A rendőrség azt kéri a fővárosban térfigyelő kamerát üzemeltetőktől, hogy a rögzített felvételeket október 24-éig őrizzék meg – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap az MTI-vel.

Azt írták, a VI. kerületben, a Teréz körúton szombaton 22 óra 36 perckor bekövetkezett robbanással kapcsolatban azt kérik, hogy mindazok az állampolgárok, vállalkozások, akik, illetve amelyek Budapest teljes közigazgatási területén belül térfigyelő kamerát üzemeltetnek, a rögzített felvételeiket 30 napig, azaz 2016. október 24-éig őrizzék meg.

A rendőrség továbbra is kéri, hogy aki a robbanás helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a történtekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107 telefonszámon, illetve hívja a 107 vagy a 112 nemzeti segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Az ismeretlen eredetű robbanás szombaton 22 óra 36 perckor történt a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél. A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Fosnak az efftársak, és az okt 23.i felvételeket is örizzék meg ...?
És ha ( mint a TV székház ostrománál ) itt is felismerhetöek
lesznek a " kopasz huligánok ", ki fogja öker az esetleges
balhé után " betakarítani " ???
Manhattan
Reggel óta azon tűnődöm, hogy hogy lehet, hogy szombat este 11-kor, a buli negyed kellős közepén, ahol ilyenkor egyébként egymás sarkára lépnek a fiatalok - a két szerencsétlen rendőrjárőrön kívül - egyetlen teremtett lélek sem járt ott, ahol a robbanás történt?!
Szókrakész
"Ha térfigyelő van kamerája Budapesten, akkor kér egy szívességet a rendőrség"

Kik írják ezeket a cikkeket?

Robotok?
A gugli???
Szókrakész
@Szókrakész: Vagy külföldi titokszolgák?!?!?!
3dwhite
Is-is. Google fordító. :)))) Szemléltetés gondolom.
Szókrakész
@3dwhite: Vagy lehet, hogy kűűűfődön előbb megírták a cikket, mint ahogy a robbantás történt?!?!?!
Volt már ilyen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.