mutatja, hogy csak hangoskodni és trágárkodni, na meg rágalmazni képes az ellenzék, de ezen kívül nulla!
Aki Én
@Bringás: Remélem lassú és fájdalmas kínok közt fogsz megrohadni te utolsó hazaáruló FÉREG!!!
Bringás
@Aki Én: Látom őrjöngtök libsik! Ez nekem jó hír, mert akkor biztos befutók vagyunk!
dr. prédikátor
@Bringás: Hogy a hangyák talicskázzanak a hátadon te majom!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Még mindig őrjöngsz libsifüles?
dr. prédikátor
@Bringás: nem örjöngök, hanem hegy hülye félkerekű fütyisznyalonc beirásain nevetek!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Hát eddig nekem nem úgy tünt! Úgy hőbörögtél, mint egy hisztis szamár!
dr. prédikátor
@Bringás: na dugulj el te nyáladzó fütyiszbérenc és menj cumizni a viktor szopkinhoz!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Idegrohamocska, kis libsifüles tahó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.