Az LMP szerint a kormány reformjai nem működnek, az emberek hiába várnak változtatást az egészségügy, az oktatás és a gazdaság területén, azok ugyanis valójában csak a méregdrága kormányzati hirdetésekben léteznek.

Ábrahám Júlia, az ellenzéki párt egészségügyi szakszóvivője elmondta,

a kormány jól hangzó bejelentéseiről utólag mindig az derült ki, hogy azoknak a fele sem igaz.

Közölte: nincsenek átgondolt, a szakmával egyeztetett strukturális változtatások, csak olyan rögtönzések, mint a fővárosi szuperkórház, vagy az egyetemi kórházak ötletei.

Kiemelte, a kormány idegen tollakkal ékeskedik, amikor a brüsszeli forrásokból felújított kórházakra hivatkozik, az egészségügyi dolgozók fizetésemelésével pedig szintén nem reformot hajtott végre, hanem egy elkerülhetetlen szükségszerűséget teljesített az összeomlás megakadályozására.

Az LMP politikusa szerint a kormány továbbra sem a jelentőségének megfelelően kezeli az egészségügyet, amennyiben ugyanis az ágazatban működnének a reformok, akkor jelentősen csökkenne a dolgozók elvándorlása, nem állna 280 háziorvosi praxis betöltetlenül, nem növekedne havonta 3-4 milliárd forinttal a kórházak adósságállománya, az emberek egészségügyi állapota pedig érezhetően javulna, miközben a hálapénz és a kórházi fertőzések száma visszaszorulóban lenne.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A kormány erején felül fáradozik, hogy ne azt lássuk ami van. Erre az LMP beleköp a levesükbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A kormány erején felül fáradozik, hogy ne azt lássuk ami van. Erre az LMP beleköp a levesükbe.
Béla333
Ez mind igaz, tudjuk már régóta!
Megoldás kellene!
Zeta
Éppen ezért nem kellene az LMP nek támogatnia a kormány döntéseit,semmilyen formában, mert ezzel, csak a hatalomban tartását segítik elő!
Béla333
@Zeta: 11.45
Miről beszélsz? Konkrétumot tudsz mondani?
Béla333
@Zeta: 11.45
Összekevered a pártokat! Az LMP NEM szavazott meg Fideszes előterjesztéseket arra hivatkozva, hogy valami könyvben vagy füzetben kettőt lapoztak, mint ahogy az MSZP és korábban a DK tette!
Zeta
@Béla333: Most latolgatja megszavazni az alkotmány módosítást,nekem az.
Béla333
@Zeta: 12.54
Akkor ha még csak latolgatja, akkor ráérsz kritizálni őket akkor, ha majd már megteszik.
Az MSZP és a DK már megtette, az nem piszkálja a csőröd?
Zeta
@Béla333: Arról, már korábban, sokkal jobban megírtam a véleményem, mikor megtették! Nevetségesnek tartottam a védekezésüket ,és vezetésre alkalmatlannak őket! Erről ennyit.
quadrocopter
@Béla333: 11:49

"Tuttad?"

Az LMP támogatja a fideszes népszavazást — Ez súlyos hiba, de nem ...
kanadaihirlap.com/.../az-lmp-tamogatja-a-fideszes-nepszavazast-ez-sulyos-hiba-de-ne...
Béla333
@quadrocopter: 20.58
Semmi nem jön be a beírt honlapnál, így elolvasni sem lehet!
Gondolom fikázni akarod az LMP-t! Igaz?
quadrocopter
@Béla333: Van, amiért megérdemli a fikázást, egy embert tartok alkalmasnak és ütösnek ebből a cserkészcsapatból. dr. Hadházyt a többi statiszta.

