A HVG információ szerint Kósa Lajos arra intette a Fidesz és a KDNP politikusait, hogy ne poénkodjanak és ne kárörvendjenek a Népszabadság bezárásán.

Most már érthető, miért mondta a legtöbb kormánypárti megszólaló, hogy a lap kiadásának felfüggesztése tisztán gazdasági lépés, a külföldi tulajdonos döntése volt. Ez ugyanis a kormány hivatalos álláspontja, és Kósa óva intette frakciótársait attól, hogy érzelmi alapon közelítsék meg a kérdést, és kerüljék el azt a hibát, amelybe Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szombaton belefutott

A hvg.hu-nak a háttérben nyilatkozó képviselők közül többen kifejezetten a sajnálattal fogadták a lappal történteket, de a frakcióülésen nyíltan senki nem vette védelmébe a Népszabadságot.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Hellcat: A hulye rezsiszilardnak miert nem adtak mar csutortokon a kezebe a kis papirkat, hogy mit is mondjon majd spontan az egesz kerdesrol, talan hetfoig be birja magolni...
De neki kifejezett szofosasi kenyszere van. (Akkor meg a mikrofont kellett volna lezarniuk, amikor feleje kozeledett...
A fideszbe az a jo, hogy a sajat tagjaikat is bedaraljak,... A kisgomboc meseje kezd a vegere erni, amikor a falank kisgomboc MINDEN utjaba kerulo dolgot befalt... Fel is robbant a vegere...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Just look my avatar
"Most már érthető, miért mondta a legtöbb kormánypárti megszólaló, hogy a lap kiadásának felfüggesztése tisztán gazdasági lépés,"

-Akinek eljár a pofája, annak nem jár pénz!
Macskaszem
Ilyen alapon a magyar idők nevű rágalom és hazugságkiadványt is be kéne szántani, mert ha az állami pénzt kivonnák belőle, ott állna habony-gecifodor meztelen seggel egy szál farokban.
quadrocopter
Óóóóó...hát a hordában még hazudni is csak ellenőrzés merllett lehet ám, akkora az ellenőrzés, hogy a Rogán-Kopter-paraszt gépe el se bírná!
Desischado
Ha nem vartyogod az előírás szerinti kamudumát, akkor lesz nemulass! Nuku money!
LOBODA MIHÁLYNÉ
A Fideszeseknek mindig megmondják, hogy hogy kell gondolkodni, és mit kell válaszolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.