A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint "az ember csak kapkodja a fejét", olyan gyorsan változik a Jobbik álláspontja az alaptörvény-módosításról.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatorna műsorában péntek este azt mondta: reméli, hogy a jobbikos képviselők "a nemzet érdekében" fognak szavazni, mert szerinte nemzeti ügyről van szó, nem pártkérdésről. A politikust arról kérdezték, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a nap folyamán sajtótájékoztatón közölte: az alaptörvény-módosításra a Fidesznek és a Jobbiknak is "a lelkiismerete szerint" kell szavaznia.

Az államtitkár emlékeztetett arra, hogy a Jobbik áprilisban úgy nyilatkozott, hazaárulásnak tekinti, ha valaki nem szavazza meg az alaptörvény-módosítást, majd a népszavazás után azt mondták, mégsem szavazzák meg, aztán feltételekhez kötötték, legutóbb pedig közölték, hogy lelkiismereti szavazást tartanak indokoltnak a kérdésben.

Az államtitkár furcsának nevezte, hogy a Jobbik egyetért a módosítás szövegével, de "mégsem szeretné megszavazni", mert más feltételeket akar szabni.

Tuzson Bence úgy fogalmazott: a Jobbik a letelepedési kötvény ügyét, amely finanszírozási kérdés, összekeveri egy alkotmányos kérdéssel, azzal, hogy "az országot meg kell védeni".

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Mint ahogy senki sem tud eligazodni a Fidesz bebetonozott alaptörvényének sokadik módosításán.
colibri
Mennyire nevetséges ez az ember! Össze-vissza kevernek, kavarnak, próbálják a zavaros bizonytalanságot lebegtetni, közben már régen megegyeztek.
Szókrakész
"A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint "az ember csak kapkodja a fejét", olyan gyorsan változik a Jobbik álláspontja az alaptörvény-módosításról."

Na most átélhetitek azt, amit a nép él át Viktor álláspontjai miatt.

Egyetlen dologban kitartó, szavahihető.

Lopni, lopni és mégtöbbet lopni!!!
send
Tuzson "fasszopó" Bence, veled is csak többen vagyunk.
Ti valamiféle kommunikációs iskolába jártok, hogy mindent ki tudtok dumálni?
Azért mert kidumáljátok a szart és átkötitek piros masnival, attól még a szar szar marad.
Vágod, szaralakú Tiuzson Bence!?
Madácsi Pali
Fidesz szemūveg nélkūl nehéz megérteni, hogy létezhet egyszerre rossz és jó migráns, rossz es jó terrorista, rossz és jó bankár, rossz és jó multi, rossz és jó kommunista. Aki ezt nem látja az nihilli, minimum, de már nem is magyar. A 98%-ba ők már nem férnek bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.