Külön tüntetést tart az "Együtt" nevű párt a nemzeti ünnep előtt.

Mint tegnap megírtuk: "Mossuk le a gyalázatot" címmel közös demonstrációt tart az MSZP, a DK, a PM és a Modern Magyarországért Mozgalom a nemzeti ünnepen, október 23-án.

Akkor úgy szólt a hír: Az Együtt egyelőre nem jelezte, hogy csatlakozna.

Ma viszont a párt nevében Juhász Péter azt közölte: ők október 16-án vasárnap tartanak tüntetést, "Lopják a szabadságunk" címmel. Arról továbbra sincs hír, hogy Szigetváriék csatlakoznak-e a közös ellenzéki tüntetéshez október 23-án.

Mint ismeretes, a párt küldöttgyűlése szeptemberben arról döntött: az "Együtt" külön indul 2018-ban, nem fog össze az ellenzéki pártokkal.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."az "Együtt" külön indul 2018-ban,"... együtt... külön...ez kell nekünk!

kis magyar abszurd...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."az "Együtt" külön indul 2018-ban,"... együtt... külön...ez kell nekünk!

kis magyar abszurd...
quadrocopter
2018-ban is marad az elmehibbant és hordája! Mert képtelenek vagytok közösnevezőre jutni!
Balfácánok!
papa.49
Így csak a hazugovics malmára hajtjátok a vizet!!!
sziha
@papa.49: szerintem ez valahol erdekuk is. Kenyelmes a munkahely, dol a le, a tobbi meg... Haaaat... Ez van.
koszpeko
Mi a büdös francért kell különcködni???
Úgy tudom az összes ellenzéki párt kormány váltást akar.
Juhász Péter Don Quijotet játszik?
Kb. annyi értelme van a külön tüntetésüknek.
coni
Az Együtt számára is kiderült (számomra 2014-ben), hogy az MSZP ugyanúgy a Fidesz csatlósa mint a Jobbik. Lehet e ellenzékinek nevezni egy olyan pártot (DK,MSZP) amelyik egy csaknem kétharmaddal szemben megengedi magának hogy találomra nyomogassa a gombokat a parlamenti (fontos)szavazásnál? Egyetlen dologgal védekezhetnek, hogy gyengeelméjűek. Akkor azért kéne eltűnniük...
cs.n.
"Együtt" külön" Ez már-már oximoron.
nevemnick
Kis magyar anzix.
Egyszerűen a hatalomért mindent, csak arra nem jön rá egyik bolsevik párt sem, hogy külön utakon járni nem vezet jóra. A vezír és stábja röhög a markába.
Egyetlen lehetőség áll az ország előtt, ha teljesen civil szerveződés alakul, (nem véletlen, hogy az ugri-bugri ráuszította a barna ingeseit a civilekre) ,,pártatlan" tiszta szakértő fiatalemberekkel. Különben örökre vége az országnak és magyar népnek.
Béla333
Most mondja Juhász Péter az ATV-n, hogy ez teljesen független az október 23-i megemlékezéstől.
Ez (most vasárnap) az Együtt, az LMP és a PM közösen lép egy pódiumra a Népszabadság ügy apropóján!
Ki kell menni, nem szutykolni őket!
Szerintem!
human
OK, de melyik hánykor lesz? Ha fedésben van az gáz, ha nem akkor át lehet menni a másikra.
keresztapa
Az országnak nem volt még elege ezekből a cirkuszi figurákból:, Együtt, Új LMP, na meg a PM. Ezek is gyalázatot akarnak hozni a magyar népre mint az MSZP 2006 októberi népellenes cselekedeteivel, embervadászatával Gyurcsány úr kívánságára Gergényi, Bene kitüntetett vadászok...
Béla333
@human: 20.17
Az egyik (az Együtt-LMP-PM) most vasárnap lesz délután 3-kor a Szabadsajtó u-ban, a másik meg az október 23-i ünnephez kapcsolódóan jövő vasárnap.
Egy hét a különbség, bár lehet hogy mindkettő délután 3-kor lesz.
Csak éppen 1 hét különbséggel!
human
@Béla333: Köszönöm. Úgy néz ki ma hamarabb fáradtam el :)
kkalman
Ez a sok bal oldali párt(ocska) ha legalább egyszer leülne egy asztalhoz megbeszélni a közös cél elérésének a legoptimálisabb módját, és utána tartanák magukat a megbeszéltekhez...
Na, az megérne pár dicsérő szót a velük szimpatizálóktól.
Béla333
@kkalman: 20.49
Tudod miért nehéz ügy ez?
Ismered a mondást?
"Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók!"
Kell részletesebben megmagyarázni?
Manhattan
@wagabund: Ez az Együtt szó megcsúfolása!
human
@Szeparepa2: Mint a törökországi puccs? Nem kéne. Ne jöjjön el az ideje, de ha eljön az még nem most lesz. Néz meg Ukrajnában mi váltotta ki, hogy elzavarták Moszkváig a saját Orbánjukat. Na ott még nem tartunk.
solidedge
Micsoda baloldali összefogás. Közösen sem nyomnak sokat a latba, így nem értem csak akkor, ha a Fidesz fizet érte hogy hülyék legyenek. Juhászék jelszava: "Együtt egymás nélkül".
karma1
@coni: Nem a DK, hanem az MSZP nyomogatja ossze-vissza a gombokat, mert nem hallanak tisztan... Ugy latszik a Parlamentnek ennyire szar az akusztikaja? orban nem hallja meg Hadhazy kerdeset, amit az mar nem ismetelhet meg allitolag a hazszabalyok miatt, az mszp-s frakciovezeto a nagy hangzavarban meg azt hiszi, hogy egy nemzetkozi ugyrol dontenek, ...
karma1
Juhasz Peter eddig olyan hiteles volt, miert gondolja azt, hogy egyedul egy jelentektelen kis partocska elen barmit is el tudna erni???
O olyan realis ember, hogy nem tudja ezt ep esszel felmerni?
Yoda69
Miert nem ertik meg az Egyuttben, hogy csak egyutt lehet legyozni orbant es a rendszeret. Ha mindenki kulon-kulon indul, akkor orban hatradulhet a karosszekben, es ugy nezheti vegig a 18-as valasztast.
Zeta
Nehogy legyőzzék Orbánt, mert a nyakukba szakad ez a sok szemét
Béla333
@karma1: 23.37
A DK ugyanúgy képes félre nyomkodni, ha úgy alakul:

