„Gyűlöletkeltés? Nem! Kisgyermekként a szüleim tanítottak, hogy ne játsszak a tűzzel, ne barátkozzak rossz gyerekekkel, óvatos legyek a kommunistákkal… Gyűlöletre tanítottak? Nem gondolnám. Csak tanítgattak meglátni és elkerülni a veszélyt. Az Európai Unió kötelezni akarja Magyarországot, hogy fogadjon be migránsokat. Nem tudjuk, kiket szánnak nekünk, de tudjuk, hogy nincs felső létszámkorlát. »Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?« Nem, nem akarom! Nem akarom, hogy idegen hatalmak döntsék el, hogy kik népesítsék be a hazámat. Ezért elmegyek szavazni 2-án, és nemmel szavazok. Gyűlöletet keltek ezzel a nyilatkozatommal? Lehet, hogy több jó barátom is ellenérzéssel olvassa e soraimat, mégis leírom, mert azt remélem, hogy a barátaim őszinte embernek ismernek. Mindezt azért írom nehezen, mert kész vagyok vállalni a kritikát, de nem tudok időt áldozni a vitára. Ezzel így...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Atyám! A jelenleg hatalomban lévő volt kommunistáktól nem kellene óvakodnia?
Ja, és a kölcsönből vásárolt letelepedés nem zavarja?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Látszólag kifogástalan érvelés, sőt csak az Atya emberi nagyságát dicséri, hogy nyilvánosan meri vállalni a véleményét... Már ha a saját véleménye...
Mi van akkor, ha megkérdezzük a muszlim müezzineket, ők is tiltakoztak anno, amikor a sok üldözött keresztény a Török Birodalomban keresett menedéket?
Béla333
@Mézike: 18.24
Nem olyan hülyék ám a papok! Ne gondold, hogy ők nem látják, hogy milyen mélyre süllyedt az ország az elmúlt évtizedekben!
Csak például a mai napig nem tudhatjuk, hogy a jelenleg is vezető pozícióban levők között ki volt esetleg az elmúlt rendszer besúgója! Ugye a mai napig (egyedül a volt szocialista országok közül) nem lett nyilvános a besúgók listája.
Nyilván ezzel nagyon jól lehet zsarolni azt, aki zsarolható!
Ezenkívül a Fidesz igen nagyvonalúan osztogatja a tőlünk keservesen beszedett adóforintokat azoknak, akik befekszenek nekik.
Márpedig a papok a szószékről nyomják a Fidesz mantrát!
Veleda
@Mézike: Ha a gyónásnál tartunk, elmondom, hogy én nem gyónok. Nem azért, mert nincsenek bűneim, hanem azért, mert mert nem kell közvetíteni senkinek sem köztem és Isten között. Miért kellene az én bűneimet megosztanom egy olyan emberrel aki Isten képviselőjének vallja magát, és engem feloldoz. Azt mondta Jézus, hogy az Isten benned van, ő irányítja a sorsodat. Igen és ehhez nekem nem kell közvetítő.
És milyen bűneim vannak? Betartom a 10 parancsolatot, eszerint élek .A többi gyarló emberi tulajdonság.
Mézike
@Béla333: Persze hogy nem hülyék, sőt alamuszi, sumákok, legalábbis a 90 %.
Mézike
@Veleda: Én asszem első áldozó koromban gyóntam először és utoljára. az átkosban amikor állítólag üldözték az egyházat.
@Béla333: A képmutatás volt az oka hogy egyetlen fiamat nem irtattam egyházi iskolába.
simmering73
Kisgyermekként a szüleim tanítottak, hogy ne játsszak a tűzzel, ne barátkozzak rossz "gyerekekkel, óvatos legyek a kommunistákkal… " És akkor felkiáltottam: pap leszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.