Az LMP szerint a kormány reformjai nem működnek, az emberek hiába várnak változtatást az egészségügy, az oktatás és a gazdaság területén, azok ugyanis valójában csak a méregdrága kormányzati hirdetésekben léteznek.

Ábrahám Júlia, az ellenzéki párt egészségügyi szakszóvivője elmondta,

a kormány jól hangzó bejelentéseiről utólag mindig az derült ki, hogy azoknak a fele sem igaz.

Közölte: nincsenek átgondolt, a szakmával egyeztetett strukturális változtatások, csak olyan rögtönzések, mint a fővárosi szuperkórház, vagy az egyetemi kórházak ötletei.

Kiemelte, a kormány idegen tollakkal ékeskedik, amikor a brüsszeli forrásokból felújított kórházakra hivatkozik, az egészségügyi dolgozók fizetésemelésével pedig szintén nem reformot hajtott végre, hanem egy elkerülhetetlen szükségszerűséget teljesített az összeomlás megakadályozására.

Az LMP politikusa szerint a kormány továbbra sem a jelentőségének megfelelően kezeli az egészségügyet, amennyiben ugyanis az ágazatban működnének a reformok, akkor jelentősen csökkenne a dolgozók elvándorlása, nem állna 280 háziorvosi praxis betöltetlenül, nem növekedne havonta 3-4 milliárd forinttal a kórházak adósságállománya, az emberek egészségügyi állapota pedig érezhetően javulna, miközben a hálapénz és a kórházi fertőzések száma visszaszorulóban lenne.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A kormány erején felül fáradozik, hogy ne azt lássuk ami van. Erre az LMP beleköp a levesükbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Béla333: A hivatkozott igazság, csak neked igazság, egyébként is mire akarsz jutni a vissza -mutogatással? Ettől még az Lmp nem lesz tisztább. Schuffer miért hagyta ott? No, kik voltak még, akik ott hagyták?
Béla333
@eugen4402: 08.26
Neked is igazad van, nem szabad egyenlőségjelet tenni!
De abban az egyben meg kellene tudni állapodnunk, hogy valami bűncselekmény-e vagy sem!
Ha igen, akkor a büntetés mértékét majd a bíró megítéli.
Így rendben van?
Béla333
@quadrocopter: 08.31
Felesleges mindenbe belekeverni az LMP-t.
Te kevered állandóan bele, holott most sem szóltam róluk egy szót sem!
A vissza mutogatás, az nem más, mint köztörvényes, az adóforintjaink ellen elkövetett bűncselekmény. Ezt nem szokták csak egy kézlegyintéssel elintézni!
Béla333
@quadrocopter: 08.31
Illetve még Polt estében nem árt ha mindenki tisztába van azzal, hogy ez a rendszer (Polt bűnelhárító rendszere) nem Isten csapása, hanem a Fidesz és az MSZP/Gyurcsányék tudatos, számító és az ország érdekeivel éles ellentétben álló közös mutyija!
eugen4402
@Béla333: Bizony, így rendben lenne...(mondom: lenne).
Laikusként "Van egy álmom", lesz majd itt olyan Tündérország, ahol a BTK egyértelműen fogalmaz, az ügyészség nem vár felső eligazításra, és a Tisztelt Bíróság a bizonyítékok és tanúvallomások alapján hoz határozatot... Én már ilyen hülyén halok meg. :-(
Béla333
@eugen4402: 09.01
Ha ebben egyetértünk, akkor könyörgöm abban a "kis" dologban is oda kellene figyelni, hogy amikor a x-et húzzuk, akkor akik már korábban "bizonyítottan" lopták az adóforintjainkat és az az érdekük, ezért politizálnak csak és kizárólag hogy ezért ne kapjanak büntetést, azoknak ne szavazzunk újra bizalmat, mert nem érdemlik meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.