Orbán Viktor tovább haladt a számára valószínűleg kedves úton. Oroszország után keletebbre, immár Kína felé indult. Onnan Észak-Korea már nincs is olyan messze. De addig valószínűleg nyugodtan kezdhetjük sajnálni. A magyar munkavállalókat és a kínaiakat. Az természetesen nem baj, ha a magyar kormányfő a kínai államfővel tárgyal. Valakivel mégis csak kell beszélgetnie. A hangok elvégre lehetnek már unalmasak. A nagy vízen túl meg a kutya sem áll vele szóba. Az azonban már kevésbé szívet vidító, ha a hazai vállalatok helyett a kínai partner nyer állami támogatást. Kerül, amibe kerül. Az adófizetőknek. A hazai munkavállalókat ez persze nem biztos, hogy hátrányosan érintené. alapállapotban szinte biztosan nem. Még azt is mondhatnánk, hogy tiszta szerencse. Munkahelyek tucatjait jelentheti. Igaz, hogy a magyar vállalkozások támogatása is jelenthetné ugyanezt, de a jelek szerint a kormány tagjai, és annak feje nem így gondolják. Ráadásul a hangok sem. Szégyelljék magukat! A hangok. A...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez nem nyitás csak szellőztetés...úgy kell ide a kínai cucc mint púp a hátunkra...van itt elég szemét azonkívül is...
GeoCravker
@Csizmás Kond: sok kínai cucc nélkül sok nyugdíjas erőteljesebben hódolhatna a KDNP szerint csak hobbiból űzött nyomorgásnak. De a szervezett rabszolgakereskedelem tényleg nem hiányzik.
Csizmás Kond
@GeoCravker: A mai kínai összeborulás egyáltalán nem kedvez Európának. Az egész terjeszkedés csak árt, és ha jobban odafigyelünk ebben is benne van ámerika keze ugyanis Kína annyira bevásárolta magát az államokban, hogy már veszélyt jelent a számukra, és így az errefelé való terjeszkedéssel némiképp korlátozni tudta a veszteségeit.
Orbán mint a többi más csak helyezkedik és mondja a szokásos dumát mert mindenki ezt kell mondja viszont az ami pillanatnyilag nekünk üzletnek számít az már holnap a kárunkra lesz...majd vesszük a kínai gulyáskonzervet...
Eriksson
S mi a helyzet a CETA meg a TTIP megállapodással?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.