A Párbeszéd Magyarországért szóvivője szerint az óriásplakátok piacának teljes átalakításával Orbán Viktor azt akarja elérni, hogy a 2018-as kampányra az ellenzéket "láthatatlanná váljon".

Tordai Bence sajtótájékoztatója után az MTI-nek telefonon úgy fogalmazott: a miniszterelnök ezzel egyszerre ütheti "kedvenc ellenségét", az óriásplakátok piacán érdekelt Simicska Lajost valamint az ellenzéket is, miközben tudatlanságban tarthatja a választókat.

PM: Orbán 2018-ra láthatatlanná tenné az ellenzéket

A politikus azt mondta, a kormányfő a népszavazási kampány kudarcából azt szűrte le, hogy ha van látható ellenvélemény, akkor nem lehet mindenkit "behülyíteni", ezért akarja eltüntetni az óriásplakátokról az ellenzék véleményét.

Szerinte a Fidesz több újságot is "tönkretett" vagy "bezáratott", mialatt "közpénzekből kitömött oligarchák segítségével" egy hatalmas médiahálózatot hozott létre. A megmaradt, többé-kevésbé független vagy ellenzéki médiumot pedig folyamatos nyomás alatt tartja – jelentette ki a szóvivő, aki szerint a kormányzat lépésről-lépésre hoz létre "egy lopakodó diktatúrát".

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Több millió ember várja az ellenzéki pártot, amely még meg sem született. A jelenlegi baloldali pártok nem jöhetnek számításba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Milyen ellenzéket idióták? Egy romkocsmát nem tudtok megtölteni! A kutyának se kelletek, senki nem szavaz rátok, mert hazug, gerinctelen banda vagytok!
GeoCravker
Hol az ellenzék mostanában...
Befőttként a mosókonyhában?
Desischado
A legtöbbje semmit semmit sem érő here. Szomorú, hogy ez van.
Lepényleső
Egyre feszül a póráz,viszont a legfeszesebb szakad a leghamarabb.
bakegya
Ha mindenkinek tetszik ez a focializmus akkor elég a gombokat nyomogatni-végül is azért fizetnek a legtöbbet!-az meg hogy a vasfüggönyön túl mi van ki a faxomat érdekel... NEM???D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.