www.origo.hu/itthon/20151201-nem-kellett-24-ora-a-lex-tiborcz-elfogadasahoz.html#
"Nem kellett 24 óra a lex-Tiborcz elfogadásához
A törvény elfogadására igennel szavazott a parlamentben Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is, de Fodor Gábor, a Liberális Párt képviselője is az igent nyomta meg. Fodor Gábor pártja később a 444.hu-nak jelezte, hogy elnökük véletlenül nyomott igent,.."

Az MSZP-vel közös akolból jöttek a DK-sok is...
bra048
Nyugodtan módosíthatják a nevüket, vagy csatlakozzanak a MOMA nevű Bokros teendős
párthoz.
evacica
Jó lenne, ha már végre megértenék, s ez az Együtt is vonatkozik, hogy egyedül nem megy! Ha a nép érdekét szeretnék képviselni, és azt akarják, hogy ez a korrupt tolvaj banda eltűnjön, akkor össze kell fogni és utána is, hogy ezt a sok mocskot amit ezek itt hagynak rendbe hozzuk és visszanyerje az ország a becsületét!Jó lenne, ha félretennék a hiúságukat és végre összefognának az ország érdekében!Sajnos még mindég igaz, hogy "egységben az erő! Ezt Orbán is tudja, s ezért igyekszik szalámizni a demokratikus ellenzéket! Térjetek már észhez!
Nessy
nem kell semmit tenni Orbánéknak! Az "ellenzék" saját magát számolja fel. Mikor érik már fel ésszel, hogy "egyedül nem megy"? Minél kisebb egy párt, annál inkább akarja "megmutatni" magát.De kinek???
Béla333
@evacica: 08.15
Most azt követeled, hogy az ország érdekében a korábbi tolvaj, korrupt, hazug, a hátunk mögött a Fidesszel összejátszó csapatokkal fogjanak össze azok, akik ezt nem akarják?
Nem az lenne az ország érdeke, hogy végre tiszta közéletünk legyen és az eddig a közöst lopkodó politikusok meg kerüljenek oda, ahová valók?!
Egyébként meg miért ne tüntethetnének most vasárnap a Népszabadság apropóján?
Perwool
@Yoda69: Nem tudom elképzelni, hogy Orbán valaha is hajlandó legyen lemondani a hatalmáról. Békés út kizárt! Ha valami csoda folytán elfogy a szavazótábor, szavazati jogot kapnak majd azeri, vagy kazah testvérei.Akár a választási törvény saját célra való módosításával. Arra marhára figyelnie kell, nehogy bukjon!!!Ha kiderülne a disznóságai, még Ráhel kölke is ülne helyette... Úgyhogy ez a hatalomból döglik ki, vagy lámpavason végzi. Ha szerencséje és ideje lesz, valahol messze keleten elbujdokolva!
A kormányoldalról a korlátlan pénz, a majdnem 100%-os sajtóellenőrzés, a "helyesre" formált választási törvény és minden egyéb segíti a választásokat.Esélytelen itt bármilyen ellenzék!
dr. prédikátor
Az egész ellenzék egy rakás balfaszból áll!!!Mindegyik a saját pecsenyéjét sütögeti!!! Egyszerüen nem fogják fel ésszel hogy külön külön szart se érnek!!!Nem tudom hogy ezek a mikrópártok mit akarnak! együtt, lmp meg a többi semmitérő párt!!! Közös munkára NEM hajlandóak!!!pedig egyedül mennek a lecsóba!!!
Yoda69
@dr. prédikátor: @Perwool: Pontosan, ezert nem lesz itt fideSS valtas. Raadsaul a fideSSnek meg ott van a jobbik is vesztartaleknak.
Ha nincs teljeskoru osszefogas, akkor esely sincs a fideSS levaltasara
varrólány
Már tüntetni se tudnak Együtt! Ellenzékben sincs összhang hogy lenne összefogásban?
Pedig lelkesen támogatnám hogy mások is jussanak hatalomhoz családilag barátilag ismerősileg. Igaz hogy a lakosság így se járna jól de legalább másokat lehetne végre utálni !
sokanvagyunk
Még a nevükben sem mondanak igazat - vagy csak bohóckodnak.
