Garázdaság gyanújával állampolgári bejelentés alapján egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség a Kétfarkú Kutya Párt aktivistáit ért csütörtöki támadás miatt – mondta a Népszabadság érdeklődésére Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az eset csütörtök délután történt a Szentendrei HÉV-végállomásnál. AzIndexnek az egyik aktivista elmondta, hogy plakátokat ragasztottak többen a környező kukákra és oszlopokra, amikor a taxis megkérdezte, hogy mit csinálnak. Amikor elmondták, hogy a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait ragasztják, azt kiabálta, hogy:

A zsidó kurva anyátokat!

Később visszafelé sétáltak, amikor látták, hogy ugyanaz a taxis tépkedi a plakátokat. Ekkor kezdtek el videózni, ami nagyon nem tetszett a taxisnak, a srác felé lépett egyet, majd leütötte.

A rendőrségi szóvivő szerint a taxist rövid időn belül azonosítja a rendőrség az interneten számos portálon fellelhető videó alapján, amelyen a kormánypropagandát védő taxis tettlegessége látható.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Bonyolult lesz megtalálni, mint sz egyik esküvői traktort, amelyik falopásban vett részt korábban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
@Horizont: latod, latod,,, A fonokodek is adomanybol elnek, csak azt minden ember kotelezoen fizeti, ado formajaban. Elobb tedd sebessegbe az agyad, utana beszeljen az ujjad.
sziha
@Horizont: Csak annyi, hogy rossz helyre kattintottam... masnak szantam, mea maxima culpa.
Kovács Gizella
A Bayer fiának az inzultálóját 1 nap alatt megtalálták .
Nem érdekes ?
kisrigó
@volvós: Igen, a kulcsszó: "kormánypropagandát védő" taxis. Ha kénytelenek lesznek a nyilvánosság miatt megtalálni, akkor lesz egy "ejnye-bejnye", máskor ne tessék ilyet csinálni! A NAV táblát leszerelő fiatalembert milyen gyorsan elítélték!
kerékpáros akkor is bekaphatja
Pintér személyesen osztotta ki az állomány tagjainak a botokat, ezzel segítve a nyomozást!
human
Emlékeztek még arra a kabriós férfira aki két nőt fenyegetett meg halálosan, mert egy menekült családot akartak tovább vinni a határ felé? Elkapták, de nem kapott büntetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.