Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter elnézést kér Tarlós István főpolgármestertől és a fővárostól, amiért csütörtöki szokásos sajtótájékoztatóján, kérdésre válaszolva, nem pontosan fogalmazott a 3-as metró felújításához kapcsolódó közbeszerzésről – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy néhány napja megjelent a Közbeszerzési Értesítőben a felújítási munkálatokra vonatkozó ajánlattételi felhívás, amelynek értékelése, majd jogerős eredményhirdetése akár jövőre is áthúzódhat.

Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján a budapesti busztendert illetően kérdésre elmondta: a főváros által kiírt közbeszerzés jó néhány indulót kizárt, piacszűkítő és versenykorlátozó közbeszerzés volt, ezért a Közbeszerzési Döntőbizottság leállította a tendert, és most új közbeszerzést kell kiírni vagy javítani kell ezeket a hibákat.

Reálisan jövő nyár előtt meg sem kezdődhet a metrófelújítás – jelezte.

Tarlós István pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a főváros a továbbiakban nem tud felelősséget vállalni a 3-as metró felújításának esetleges csúszása miatt. Úgy fogalmazott: amit Lázár János elmondott, "abból gyakorlatilag semmi nem igaz", minden okirat ez bizonyítja.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tudod mi az elnézés, annyitisér jankó? Mikor hátulról dugod a kecskét és a két szarva között elnézel.
Cicamama55
Ő legalább megtette, nem csak vigyorogva rántott egyet a vállán...Vagy "Oszt jó napot"- tal is lezárhatta volna a vitát, mint azt a tanult kollégája megtette.
kisrigó
@Cicamama55: Mondjuk, az sem ártott volna, ha igazat mond ez a "nagyon családszerető" törtető!
Cicamama55
@kisrigó: A politikai szereplők közül kinek a szavát lehet készpénznek venni? Mikor állt ki például Rogán úr, hogy a devizahitelesekhez bocsi, de a postás mégsem érkezett meg, pedig választásokat nyertünk a hírrel?!... Én Lázárt a Fideszes "főszereplők" közül változatlanul az egyik legértékesebb embernek tartom.
fentike
@simmering73: Akkó mán Te tapasztaltad ? Közben meg fejték ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.