Egyébként meg ha linkről nem jön be, akkor próbáld a "kanadaihirlap.com"-on a keresődben!
peno
...no most van egy párt a parlamentbe ki bejelentette,hogy nem fog részt venni a parlamenti munkába csak időnként,hogy megkapják a fizetésüket ügyes határozottan ügyes.Van egy másik párt is a parlamentbe az meg olyan mintha nem lenne de legalább beszélnek igazolásul,hogy megkapják a fizetésüket.Ez besza...rás ilyen nincs a világon majd nem Balkán.
Béla333
@quadrocopter: 21.05
Az LMP a legnormálisabb csapat a felhozatalból.
Ha te egy júliusi kanadai lap cikkével tudod/akarod fikázni az LMP-t, anélkül, hogy pl. az MSZP tesze-toszaságát akárcsak megemlítenéd a népszavazás ügyében az eléggé hitelteleníti a mondandódat.
Ha te úgy gondolod, hogy az LMP-ből Hadházy az, aki a kényes ízlésednek megfelelő, akkor én meg had mondjam el, hogy az MSZP/Gyurcsány garnitúrából meg úgy gondolom nagyítóval sem találni olyan politikust, aki ne sározódott volna be az elmúlt évtizedekben a Fidesszel közös lopkodásokban.
Így a történelem szemétdombján a helyük a bűntársukkal, a Fidesszel együtt!!
Így vagy úgy, de az egész csapat benne volt vagy haszonélvezője volt a bűncselekményekkel megszerzett adóforintjaink elosztásának!
Béla333
@Zeta: tegnap 12.54
Mondtam hogy várj az LMp ekézésével addig, amíg megteszi hogy megszavazza (szerinted) az alaptörvény módosítást! Olyan könnyen másztok bele az LMP-be, pedig az egyik legrendesebb alakulat!:

Egy mai hír szerint:
"Az LMP nem szavaz az alaptörvény-módosításról
Az LMP parlamenti frakciója a vitában részt vesz, de nem nyom majd gombot az alaptörvény hetedik módosításáról szóló szavazáson – jelentette be a párt két társelnöke."
propeller.hu/itthon/3247119-lmp-nem-szavaz-alaptorveny-modositasrol
Just look my avatar
"Orbán reformjai csak a plakátokon léteznek"

Nem!
Orbán reformjai, maguk a plakátok!
quadrocopter
@Béla333: Maszatolsz Bélám! Amennyiben akkora lenne a bűn, mint amennyire állítod, akkor Gy. nem lenne szabadlábon, de egy sor más szoci sem! Az LMP még nem volt kormányon, ergo, nem tudjik mit tenne hatalmi helyzetből, hogyan viszonyulna a közvagyonhoz, a nagy pénzhez! A Jobbik is tele sírta az országot a saját tisztességével, ennek ellenére azért egysmás már kiderült, hogy nem "csak a nemzet" !
Béla333
@quadrocopter: 16.50
Valamiért nem akarsz szembenézni azzal a helyzettel, hogy Polt mind az MSZP/Gyurcsányéknak, mind a Fidesznek hárítja a büncselekményeiket és hogy azért van ilyen kirobbanthatatlan helyzetben, mert ezek így akarták, az MSZP/Gyurcsányéknak és a Fidesznek egyaránt így felel meg.
Tudom nem olvasod el, de ez gyönyörűen le van írva ebben a 2 cikkben, rá kellene szánni vagy 10 percet, akkor legalább nem írogatnád mindig ugyanazokat a lükeségeket:
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Egyébként meg nem (csak) az garantálja hogy az LMP jobb, becsületesebb közéletet szeretne, hogy ezt hirdeti, mondja, hanem a nekünk ajánlott programjuk bevezetése garantálná a korrupció drasztikus visszaszorítását.
Úgyhogy nem az LMP az ország ellensége, hanem azon alakulatok és korrupt politikusai, akik 1994 óta (eddig már 22 éve!) egymást kormányon váltogatva ide juttatták az országot, ahová most csúsztunk le:
A Fidesznek és segédeinek (MDF,Kisgazdák,KdnP) és az MSZP-SZDSZ-nek!
Remélem 2018-ban oda küldjük őket, ahová valók: a történelem szemétdombjára!
quadrocopter
@Béla333: - Poltnak, a Gy. felé megnyilvánuló lojalitására hol van bizonyíték?
- Egy pártprogram választási célokat szolgál, melyiknek is sikerült eddig megvalósítania a hatalmas igéreteit?
- Polt életrajza érdekes volt, pályafutása is.
- Gy. már évek óta nem tagja az Mszp-nek, ennek ellenére az Lmp úgy viselkedik, mint a prosti, dugnak is, meg szűz is maradna, sehogyan nem hajlandó besegíteni a elmeroggyant leváltásába, akkor ki játszik a Fidesz kezére?
- Mindössze ennyi a gondom az Lmp-vel.
Béla333
@quadrocopter: 18.07
Polt főleg nem Gyurcsánynak hárított, hanem az MSZP-nek. Gyurcsány "csak" éppen ennek a pártnak volt a vezetője és egyben kormányzó miniszterelnök! A K&H ügy elért a politikusokig és ezt maszatolta el Polt. Lehet hogy azért, hogy a Fideszes politikusok ne bukjanak, de az MSZP-sek is örülhettek Poltnak:

