Külön tüntetést tart az "Együtt" nevű párt a nemzeti ünnep előtt.

Mint tegnap megírtuk: "Mossuk le a gyalázatot" címmel közös demonstrációt tart az MSZP, a DK, a PM és a Modern Magyarországért Mozgalom a nemzeti ünnepen, október 23-án.

Akkor úgy szólt a hír: Az Együtt egyelőre nem jelezte, hogy csatlakozna.

Ma viszont a párt nevében Juhász Péter azt közölte: ők október 16-án vasárnap tartanak tüntetést, "Lopják a szabadságunk" címmel. Arról továbbra sincs hír, hogy Szigetváriék csatlakoznak-e a közös ellenzéki tüntetéshez október 23-án.

Mint ismeretes, a párt küldöttgyűlése szeptemberben arról döntött: az "Együtt" külön indul 2018-ban, nem fog össze az ellenzéki pártokkal.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."az "Együtt" külön indul 2018-ban,"... együtt... külön...ez kell nekünk!

kis magyar abszurd...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Horizont: 19.27
Amit meg te remélsz mint megoldást, az csak az ország további lecsúszását és a gyermekeink nyugatra vándorlását hozza.
Yoda69
@Horizont: Te latod jol, es elszomorito hogy sokan ennyire nem latnak at az orbani kodon. orban total zsakutcaba vitte az orszagot, a magyarokat vegletekig megosztotta, rasszistava tette. Aki tehette elmenekult, de sokan ezt nem tudjak megtenni. En meg az elso orban kormany idejen jottem el (hal'Isten) viszont szivemen viselem az orszag dolgait, mint sokan masok is (pl. Karma) .
Abban is igazad van orbantol barki jobb, talan meg vono is, bar errol nem vagyok meggyozodve.
evacica
@Béla333: Nálad is jól működött az agymosás! Biztos, hogy követtek el hibát,biztos, hogy ott is voltak lenyúlások, de amit ez a banda csinál az példátlan! A te elméleted szerint, hagyni kell, hogy tovább lopjanak és hülyítsek a népet! Mert, ha nincs összefogás ez a tolvaj korrupt banda továbbra is a nép nyakán marad és az ország Európa süllyesztőjébe kerül !
Béla333
@evacica: 09.01
Ugye tudsz különbséget tenni hiba és bűn között?!
Amit a Fidesz most tesz, az bűn, ebben nincs vita.
Amit az elmúlt kormányzásaik alatt az MSZP/Gyurcsány tett az szintén bűn szerintem, ugyanis ők is 100/1000 milliárdokat loptak korábban az általunk összeadott, befizetett pénzből, ami valóban kevesebb, mint amit most a Fidesz lop, de azért az sem aprópénz.
Most ezt erőlteted, hogy a régi tolvajokkal fogjunk újra össze? Mi lenne, ha olyanokat választanánk, azokat bíznánk meg, akik nem loptak, akiknek vannak olyan elképzeléseik, hogy mit kellene tenni ennek a fertőnek a felszámolásáért!?
Honnan veszed, hogy a régiek nem hazudnak most, nem játszanának újra össze a Fidesszel a hátunk mögött, ahogy korábban is tették?
Honnan veszed, hogy nem lopnának újra? Mert azt mondják?

Még egy: most gondold át azt amit javasolsz, a saját környezetedben: te szövetkeznél olyanokkal, akikről tudod, hogy korábban már téged megloptak?
Ha nem, akkor belátod, hogy milyen abszurd, amit most erőltetsz.
Ha meg igen, akkor meg gondolkozz el azon, hogy kinek az agya van átmosva?!
Béla333
@nyanya001: 16.23
Már volt értelme a tegnapi tüntetésnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.