Orbán Viktor miniszterelnök a kínai kormányfővel tárgyalt Rigában – mondta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-nek szombaton Rigában.

Orbán Viktor a kínai kormányfővel tárgyalt

A Kína-Kelet-Közép-Európa csúcstalálkozón részt vevő kormányfő megbeszéléséről beszámolva Havasi Bertalan úgy fogalmazott: "Magyarország és a közép-európai országok elkötelezett, határozott és hangos támogatói a kínai-európai együttműködésnek".

Orbán Viktor a kínai kormányfővel tárgyalt

Európának érdeke a jelenlegi válságos helyzetében, hogy szoros kapcsolatot ápoljon Kínával – hangsúlyozta.

Mint mondta, Magyarország ebben élen jár, mert tavaly térségünkből a magyar export volt a legmagasabb Kínába, ma pedig a Kína-Közép-Európa együttműködés zászlóshajója, a Belgrád-Budapest vasútvonal megvalósítása ügyében történik komoly előrelépés.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Nesze neked uniós ország! Már jobb a viszony Kínával, mint a szocializmus alatt. A vér nem válik vízzé... Orbán elvtárs a szülei nyomdokain.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Viktor! Eltévedtél! Kína nem ugyanaz, mint észak-korea!
bakegya
@Szeparepa2: bevagonírozzák majd egy kínai raktárba...remélhetőleg!!!-aztán onnan fogtechnikázhat-SOKAN VAGYUNK!!!DDD
bakegya
@Cefi: A 3.3 MILLIÓ BESZARI MAGYAR MEHET BELGRÁDIG VASUTAT ÉPÍTENI,MÉSZÁROS BARÁTNAK!EGYSÉGBEN A KÍNAIAKKAL KÖZMUNKÁN!!!
Cefi
Mintha mégis hiányozna valami – gondoltam továbbra is. De hát mi? A szociális háló már olyan tömörre van kártolva, mint egy vaslemez; a gazdaság dübörög, beálltunk, mint a gerely, most mást ne is mondjak, hat éven belül meg kell próbálnunk utolérni… izé… Szlovákiát… tyű, vajon mit is mondhattak erre a fergeteges, legújabb célkitűzésre a Jobbikban… a szánalmas Szlovákia, akiknek a teljes történelme átjön egy rövid szöveges üzenetben, hihihi, hahaha… bezzeg a mi fénylő múltunk, ugyebár, mondanom se kell… a mi mindenkit legyőző szuperhőseink, a mi mindent feltalálóink, meg a híres focisták, meg úgy egyáltalában… izé… minden… na, szóval, míg mi a vaskos, műnyomópapírra igényeskedett képeskönyvekben összegeztük soha el nem múló dicsőségünket, ezek a faragatlan tótok, a fontolva haladás szép szabályait teljesen figyelmen kívül hagyva bevezették például azt az ostoba eurót, amit mi egy darabig öt évente mindig máskor és máskor akartunk és úgy is lett, aztán meg már kellett a francnak, fulladjanak bele a szaros eurójukba…

kolozsvaros.com/2016/11/06/jack-nicholson-haverok-fanta-vajna-fank-rogan/
Desischado
Engem az érdekelne, hogy állítólag valami gigaberuházásról volt szó. És titkosították?! Vajon miért?! Lehet megint vígan lopni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.