"szerepelt a Kulcsár-ügy is, amelyhez kapcsolódóan az Országgyűlés parlamenti vizsgálóbizottsága is foglalkozott azzal 2003 őszén, hogy a volt K&H-s bróker húszmilliárdos sikkasztásának egyik kedvezményezettje lehetett Rogán Antal mellett, illetve adott esetben javára Kertész Balázs, Rogán egyik bizalmasa. Végül a politikához közel állók közül senki nem került bíróság elé a ma is tartó büntetőügyben. Ezt politikus- és jogászkörökben is sokan annak tulajdonítják, hogy paktum születhetett a politikai ellenfelek között. Ugyanis „blokkolódtak büntetőügyek a fideszes mutyik ügyében, de nem indultak eljárások vezető MSZP-s, SZDSZ-es politikusok, holdudvaroncok ellen sem.”
Így a Kulcsár által bemószerolt Baja Ferenc környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter, majd államtitkár és Puch László MSZP pártpénztárnok ellen sem. "
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Gyurcsány vezetője volt ennek a pártnak akkor amikor ez a K&H ügy és az autópály felülszámlázási ügy és még sok-sok más ügy is volt, ezzel a mai napig nem számolt el, nem kért elnézést, nem tett feljelentést, holott mindenről tudnia kellett! Elvégre ő volt az első számú vezető!
Az LMP pont úgy viselkedik, ahogy kell: elutasítja ezeket a bűncselekményeket, nem hajlandó összaállni azokkal akik szétlopták az országot. Nem az LMP játszik a Fidesz kezére, hanem azok akik nem tűntek már rég el a közéletből, akik részesei voltak a bűncselekményeknek!
Ez az MSZP/Gyurcsányék történelmi bűne!
Nekem meg ennyi a gondom az MSZP-vel illetve Gyurcsányékkal!
quadrocopter
@Béla333: Jó hogy nem a gyerekori sérelmek dominálnak abban, hogy ki, kit támogatna. Egy a lényeg, az Lmp - mindegy milyen okból/megfontolásból - nem hajlandó besegíteni a tetves horda elkergetésébe! Az Mszp kritikával illethető emberkéi lecserélődtek, ezért alaptalan az Lmp sorozatos finnyássága! és visszahivatkozása!
Béla333
@quadrocopter: 18.07
Csak hogy erről is beszéljünk: ha kiderült volna az MSZP mint párt érintettsége a K&H ügyben (tehát nem csak az MSZP-s politikusok, hanem mondjuk az, hogy Puch pártpénztárnokon keresztül az MSZP is kapott a K&H-s fekete pénzekből), akkor egy jobb ügyvéd elérhette volna a fekete pénzeket, bűncselekményből származó pénzeket is használó pártok feloszlatását.
Tehát itt nem csak a politikus személyek érintettségét kellett mindenáron eltitkolni, elhallgatni, elmaszatolni, hanem a párt érintettségét is.
Ez volt az igazi tétje amiért eladták az országot a maffiának!
Béla333
@quadrocopter: 18.31
Milyen gyerekkori sérelemről beszélsz?
A Kulcsár K&H ügy a mai napig tart! Nincs jogerős ítélet!
Az LMP meg pontosan úgy akarja az országot megtisztítani a politikusi korrupciótól, hogy sem a Fidesszel, sem az MSZP/Gyurcsánnyal nem hajlandó összefogni.
Egyébként hol látsz te megtisztulást az MSZP-ben vagy a DK-ban?
Történt Mea Culpa, feljelentés, vizsgálat, kizárás, lopott pénz visszafizetés, bármi amiből arra következtetsz, hogy a párt megtisztult volna?
Semmi!
Így csak azt teheti az LMP, amit tesz: ezekkel a politikusokkal, pártokkal nem tud közösséget vállalni! Jól teszi!
quadrocopter
@Béla333: Nosza, akkor lássuk, miért nincs megtisztulás az Mszp-ben, vagy a DK-.ban?
Gy. pontossan abban a linkben meaculpázott, amit idetettél a múltkor, nem emlékszel?
Ne vállaljon közösséget senkivel, a Parlamentben meleg van, ókaja van, állítlag jó a büfé is, ülni lehet, kaptak lapotopokat meg egy csomó mást is, már csak ezéet is megéri lmp-snek lenni a parlamentben, Orbán meg akkor fog bukni, ha magas is megunta!
Béla333
@quadrocopter: 18.53
Ne humorizáljál már!
Egy milliárdos lopás, sikkasztás elkövetése után szerinted elég a bűncselekmény feldolgozásához, hogy egy riportban arra célozgat, hogy abban a pártban ahol ő az első számú vezető ő nem tud semmiről, de biztos mások voltak a bűnösök!?
Szerinted ez a Mea Culpa?
Nagyon leszállítanád a bűnhődést a vezetődnél és a volt pártjánál!
Ugyanis ez semmi! Ha így érted, akkor 0 vagy inkább 00!
Tenni a megtisztulás felé annak kell, aki felelőse vagy elkövetője a bűncselekményeknek, nem azt kell piszkálni, aki ezt szóvá teszi!
quadrocopter
@Béla333: Kitették Puchot? Ki! Van olyan kétségtelen bizonyíték, amely Gy.-hoz kötődik és terhelő rá nézve? Nincs! Ahogyan nem volt a 2006-osban sem, bármennyire szemkilövetőznek egyesek!
Miről beszélünk?
Soha nem szavaztam sehol Gy.-re és a párjára, bármennyire dühös vagy a finnyáskodó, szűzprosti LMP-del együtt!
Az a világon mindehol kevés, hogy "úgy gondolom, lopnak, csalnak !"
Egyedül megdughatja magát az Lmp, semmire nem viszi, amit azért sajnálok, mert Hadházy tisztességéhez, jó szándékához nem férhet kétség, de ha nem értitek meg, hogy elsősorban összefogás, aztán ha akartok fiánnyáskodjatok, miután az Orbánbandát sikerült taccsra tenni!
Nem kicsi a rendszerhiba nálatok.
Béla333
@quadrocopter: 21.34
Akkor nézd meg a Fidesz elmúlt 6 éves ténykedését ebből a szempontból:
"Az a világon mindehol kevés, hogy "úgy gondolom, lopnak, csalnak !""

