A Fidesz szerint a Jobbik és az ellenzék belehazudott az emberek szemébe.

A nagyobbik kormánypártnak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára reagáltak. Szilágyi György közölte: Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke több hazugságot is mondott az ATV kedd esti, Egyenes beszéd című műsorában, amikor a letelepedési kötvényekről beszélt.

A Fidesz közleményében azt írták: a Jobbik és az ellenzéki pártok azok, amelyek belehazudtak az emberek szemébe.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke áprilisban még az mondta, hogy aki nem támogatja feltétel nélkül az alkotmánymódosítást, az hazaáruló. Molnár Gyula, az MSZP vezetője pedig azt ígérte, hogy a szocialisták támogatni fogják az alkotmánymódosítást a parlamentben – idézték fel.

"Ezzel szemben a valóság az, hogy Vona Gábor Molnár Gyulával és Gyurcsány Ferenccel együtt nem szavazta meg az alkotmánymódosítást. Nincs különbség közöttük, egyik ellenzéki pártra se lehet számítani az ország védelmében" – olvasható a Fidesz közleményében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Fidesz szerint a Jobbik és az ellenzék belehazudott az emberek szemébe S ez felháborító, hisz ez a Fidesz privilégiuma! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A Fidesz szerint a Jobbik és az ellenzék belehazudott az emberek szemébe S ez felháborító, hisz ez a Fidesz privilégiuma! =))
Hellcat
Ide is bemásolom:
Az igazi vesztese ennek az egésznek a Jobbik...belekeverték magukat egy olyan helyzetbe amiből NEM tudtak egyszerűen jól kijönni.
Vagy Megszavazzás és segget csinálnak a szájukból mert lefekeszenek a fidesznek a kötvények kapcsán.
Vagy nem szavazzák meg és szembe mennek fél évvel ezelőtti önmaguknak.
Nagyon magas labda volt ez a fidesznek, le is ütötték a jobbik népszerűségével együtt...A jobbik megosztotta a saját táborát ÉS itt derül ki hogy a jobbik szavazótábora is tele van agyatlan barmokkal mert egyből felültek a fidesz propaganda kisvasútjára.

Azt meg közben mindenki elfelejtett, hogy eredetileg a Jobbik tavasszal azt javasolta, hogy kapásból irják az alkotmányba...akkor a fidesz ebbe nem társult...érdekes akkor senki nem hangoztatta, hogy a Fidesz hazaárulók gyülekezete. És mivel 20 milliárd elszórása és két bukás után még mindig nincs az alaptörvényben így látszik az is, hogy a fidesznek ez egyáltalán nem fontos.
Cefi
Fideszesek és szavazóik diagnózisa:
A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz. Ezek a téveszmék sohasem bizarrak, emiatt gyakran hihetőnek tűnnek, annál is inkább, mert a betegek sokszor magas érzelmi hőfokon, nagy meggyőző erővel hangoztatják kóros gondolataikat. A nyílt ellentmondás, a "leleplezés" néha heves indulatot, dühreakciót válthat ki. A betegek hangulata egyébként szinkronban van a téveszmék tartalmával: szerelmi tébolyban, nagyzásos téveszmék hatására akár eufórikus, míg pl. "üldözési mániában" szorongó, feszült, sokszor depresszív. A paranoiában szenvedő beteg személyisége többnyire alapvetően rendezett, szociális szerepeit jól ellátja, intellektuális és szakmai teljesítőképessége általában egyáltalán nem, vagy csak kevéssé érintett.

Köznapi szóhasználattal "paranoid", "parázik" az, aki makacsul meg van győződve arról, hogy üldözik, vagy valamilyen módon "valakik" ellene törnek, ez a meggyőződése azonban nem helytálló. Fontos tudnunk, hogy szélsőséges körülmények (pl. gazdasági, szociális válság, kisebbségbe, izolációba kerülni, külföldi környezet, stb.) hatására teljesen egészséges emberek is mutathatnak úgynevezett paranoid reakciót, vagyis indokolatlanul gyanakvóak, bizalmatlanok lehetnek környezetükkel szemben. Ez azonban átmeneti és nem túl szélsőséges reakció. Az általános szóhasználatban a "paranoid" kifejezés az üldöztetéses téveszméket jelenti, azonban ez megtévesztő, ugyanis a paranoid zavarok többek között nagyzásos, testi, erotomán (az a téveszme hogy valaki szerelmes belé) témájúak is lehetnek, tehát nem korlátozódnak az üldöztetés és a féltékenység tematikájára.
quadrocopter
Köcsögök! Soros ismét kimaradt a dumából! Ja meg a hazaárulózás is! Nincs lőszer, csak lószar?
Nessy
Aki a FIDESZ-nél többet és jobban hazudik, az csal! Érdekes 2006-ban egy mondatért, ami őszinte volt, lángba borult a belváros.( Csak tudnám, kik is támogatták párt szinten az egészet?) Most meg naponta hazudnak, és néznek hülyének szemből is meg profilból is milliókat, és még imádkoznak is értük! Vadászeb legyek, ha értem ember társaim egy részét! A homo sapiens már csak homo?
kulabombaafityiszre
Amennyiben a népszavazáson az igenek vagy a nemek elérik az 50%+1 főt,akkor az felhatalmazást ad a parlamentek,hogy foglalkozzon az üggyel.Mivel itt ez nem történt meg
nincs semmilyen felhatalmazás.Ezenkívűl ami történik a fityisz részéről az mind terelés,és hazugság.
Szókrakész
Vona a Gyurcsányhoz dörgölőzéssel most bukta el a pártja jó részét.
kakaósbögre
állítólag a NASA-t nagyon érdekli a fideszes politikusok arcán található vastag,hőálló,börszerű anyag összetétele.
not me
És még mindig tudod fokozni?
A Q anyád, hogy a magad védelmédben még mindig véded a védhetetlent.
Bántod a magyar embereket az intézkedéseiddel.
BÁNTOD A MAGYART!!!
GAZEMBEREK VAGYTOK!!!
Most már biztos, hogy hazaárulásért lesztek perbe fogva,ti fideszes szutykok!
not me
Polt Péter?
Te is, te gyökér vérgeci!
kisrigó
Szomorú, hogy állandóan azzal szembesülünk, hogy csúsztatnak ,képtelenek igazat mondani. Nem zavarják őket a tények. Rogán helyében leégne a bőr a képemről, mert nagyon sokszor kapták hazugságon.
Jozefina
Mondják ezt azok, akik mást sem tudnak csak folyton-folyvást hazudni. És ebből élnek. A sok tudatlan, tályékozatlan szerencsétlen meg be is veszi nekik. Ennyit még regnáló kormány nem hazudott az emberek szemébe!! Élin a maffiavezér orbánnal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.