Jozefina
Sajnálatos, hogy pont az Együtt fúrja meg az ellenzéki együttműködést. Nagyon tévednek az LMP-vel együtt, hogy letudják váltani orbánt. Nagyon sok jó gondolatuk, ötletük van, de észre kellene venniük, hogy ez önmagában nem működik. Csakis együtt a teljes baloldal tud eredményes lenni. Különben egyértelmű, hogy orbánt támogatják azzal, hogy nem törekednek a baloldali együttműködésre. Kár értük!!!
Béla333
@Horizont: 17.25
Ez nem önérzet, finnyáskodás hanem erkölcs.
Nem lehet határt húzni, hogy ha az egyik alakulat "csak" (mondjuk) 300 milliárdot lopott, akkor ők már jó lesz nekünk, mert a másik meg 3000 milliárdot!
Te beengednél vagy befogadnál olyan valakit a házadba, akiről tudod hogy tolvaj, de kisebb tolvaj, mint a másik? Rendet csak úgy lehet tenni, ha az eddig már "bizonyított" korrupt, tolvaj politikai alakulatokat kihagyjuk a rendcsinálásból, különben sehová nem jutunk.
Mit gondolsz, ha most meg vannak zsarolva az MSZP/DK, akkor ha hatalomra kerülnének hogyan tudnák elszámoltatni a Fidesz disznóságait?
Elárulom: sehogy!
Azokba kell a bizodalmat tenni, akik még nem sározódtak össze, akiknek a programjuk garantálja, hogy bevezetése esetén megszűnne a korrupció (vagy legalábbis jelentősen megnehezülne).
Jelenleg a felhozatalból LMP az egyetlen ilyen párt, bennük lehetne a jövő kibontakozása!
Szerintem!
Béla333
@Horizont: 17.42
Nem vagyok LMP-s, maximum szimpatizálok az elképzeléseikkel.
De mondj egy jobbat a felhozatalból, aki mellé be lehet nyugodt lelkiismerettel húzni az X-et!
Ha lesz jobb, akkor könnyen elhagyom az LMP-t, de addig?
Egyébként meg azt értsd meg: az MSZ/DK nem választható alternatíva, velük csak marad a Fidesz-MDZP/DK kéz-kezet mos mutyi világ, elszámoltatás nélkül!
Ezt akarod?
justhpeter
Az Együtt is, a PM is, a DK is és az LMP is egy nagy nulla. Orbánra együtt is veszélytelenek. Annál is fogva, hogy nem képesek az "Orbán takarodjon" jelszón átlépni és valami későbbi kivezetőt felmutatni.
Bringás
Orbán hátradől és egy sört kér! Nem maradt dolga! :-))))))))))))))))))))))))))))
Equus
@Béla333: ez a hezitálás ad teret a Nemzettemető tezsvérnek és bandájának.. voltaképpen valós érvek nélkül áztatsz mindenkit, kivéve a csárdást járó LMP-t... az Együttnek már a neve is megtévesztő... más köntösben, de éppen azt akarják, mint a mostani maffiózók
Béla333
@justhpeter: Bezzeg az MSZP és Gyurcsányék milyen stramm kis mutyi brigád, igaz-e?
Jól megértették az elmúlt évtizedekben is magukat a Fidesszel, nem kellett tartaniuk elszámoltatásról egyik oldalon sem és ez így maradna a jövőben is!
Mennyivel jobb lenne nekünk velük, igaz?
Béla333
@Equus: 18.22
Milyen érvre gondolsz? Számos alkalommal idéztem már az elmúlt évtizedek MSZP/Gyurcsány korrupcióiról, a Fidesszel való összejátszásaikról, Polt közös helyzetbe hozásáról, már lehet hogy unalmas is!
Te tényleg átaludtad az elmúlt évtizedeket?
Equus
@Béla333: talán, ha egy bizonyítottat volnál szíves... azért meg bocsáss meg nekem, mert nem olvastam az összes művedet. Így nem kicsit hiteltelennek tűnik az állításod ... olyan fideszes
Béla333
@Equus: 18.46

Nézd meg ezt a mai cikk kommentet az autópályál felülszámlázásáról:
propeller.hu/itthon/3246250-lesz-ellenzeki-tuntetes-oktober-23-an
tegnap 18.50-es beírás
tegnap 18.53-as beírás
és tegnap 18.58-as beírás.