Nincs vizsgálat a Fideszesek ellen, nincs ítélet, akkor szerinted nem is történt semmiféle bűncselekmény?
Azért mert Polt nem indított vizsgálatot mondjuk az autópálya felülszámlázások ügyében, akkor szerinted nem is történt semmilyen bűncselekmény?
Erkölcsi deficit van nálatok DK-soknál, ugyan olyanok vagytok mint a Fidesz: a ti oldalatok bűncselekménye nem bűncselekmény, csak a másiké!
Sehová nem fogtok jutni ilyen erkölcsi szinttel, nem hogy kormányra!
quadrocopter
@Béla333: Hogy a fidesz nem vizsgálja a saját alom szarát, az egy dolog, de hogy haztalomból sem csapna le Gy.-re és kormányára az meg "blöff,blöff,blöff!"

Ez ismét szaglászás a pártszmpátiám felé? "Erkölcsi deficit van nálatok DK-soknál" Nem érdemes ebben a tárgyban szaglásznod, majd rájössz - vagy nem!
Béla333
@quadrocopter: 21.49
Sajnálom hogy minden erőfeszítésem ellenére nem néztél utána annak, hogy Polt jelenlegi helyzetét a Fidesznek és az MSZP/Gyurcsány kormánynak köszönheti.
Nem voltál hajlandó elolvasni sem azokat a cikkeket, amelyikben benne van, hogy cserébe Polt a Fidesz és az MSZP politikusainak a lopásait is hárítja, nem indított vizsgálatot.
Így aztán nem jut el a tudatodig, hogy Gyurcsány is és az MSZ ps pontosan olyan védelmet élvezett és élvez a mai napig, mint a Fidesz.
Sajnos már nem olvasható Révész ilyen irányú cikke a NOL-on, még 2010-ből, de azért remélem elhiszed, hogy az ő írása:

nol.hu/belfold/partkecske__kozkaposzta
Révész Sándor
„Polt Péter ciklusának üzenete az volt, hogy megfelelő politikai háttérrel mindent meg lehet úszni.” Ez az üzenet „bizonyosan bátorítólag hatott azokra, akik az elmúlt nyolc évben dézsmálták a közpénzeinket”. „„A Polt-ciklus hatása tovább él abban a látszatban, hogy a korrupció a politikai térnek azt a részét jellemzi csupán, amely nem tudta általánosan megszervezni a büntetlenségét. E látszat kedvezményezettjei mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a korrupció elleni háborgás és fellépés ne normatív, hanem szelektív legyen, s a politikai harc szempontjai alá rendelődjön."

Próbáld értelmezni, ha nem sikerül majd segítek!
quadrocopter
@Béla333: Ne sajnáld - elolvastam. Főleg Poltról szól. Máshol már jeleztem, hogy a politkai konteókban nem hiszek, még akkor sem, ha azt az Átlátszó hozza, durcizásra alkalmas, másra nem!
Béla333
@quadrocopter: 22.06
Azért az eléggé beszűkült tudatállapotra utal, hogy nem veszel tudomást az elmúlt évek történéseiről, ha valaki az igazságot egy cikkben összefoglalja, akkor azt a valóságtól elrugaszkodottnak minősíted, de a tények (most éppen Polt örök életre bebetonozott pozíciója) mint szokták mondani makacs dolgok!
Polt nem született bele ebbe a bűnpártoló pozícióba, hanem a Fideszes embert az MSZP/Gyurcsányék együttműködésével sikerült kimozdíthatatlanná tenni a székéből.
eugen4402
@Béla333: Bocs a beleugatás okán, sok igazságod van (Révésznek is!), én csak azért könyörgöm, hogy ne tegyünk egyenlőségjelet a Malom-domb és a Mount Everest közé...Akad egy árnyalatnyi különbség...
quadrocopter
@Béla333: A hivatkozott igazság, csak neked igazság, egyébként is mire akarsz jutni a vissza -mutogatással? Ettől még az Lmp nem lesz tisztább. Schuffer miért hagyta ott? No, kik voltak még, akik ott hagyták?
Béla333
@eugen4402: 08.26
Neked is igazad van, nem szabad egyenlőségjelet tenni!
De abban az egyben meg kellene tudni állapodnunk, hogy valami bűncselekmény-e vagy sem!
Ha igen, akkor a büntetés mértékét majd a bíró megítéli.
Így rendben van?
Béla333
@quadrocopter: 08.31
Felesleges mindenbe belekeverni az LMP-t.
Te kevered állandóan bele, holott most sem szóltam róluk egy szót sem!
A vissza mutogatás, az nem más, mint köztörvényes, az adóforintjaink ellen elkövetett bűncselekmény. Ezt nem szokták csak egy kézlegyintéssel elintézni!
Béla333
@quadrocopter: 08.31
Illetve még Polt estében nem árt ha mindenki tisztába van azzal, hogy ez a rendszer (Polt bűnelhárító rendszere) nem Isten csapása, hanem a Fidesz és az MSZP/Gyurcsányék tudatos, számító és az ország érdekeivel éles ellentétben álló közös mutyija!
eugen4402
@Béla333: Bizony, így rendben lenne...(mondom: lenne).
Laikusként "Van egy álmom", lesz majd itt olyan Tündérország, ahol a BTK egyértelműen fogalmaz, az ügyészség nem vár felső eligazításra, és a Tisztelt Bíróság a bizonyítékok és tanúvallomások alapján hoz határozatot... Én már ilyen hülyén halok meg. :-(
Béla333
@eugen4402: 09.01
Ha ebben egyetértünk, akkor könyörgöm abban a "kis" dologban is oda kellene figyelni, hogy amikor a x-et húzzuk, akkor akik már korábban "bizonyítottan" lopták az adóforintjainkat és az az érdekük, ezért politizálnak csak és kizárólag hogy ezért ne kapjanak büntetést, azoknak ne szavazzunk újra bizalmat, mert nem érdemlik meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.