De azért, mert a Polt féle bűnpártoló ügyészség nem indított ez ügyben (sem) vizsgálatot, azért még ugye nem gondolod, hogy bűncselekmény nem megtörtént! (Lásd még a Fidesz mostani eseteiben Polt bűnelhárító tevékenysége sem azt igazolja, hogy nem történt semmi, igaz?)
Hogy miért hárít mindkét irányban Polt, arról meg itt van két cikk, ami egyben a Fidesz és az MSZP összejátszásáról is képet ad Polt bebetonozása ügyében:

atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/
és
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Kíváncsi vagyok a véleményedre ha van 10 perced ezeket végigolvasni!
Béla333
@Horizont: 18.52
Az a helyzet, hogy én másképp gondolom a megoldást mint te.
Ennyi.
Nekem nem elég egy kisebb tolvaj egy nagyobb helyett amikor van olyan, amelyik nem lopott!
És olyan tervei vannak, hogy a továbbiakban más politikusok se tudjanak lopni a közösből.
Miért gond az, ha nekem ez a szimpatikus és a korábbi tolvajokat, mutyizókat nem szeretném?!
Te szeretnéd, a lelked rajta!
justhpeter
@Béla333: Ha Neked Gyurcsány kell, hát legyen örömöd benne, nekem púpnak sem kell.
Béla333
@justhpeter: 19.20
Valamit nagyon félreérthettél hogy ezt írod!
Sohasem írtam, és nem is gondolom, hogy Gyurcsány/DK-ba kellene újra bíznunk...
Béla333
@Horizont: 19.27
Amit meg te remélsz mint megoldást, az csak az ország további lecsúszását és a gyermekeink nyugatra vándorlását hozza.
Yoda69
@Horizont: Te latod jol, es elszomorito hogy sokan ennyire nem latnak at az orbani kodon. orban total zsakutcaba vitte az orszagot, a magyarokat vegletekig megosztotta, rasszistava tette. Aki tehette elmenekult, de sokan ezt nem tudjak megtenni. En meg az elso orban kormany idejen jottem el (hal'Isten) viszont szivemen viselem az orszag dolgait, mint sokan masok is (pl. Karma) .
Abban is igazad van orbantol barki jobb, talan meg vono is, bar errol nem vagyok meggyozodve.
evacica
@Béla333: Nálad is jól működött az agymosás! Biztos, hogy követtek el hibát,biztos, hogy ott is voltak lenyúlások, de amit ez a banda csinál az példátlan! A te elméleted szerint, hagyni kell, hogy tovább lopjanak és hülyítsek a népet! Mert, ha nincs összefogás ez a tolvaj korrupt banda továbbra is a nép nyakán marad és az ország Európa süllyesztőjébe kerül !
Béla333
@evacica: 09.01
Ugye tudsz különbséget tenni hiba és bűn között?!
Amit a Fidesz most tesz, az bűn, ebben nincs vita.
Amit az elmúlt kormányzásaik alatt az MSZP/Gyurcsány tett az szintén bűn szerintem, ugyanis ők is 100/1000 milliárdokat loptak korábban az általunk összeadott, befizetett pénzből, ami valóban kevesebb, mint amit most a Fidesz lop, de azért az sem aprópénz.
Most ezt erőlteted, hogy a régi tolvajokkal fogjunk újra össze? Mi lenne, ha olyanokat választanánk, azokat bíznánk meg, akik nem loptak, akiknek vannak olyan elképzeléseik, hogy mit kellene tenni ennek a fertőnek a felszámolásáért!?
Honnan veszed, hogy a régiek nem hazudnak most, nem játszanának újra össze a Fidesszel a hátunk mögött, ahogy korábban is tették?
Honnan veszed, hogy nem lopnának újra? Mert azt mondják?

Még egy: most gondold át azt amit javasolsz, a saját környezetedben: te szövetkeznél olyanokkal, akikről tudod, hogy korábban már téged megloptak?
Ha nem, akkor belátod, hogy milyen abszurd, amit most erőltetsz.
Ha meg igen, akkor meg gondolkozz el azon, hogy kinek az agya van átmosva?!
Béla333
@nyanya001: 16.23
Már volt értelme a tegnapi tüntetésnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.